2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043615 بازدید | 88179 پست

رلستی حلوای کدو حلوایی هم درست کردم، مزه ش عالی شد ولی مثل حلوای معمولی شکل نمیگرفت،  خیلی تلاش کردم مرتبش کنم تا بتونم تزیینش کنم، ولی به قاشق میچسبید و صاف نمیشد. منم بیخیالش شدم و تنبیه ش کردم، نبردمش هیئت، همشو گذاشتم خودم بخورم😁،  فقط مهدی کوچولو دوس داشت یکم خورد،  بقیه ش موند واسه خودم

سلام دخترها 

منم اومدم درکنارهم  پیش بریم 

برنامه امروزم کتاب بخونم 

کارهای خونه=ظرفها ناهار کارهای آشپزخونه

زنگ به کلاس خیاطی

دکتر برم ۳ باید اونجاباشم

سرکاربرم امیدوارم بتونم سر یاعت خارج شم از محل کارم چون فردا برنامش کمی شلوغه ومن مرخصی گرفتم برم دکتر 

نوشتن دفتر صبح گاهیام

کمی نرمش صبحگاهی

حمام 

خب بریم ببینیم تاشب چقدر رشو درست انجام میدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا!  الوعده وفا من اومدم😃 چطورین؟ ان شاء الله زندگی در بهترین حالت در جریان باشه فعلا ...

سلام عزیزم ، ماشاءالله طوفانی هم برگشتی 😍😍

خدا قوت، فقط این وسطا حواستون به کمرتون هم باشه 😘

سلام به همگی.روز خوش

وقت نمیکنم بیام گزارش بدم فقط تا خسته میشم میام میخونمتون انرژی میگیرم.وقت های اضافه رو اختصاص دادم به آموختن گلدوزی  خیییلی دوسش دارم،یه هنر ظریف و خانومانست و اینکه منو یاد کارتن زنان کوچک میندازه که مامانشون گلدوزی می‌کرد و همیشه دوست داشتم یه مامان همون مدلی باشم  یه دختر دیگه جا دارم تا برسم بهش فقط  

راستی یه خانمی بود با نام سادات چهارتا بچه داشتن،میشه تگشون کنید،خیلی گزارش‌هاشونو دوس داشتم کاش دوباره بیان

سلام دوستای قشنگم

شب و روزتون بخیر

خداروشکر کمردردم رفته رفته داره بهتر میشه و منم دارم ب روال قبل برمیگردم

گزارش امروز شنبه 5/14:

ساعت ۵:۳٠ از خواب بیدار شدم و بعد از انجام روتین پوستیم، همسرمو راهی کردم 

نیم ساعت نت گردی کردم و بلافاصله افتادم ب جون خونمون

زباله ها بیرون رفتن و سطلهای زباله شسته شدن

آبچک جمع شد و ماشین خالی شد

کلی ظرف رو دستی شستم و کلی هم چیدم توی ماشین و روشنش کردم، سینک روهم شستم و خشک کردم

گاز بهمراه چدنها و سر شعله ها حسابی کفی و تمیز شدن

آشپزخونه رو مرتب کردم

نهار خوری و روی کابینتها و ماکروویو و چای ساز و یخچال و فریزر دستمال کشی شدن

لباسشویی یدور لباس شست و آویزون شدن

نهار قیمه درست کردم

آنا جون بیدار شد، دست و روشو شستم و موهاشو شونه زدم و بهش صبحانه دادم، نوش جان کرد

گلها آبیاری و غبارپاشی شدن

هال جمع و جور شد

برنجمو دم دادم و دوغ درست کردم، بسی ترش😍

اتاق آنا و اتاق خوابمون جمع و جور شدن

روتختی ها مرتب شد

مکملهای خودم خورده شد و شربت آنا رو هم دادم

همسر اومد و نهار خوردیم غیر از آنا خانم ک اصلا چند روزه اشتها نداره

دوست داشتم بخوابم ولی خب آنا همچین اجازه ای رو نداد

میوه شستم و خوردیم

پاشدم دوش گرفتم

شیرموز درست کردم و با اعضای خانه خوردیم

ظرف خرما رو پر کردم

نهار خوری رو جمع و جور کردم و ظرفهای نهار رو شستم

سینک شسته و خشک شد 

ملحفه های تشک تخت آنا و خودمون رو انداختم لباسشویی و پهن شدن

برای همسرم عصرونه اوردم و خوردن و رفتن باشگاه

برای خودم آش گرم کردم و برای آنا نودل درست کردم و بالاخره نهار خورد🤦🏻‍♀️

بازم ظرف شستم

شام هم عدسی با گوشت چرخی درست کردم غذای من دراوردی خوبیه امتحان کنید😊

اما بعد: 

