2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043594 بازدید | 88179 پست

سلام صبحتون بخیر دوستای عزیزم .بعداز چند روز تاخیر خدمت میرسم که بگم بعد مراسم تاسوعا وعاشورا که خیلی سرم بخاطر نذری شلوغ بود وفقط تونستم از برنامه روزانه به ظرف شستن برسم .وپسرا هر دو سرماخورده بودن شدید ومن تا صبح نشستم که تبش بالانره وپاشویه میکردم نهایتا به درمانگاه وسرم وآمپول ختم شد ولی الان شکر خدا بهتر هستن وتبش پایین اومد.ومن موندم الان با یه خونه که نیاز به تمییز کاری اساسی داره....راستی تو یخچال شتر با بارش گم میشه😭🤭برم شروع کنم عصری میام میگم چیکار کردم ومیخونمتون فعلا وقت تلف نکنم تا هوا خیلی گرم نشده....🤗😘

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام  برنامه ی امروزم 

ظرفای دیشب بشورم

‌گاز و صفحه تاپس کنار گاز سیف کشی کنم 

سبزی پاک کنم و با خورد کن ریز کنم 

ظرفای سبزی رو ابکشی کنم 

خواهرم بستریه برا خواهرم نهار ببرم و بهش سر بزنم 

نهار درست کنم 

داروها خورده بشه 

حموم برم با اعمال شاقه 

غذای فردای همسرم بپزم‌

شام بپزم 

برم تشییع جنازه ی اقوام همسرم 

یه تیکه لباس با دست بشورم 

گوشت بخرم  بشورم و بسته کنم 

اتاق پسرم مرتب بشه 

لباس شسته ها تا زده بشه 

سرویس بهداشتی شسته بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر دوستای عزیزم .بعداز چند روز تاخیر خدمت میرسم که بگم بعد مراسم تاسوعا وعاشورا که خیل ...

امیدوارم هر چه سریعتر حال پسرت خوب بشه 

منتظرتیم 💪🏻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام گزارش یکشنبه:  طرفای ۱۲ظهر بیدار شدم 😑❌ حدود ۲ساااعت وقت کشی کردم و تو نی نی سایت چر ...

فقط خوش به حالت که میخوری  تو برگزیده ی خدایی 

✨قبل از اینکه دل بِرنجانی کلامت را بسنج🍃 خب از دیروز بگم 8پاشیدم صبحانه روخوردیم وجمع کردم  ...

اگر دوست داشتی عکس سفارشاتت بزار ( البته اگر خصوصی نیست و دوست داری)  مام ببینیم ذوق کنیم 

اگر دوست داشتی عکس سفارشاتت بزار ( البته اگر خصوصی نیست و دوست داری)  مام ببینیم ذوق کنیم

نه عزیزم خصوصی نیست منتها من لینک بلد نیستم بذارم 

ی دونه کاور اتو 

ی دونه کیف کوچولو 

ی دونه هم زیرانداز جاجیم 

سلام

روزهاتون با خیر و ارامش همراه

دیروز عصر رفتم سراغ ادامه خونه تکونی،  ینی اتاق خودم. 

لباسها رو منتقل کردم به راهرو،  میز ارایش رو تمیز کردم و مرتبشون نمودم و با دستمال و شیشه پاککن برق افتاد. 

کل اتاق گردگیری شد و تمیز شد. 

شروع کردم به غول اخر ینی لباسها. 

علی جونم خواست کمک کنه من لباسها رو تا میزدم ایشون میبرد تو کشوها میچید و انصافا با همون نظم مخصوص قبلیش انجامش داد فقط خط تاها رعایت نشد که دیگه سخت نگرفتم،  ولی جانمایی ها رو درست رعایت کرده بود🥰🥰🥰.  انشالله عاقبت بخیر بشه پسرکم. 

۳٠ ذرصد پایانیش مونده بود که همسرم اومد دنبالمون رفتیم ببرون. 

رفتیم برای مدرسه علی جون دفتر نقاشی و خمیر بازی و یسری وسایل دیگه خریدیم. 

بعدش رفتیم خونه خواهر هنسرم،  تو حیاطشون درخت انجیر دارن و سهم ما رو گذاشته بودن که بریم بیاریم🥰. 

بعدش رفتیم خونه دختر خواهر همسرم،  تا اخر شب اونجا بودیم و شام هم همونجا صرف شد

و امروز ۶ بیدار شدیم،  همسرم علی جون رو برد مدرسه

من رفتم سراغ ادامه اتاق،  پروژه لباسها با موفقیت به اتمام رسید. نتیجه این شد که علی جونم لباساش کمه و باید برم دوتا تیشرت براش بخرم انشالله.

