2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما خوبین؟❤️ ممنون از شما❤️ درگیر کارهای حقوقی هستم❤️

درگیر کارهای حقوقی یعنی واقعا تصمیم جدی گرفتین؟من هر لحظه منتظر بودم بیاین بگین آشتی کردین وزندگی به حالت عادی برگشته.البته شما خیلی دقیق ونکته سنج هستین مطمعنا تصمیم درست گرفتین وانشالله که هرچه خیر هست براتون پیش بیاد عزیزم

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
امیدوارم هر چه سریعتر حال پسرت خوب بشه  منتظرتیم 💪🏻

سلام عزیزم امروز بهتر هست وتبش قطع شده شکر خدا ...ممنون از لطف شما سوسن خانم اگه اشتباه نگفته باشم اسمتون رو😘

سلام عزیزم امروز بهتر هست وتبش قطع شده شکر خدا ...ممنون از لطف شما سوسن خانم اگه اشتباه نگفته باشم ا ...

خداروشکر 💚

اره سوسنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
درگیر کارهای حقوقی یعنی واقعا تصمیم جدی گرفتین؟من هر لحظه منتظر بودم بیاین بگین آشتی کردین وزندگی به ...

بله عزیزم تصمیمم جدی بود از اول

من آشتی بکن نیستم😅

آشتی معنایی نداره،وقتی قراره آسیب ببینیم😉

واما از دیروز بگم براتون که اول یخچال تمییز کردم ومرتب  نهار گزاشتم  خونروجاروبرقی زدم&n ...

ای جونم، خدا حفظش کنه😍

چندسالشه؟ ظاهرا آماده ست دیگه. اینم کم کم آموزش بده که خودش بگه جیش داره

طبیعیه. دختر من اینجوری نبود ولی خب بچه ها باهم فرق میکنن، اینکه خودش نمیگه غیرعادی نیست. تو پروسه از پوشک گرفتن از همه مهمتر اینه که بچه آمادگی داشته باشه. یکی از شونه هاش همین کنترل ادراره که الحمدلله کوچولوی شما کنترل داره و خودشو خیس نمیکنه. بقیه چیزا مثل گفتنش یا شستن خودش و. .. رو کم کم یاد میگیره 

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام دوستان 

گزارش امروز 

بعد از خوردن صبحانه 

یک ساعت تمیزکاری خونه ( جمع کردن رختخواب ها _ مرتب کردن پذیرایی و اتاق ها_مرتب کردن روی کابینت ها _ دستمال کشیدن روی کابینت ها و گاز و یخچال و لباسشویی _ خالی نگهداشتن سینک و ابچکون طی روز _جارو برقی اساسی اشپزخانه و جارو سطحی کل خانه _ گردگیری همه جا _ خرد کردن گوشت و شستن و بسته بندی _شستن حمام _ شستن سرویس بهداشتی )

۸۰ صفحه کتاب خوندم ( من دیگر ما جلد سوم)

سه تا داستان از مجموعه فسقلی ها قبل خواب برای بچه ها خوندم .

دو ساعت مو کوتاه کردم برای پسر ها و حمامشون کردم 

تمرین خیاطی کمی جزوه نوشتم 

شبتون به عشق ❤️😍😘🤗

سلام سلام سلام بچه‌ها 

من بیدارشدم برای نماز شب 

یادم افتاد دیروز گزارش ندادم ی گزارش بدم و برم

خب دیروز ساعت 3:30 بیدار شدم

نهار و میان وعده بچه‌ها درست شد

صبحانه، نهار، میان وعده و عصرونه پسرم آماده کردم

برای دخترا صبحون آماده کردم

بچه‌ها 5:30 بیدار شدن 

پسرم رو بردم تا مترو

دخترا رو بردم پارک حسابی بازی کردن صبحونه رو هم پارک خوردن

8:30 دقیقه اومدیم خونه

بچه‌ها کارتن دیدن و کمی تمرین ورزش 

خودم صبحونه خوردم. البته دخملا هم دوباره همراهی کردن 

ی کوچولو ب کارای خونه رسیدگی کردم 

دختر بزرگم خوابید

من و دختر کوچیکه رفتیم حمام

لباس هایی ک باید با دست شسته شن شستم

کتاب خوندم  کناب اثر مرکب

بچه‌ها نهار خوردن 

ساعت 3 دخترمو بردم باشگاه برگشتنی دختر بزرگه رفت حموم آماده شدیم رفتیم ب دوستم سر زدیم مریض بود

تماس تلفنی انجام شد

ساعت 8 رفتیم مترو دنبال پسرم

دختر کوچیکه ساعت 9 خوابید قبل از رفتن ب دخترا شام داده بودم ک اگه تو ماشین خوابشون گرفت گشنه نباشن

پسرم حمام رفت شام رو آماده کردم 

خودم نت گردی کردم و تقریبا تا ساعت 10:30 و خوابیدیم

سلام سلام سلام بچه‌ها  من بیدارشدم برای نماز شب  یادم افتاد دیروز گزارش ندادم ی گزارش بد ...

تو نماز شبت برای من و پسرم دعا کن 🌷🌷🌷🌷

خدا ان شالله قبول کنه  💚💚💚💚

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام  برنامه ی دیروزم 

باشگاه برم ✅

حموم بعد باشگاه ✅

صورت و ابروم شیو کنم و دست و‌پاهامو ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

برا شام سالاد ماکارونی بزارم ✅

نهار دارم ✅

ابچکون خلوت بشه✅

نمازا خونده بشه ✅

داروها خورده بشه ✅

اتاق ما مرتب بشه ❌

اتاق خوابا برقی بشه ❌

لباس شسته بشه و پهن شه ✅

جالباسی مرتب بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

عصری برم مسجد فاتحه ✅

نهار فردای همسرم درست بشه ✅ 

جانبی 

گوشت خریدم  مقداری شو شستم 

چرخیا و خورشتی ها رو بسته بندی کردم گذاشتم فریزر 

صیفی جات خریدم کمی جا به جا شدن و مقداری هم چپونده شدن در یخچال که امروز بشورم‌

ای جونم، خدا حفظش کنه😍 چندسالشه؟ ظاهرا آماده ست دیگه. اینم کم کم آموزش بده که خودش بگه جیش داره ط ...

سلام خدا بچه های شمارو هم حفظ کنه .آبان ماه ۳سالش تموم میشه .یکم شلوغه وپی بازی وتنبلی میکنه نمیگه 

سلام خدا قوت خانم های عزیز 

دیروز از زانو درد واقعا نتونستم کار مفیدی انجام بدم  فقط در حد حموم بردن بچه ها و غذا درست کردن (شام ونهار)  وتمیز کردن ساک همسر که چند روز بود از مسافرت برگشته بود وساک همینطور مونده بود رو زمین .وبردن پسرم به دستشویی هر نیم ساعت یکبار که اشکم در میومد ...قرص هامو خوردم ویکم استراحت کردم امروز یکم بهترم ومیرم سراغ کارها ببینیم چی میشه تا عصر