همسرم بیاد دنبالمون، بریم بیرون یکم خرید دارم

شام بخوریم

فیلم ببینیم 

ظرفها رو بشورم و در آخر بخوابیم

سلام

شنبه

ملحفه لحاف و متکا دوخته شد+همزمان از پادکست جیبی خلاصه کتاب گوش کردم

رومبلی ها اتو شد+زیرو روی مبلها جارو شد و رومبلی ها کشیده شد

آلوچه های خشک شده جمع شد

لباسشویی دوبار روشن شد. لباسها جمع شد

لباسها اتو شد

جعبه های نخ و سوزن و.. مرتب شد

همزمان با پختن نهار سه تا کشوی زیر گاز مرتب شد

ظرف ادویه و نمک و شکر و آرد  پر شد

نعناع و پونه خشک از الک رد شد و جمع شد

یک اتاق از سقف تا کف جارو و تمیز شد +همه وسایلش دستمال شد+هال، سقف و گوشه ها تی خشک شد

جاکفشی دستمال کشی و مرتب شد

کابینت زیر ظرفشویی دستمال و مرتب شد

کلی ظرف خالی و کاغذ رفت انباری

سرویس با تیرک شسته شد+آیینه دستمال شد

وسط این بازار شام مهمون اومد پزیرایی شدن، قبل از اومدنشون سریع جاروی سطحی+گردگیری شد، بعد از رفتن اونها کلی ظرف شسته+خشک و جمع شد

یک کابینت دیگه مرتب شد

فعلا انرژی ندارم یه کم مطالعه کنم و فردا کارهام رو تموم کنم

شاد باشید🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام عزیزم ، ماشاءالله طوفانی هم برگشتی 😍😍 خدا قوت، فقط این وسطا حواستون به کمرتون هم باشه 😘

سلام برشما😍

ممنون ازتون زنده باشین💚

من و کمرم سعی می‌کنیم باهم کنار بیاییم، البته معمولا اون با من کنار میاد😁

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام چه خوب که برگشتی❤❤.  در مورد صفحه کاربری،  یه مدت طولانی کلا داشبورد حساب کاربری ...

ممنونم زهرا جون💚

وای اصلا نمیتونم حتی بهش سر بزنم خیلی سخته، جدیدا حتی تایپ هم برام سخته دوست دارم صوتی باشه، دیگه این مدل که اصلا حال ندارم😄

راستی برنامه ات چطوری پیش میره به چیزی که میخواستی، نزدیک شدی ان شاء الله؟

سلام شبتون بخیر و شادی 

گزارش امروز ۵/۱۴

رختخوابهارو جمع کردم 

صبحانه حاضر کردم با بچه ها خوردیم و جمع کردیم 

بچه ها اتاقشون رو جمع کردن 

منم پذیرایی و مرتب کردم 

روی کابینت‌ها دستمال کشیدم 

ملزومات چرخگوشت رو بستم و پاکش کردم و فرستادم سر جاش .

ابچکون رو خالی کردم و چند تا ظرف صبحانه رو شستم 

زباله هارو گذاشتم دم در همسرم اومد ببره ،

ناهار گذاشتم 

نیت روز (پیامبر )

ادامه ذکر های دیشب رو گفتم 

مکمل های روزمو رو خوردم (کلسیم و دی)

اذان دادن نماز خوندم

سماور رو پر کردم 

چاشنی غذارو اضافه کردم 

پلاستیک انداختم توی سطل زباله

به گلهام آب اسپری کردم 

پسر کوچولو خوابوندم .