اگه پیدا کنم دوتا شلوارک و یک شلوار جین هم لازم داره. 

با مهدی جون صبحانه خوردیم. 

بعدش نشستم برای اتو زدن لباسها(راحت ۴٠ تیکه لباس بود🙄🙄) هی اتو زدم و هی اویز کردم و هی اتو زدم و هی اویز کردم تا بالخره تموم شد. 

یه مقدار میوه داشت خراب میشد، دیشب پخته بودمشون،  امروز پهنشون کردم لواشک بشن

نهار داشتیم

یکم ظرف شستم ولی فشار اب افتضاح بود بیخیال شدم گذاشتم شب بشورم

حاضر شدم برم دنبال علی،  نیم ساعتی درگیر بودم و نتونستم تاکسی بگیرم،  به همسرم خبر دادم و ایشون رفت دنبال. احتمالا با خودش میبرتش سرکار

نماز خوندم

یه تماس با اداره داشتم، مسئولی که باهاش کار داشتم جلسه بود باید فردا باهاش تماس بگیرم دوباره

با مهدی نهار خوردیم 

و انشالله یکی دو ساعتی بخوابیم

برای عصر: 

شام بزارم

یخچال پاکساری بشه

ظرفا شسته بشه

تو یه سایت باید ثبتنام کنم و ویدیوهای کلاس انلاینم رو دانلود کنم ببینم

اگه بشه شب پسرا رو ببریم ارایشگاه و بعدش عکاسی

و یسری خرید دارم انجام بشه

ببینم شرایط برای انجام کدوماش مهیا میشه. 

و نکته اصلی: دو روز دیگه تولد مهدی جون هست

ینی فرداشب باید براش تولد بگیریم

کادوش رو پس باید امشب بخریم

سلام سلام

روزتون بخیر

چقدر حس خوبی داره ک میبینم تاپیک دوباره داره شلوغ میشه😍

خب من با توجه ب شرایطم کار خاصی نمیتونم انجام بدم ولی خب گفتم یوقت بد نباشه ک من گزارش ندم😊

دیشب رفتیم خونه پدرم ک ی سر ب داداشم بزنم، دیگه شب هم همونجا موندم و امروز ظهر بعد نهار با همسرم اومدیم خونه خودمون. 

اول خریدهایی ک کرده بودمو جابجا کردم

مرغها رو شستم و بسته بندی کردم و گذاشتم فریزر

ماشین ظرفشویی و آبچک رو خالی کردم

مایع جرمگیر ریختم ماشین ظرفشویی و روشنش کردم

آنا جون رو خوابوندم

ی دوش ده دقیقه ای گرفتم

چند تیکه ظرف دستی شستم

سینک شسته و خشک شد

روی کابینتها و نهار خوری دستمال کشی شدن

لباسشویی ، لباسهای رنگ روشن رو شست 

آنا جون بیدار شدن و بهش بادام دادم

دمنوش درست کردم و خورده شد

در ادامه: 

لباسهای ماشین رو پهن کنم

ظرفها رو بچینم ظرفشویی و روشنش کنم

یدور دیگه لباسشویی لباس بشوره و پهن بشن

شام درست کنم

ظرفهای شام رو بشورم

ان شالله از فردا پرقدرت برمیگردم پیشتون♥

سلام روزهاتون با خیر و ارامش همراه دیروز عصر رفتم سراغ ادامه خونه تکونی،  ینی اتاق خودم.&n ...

تولدش مبارکا باشه 

موفقیت هاشو ببینی 💕💕💕💞

نه عزیزم خصوصی نیست منتها من لینک بلد نیستم بذارم  ی دونه کاور اتو  ی دونه کیف کوچولو&nb ...

اشکال نداره 

مبارکت باشه 

سلام سلام ب تک تک شما عزیزان🥰

هر روز میام میخونمتون و از گزارشاتون لذت میبرم و اینکه شما عزیزان تاپیک رو فعال نگه داشتید ازتون تشکر و سپاس فراوان دارم و بوسه تقدیم ب شما🥰🥰🥰

من میخونمتون و هی میگم امروز منم گزارش بدم ولی از شدت کندی بیخیال میشم.. سعی میکنم انرژی بزارم و منم گزارش بزارم هرچند کم شاید ب مرور تعداد دوستان فعال بیشتر شد

🌹❤️❤️🌹