سلامی مجدد
شبتون به بخیر
صبح از طریق کشیده شدن موهام توسط گل پسر بیدلر شدم 😐🥲 و نگاهی بهش انداختم اینگونه 😃 و این دفه سرم رو کردم زیر پتو و خوابیدم 🫣😐 والا بخدا چه معنی داره 😉
و یه ربع بعد با صدای جیغ دخترم بیدار شدم دیدم موهاش توسط گل پسر کشیده شده 😬 به اونم ترفند خودم رو گفتم 😅😂 که سرش رو ببره زیر پتو تا دوباره بخوابیم 🫡
ولی دیگه پریده بود و پسر کوچولو موفق شد 💪😄
صبحانه حاضر کردم و خوردیم .
همه ظرفها رو شستم از شب قبل هم بود و خشک کردم و جمع کردم
روی کابینت هارو مرتب کردم و دستمال کشیدم
کل خونه رو مرتب کردم
دلم میخواست خیاطی کنم یکم الگو هارو ریختم بیرون و یکم ادامه دادم و جمع کردم
ناهار حاضر کردم خوردیم و جمع کردم و شستم
همه زباله ها رو جمع کردمگذاشتم پایین پله ها
یسری وسایل از حمام ریختم دور و پاکسازی کردم
همسرم اومد دو تا تخم مرغ شکستم براش و سفره انداختم
مامانم اومد یکم نشست نسکافه درست کردم خوردیم و با پسر بزرگه رفتن بیرون تا مامان برگرده من با دختر گلی خونه رو مرتب کردیم و جارو برقی زدم و لباسها رو از رخت آویز جمع کردیم و تا و جابه جا کردیم و اینه و میزها و تلویزیون رو دستمال کشیدیم و شام درست کردم
کتاب برای دخترم خوندم و پسر کوچولو رو خوابوندم
موهامو اتو کشیدم و لباس هامو عوض کردم
موهای دخترم رو شونه کردم و اونم لباس هاشو عوض کرد
و مامان برگشت همسرم گوشت و ماهی خریده بود ماهی و من تمیز کردم گوشت رو مامان خرد کرد شستم و بسته بندی کردم و گذاشتم فریزر برنج رو دم گذاشتم ،چای ریختم با مامان خوردیم حاضری های شام رو گرفتم ، پدر اومد شام خوردیم و جمع کردیم و چای دم کردم فیلم دیدیم و چاب و میوه و یه روز دیگه هم گذشت ......
در ادامه کتاب بخونم،صورتم رو بشورم ، آبرسان و مسواک و سرمه بزنم و بخوابیم .
الحمدالله رب العالمین ۴ بار .
راستی رومینا خنده دیشبم کار دستم داد و امشب دختر و پسرم تا جان در بدن داشتم با جا لواشک هاشون که شبیه آمپوله همدیگر و خیس کردن 🥲😁 کارما چه زود برای من اتفاق افتاد 🥲😂
شبتون به عشق ❤️