ناهار حاضر کردم خوردیم و جمع کردیم و شستم 

سرویس رو با جوهرنمک شستم و سطل و شیرآلات رو خشک کردم و پریز برق و اطراف پریز برق رو تمیز کردم 

گاز و یخچال و لباسشویی رو دستمال کشیدم 

خونه رو جارو اساسی کشیدم و فرشها رو لکه گیری کردم 

یه جاهایی از راه پله رو جارو کشیدم 

در خونه رو و با دیواره های کناریش دستمال کشیدم 

کلید کولر و کناره هاشو تمیز کردم 

اسپند دود کردم ۳ قل خوندم 😁

رفتم دوش گرفتم 

لباسها رو ریختم تو لباسشویی و روشنش کردم 

ابچکون رو خالی کردم 

بچه هارو آماده کردم بریم کتابخونه (یسر هم رفتم پلاستیک فروشی گیره لباس خریدم )

برگشتیم بچه ها ذوق داشتن دو تا کتاب براشون خوندم .

سماورو زیاد کردم 

لباس ها رو پهن کردم 

خودمم کتاب نامه های فهیمه رو شروع کردم (خاطرات فهیمه بابائیان پور) ۶۰ صفحه خوندم 

همسرم شیر آورد، خالی کردم تو قابلمه و زیرشو روشن کردم ،ظرفشو شستم 

یکم سر رفت همون لحظه تمیز کردم 

عصرونه آوردم خوردیم و جمع کردم و شستم

نماز خوندم 

شام گذاشتم 

حاضر شد به بچه ها دادم خوردن و ظرفهاش رو شستم و جارو دستی کشیدم 

با بچه ها بهم ریختگی جزئی رو مرتب کردیم 

براشون قصه خوندم و در حال خوابیدنن ،

منم تا همسرم بیاد یکم جزوه خیاطی بنویسم .

شاممون رو بخوریم و جمع کنم و بشورم ، 

و 

لالا 

شبتون به عشق ❤️😘😍🤗

سلام چرا کسی جوابمو نمیده؟

این تاپیک گروه توی ایتا یا روبیکا یا تلگرام نداره؟ شما گروهی دارین ک همینطور بیان هرروز گزارش کار بدن ؟ اینجا سختمه یادم میره 

اگه دارین منو عضو کنید لطفا. اگرم تندارین خب یکی بزنه عضومون کنه

منم از ۸ بیدار شدم گوشی ب دست تا ۹ 

ی کم شیر جوشوندم برای حلما آخه میخوام کم کم شیر خشک ندم ولی اینطوری سخته

صبحانه خوردیم ظرفا رو گذاشتم ظرفشویی شست و جمع کردم 

ی کوه لباس شستم

ناهار کوکو درست کردم خیلی استقبال نشد خودمم رژیمم سعی میکنم تو خونه زیاد راه برم و غذا کم بخورم 

با بچه ها رفتیم حمام و مراسمات بعدش 

عصر رفتیم دوچرخه‌سواری ولی النا انگار دوست نداره

شام خواهرم اومد و واسه شام پیراشکی درست کردم تو ایرفرایر خیلی خوب بود 

بچه ها هم ساعت یک و نیم رضایت دادن به خواب

بچه ها امروز اعصابم خورده از دست خودم حسم ب خودم اینه ک عرضه هیچ کاریو ندارم  خونه داریم ک اف ...

سلام خوبی گلم پیشنهاد من برات اینهاست اول اگه کسی نزدیکت هست مادری خواهری دوستی بگو بیاین پیش بچت تا تو کارهای عقب اقتاده رو یکم به روز کنی یا اگه کسی نیست وامکانشو داری یک نفر خانم کمکی بگیری روزانه وساعتی هم میان تا کمک حالت باشن.درمورد خودت هم میتونی هرروز نیم ساعت زودتر از روز قبل بیدار بشی تا بدنت بعد یه مدت عادت کنه به سحر خیزی وکلی کار میتونی تو این تایم انجام بدی .پیشنهاد بعدیم اینکه صبح که بیدار شدی اول به خودت برس من یه اهنگ باز میکنم بعد مسواک وشانه میزنم ولباس عوض میکنم تا چایی دم بکشه به گلام میرسم کلی تو روحیه من که تاثیر داره وحالمو خوب میکنه.اگه تو حالت خوب باشه واز کسلی دربیای همسرت هم حالش خوب میشه وازکنارت تکون نمیخوره مطمعن باش .باید برم مراسم یکی از اقوام دوست عزیز ودیرم میشه وگرنه با جزییات بیشتر مینوشتم.درآخر خودتو دوست داشته باش گلم 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