2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست
نباید خیلی تیره بشه باید جا داشته باشه که وقتی پیاز را ریختی و مقداری تفت دادی به رنگ دلخواه برسه.&n ...

آره متوجه شدم ممنون 

سوالم همین بود دقیقا 

دفعه بعد که آبگوشت پختم امتحانش میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام دوست گلم  الحمدلله نی نی کوچولوی ما به دنیا اومد و با کمی تاخیر ،روز دوشنبه از بیمارستان ...

خداراشکر قدمش پراز خیر وبرکت باشه براتون       

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره متوجه شدم ممنون  سوالم همین بود دقیقا  دفعه بعد که آبگوشت پختم امتحانش میکنم

شهرزاد من ابگوشت این طوری درست میکنم  به قول فرین دخت مجلسی طور میشه و مثل بیرونی ها 

پیاز فراوان و رنده میکنم (خیلی تو غلظت تاثیرداره )با گوشت و نخود و لوبیا و (دنبه زیاااد) میزارم خوب بپزه 

بعد که قشنگ پخت دنبه ها و کمی  نخود ولوبیا ابگوشت رو له میکنم بهش دوباره اضافه میکنم ابن جوری غلیظ میشه 

حالا رب رو با روغن تفت میدم و بهش اضافه میکنم 

میتونی ربت رو بدون روغن اضافه کنی سر اخر 

اخه اگه اول اضافه کنی نخود لوبیات به قول شمالیا خیره میشه 😁  نمیپزه 

این روشم امتخان کن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
شهرزاد من ابگوشت این طوری درست میکنم  به قول فرین دخت مجلسی طور میشه و مثل بیرونی ها  پیا ...

ممنون 😍

منم تقریبا همینطوری میپزم با این تفاوت که دنبه کم میزنم، آخر هم باز یکمش رو میکوبم تو آب میریزم و بقیه رو میریزم دور 😬

رب هم گاهی بچه ها میگن کلا نزنم اما خودم با رب دوست دارم 

ظاهرا مشکلم از همون دنبه ست 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ممنون 😍 منم تقریبا همینطوری میپزم با این تفاوت که دنبه کم میزنم، آخر هم باز یکمش رو میکوبم تو آب م ...

نود درصد مزه ی ابگوشت دنبشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلامی مجدد 

شبتون به بخیر 

صبح از طریق کشیده شدن موهام توسط گل پسر بیدلر شدم 😐🥲 و نگاهی بهش انداختم اینگونه 😃 و این دفه سرم رو کردم زیر پتو و خوابیدم 🫣😐 والا بخدا چه معنی داره 😉

و یه ربع بعد با صدای جیغ دخترم بیدار شدم دیدم موهاش توسط گل پسر کشیده شده 😬 به اونم ترفند خودم رو گفتم 😅😂 که سرش رو ببره زیر پتو تا دوباره بخوابیم 🫡

ولی دیگه پریده بود و پسر کوچولو موفق شد 💪😄

صبحانه حاضر کردم و خوردیم .

همه ظرفها رو شستم از شب قبل هم بود و خشک کردم و جمع کردم 

روی کابینت هارو مرتب کردم و دستمال کشیدم 

کل خونه رو مرتب کردم  

دلم میخواست خیاطی کنم یکم الگو هارو ریختم بیرون و یکم ادامه دادم و جمع کردم 

ناهار حاضر کردم خوردیم و جمع کردم و شستم 

همه زباله ها رو جمع کردم‌گذاشتم پایین پله ها 

یسری وسایل از حمام ریختم دور و پاکسازی کردم 

همسرم اومد دو تا تخم مرغ شکستم براش و سفره انداختم‌

مامانم اومد یکم نشست نسکافه درست کردم خوردیم و با پسر بزرگه رفتن بیرون تا مامان برگرده من با دختر گلی خونه رو مرتب کردیم و جارو برقی زدم و لباسها رو از رخت آویز جمع کردیم و تا و جابه جا کردیم و اینه و میزها و تلویزیون رو دستمال کشیدیم  و شام درست کردم 

کتاب برای دخترم خوندم و پسر کوچولو رو خوابوندم 

موهامو اتو کشیدم و لباس هامو عوض کردم 

موهای دخترم رو شونه کردم و اونم لباس هاشو عوض کرد 

و مامان برگشت همسرم گوشت و ماهی خریده بود ماهی و من تمیز کردم گوشت رو مامان خرد کرد  شستم و بسته بندی کردم و گذاشتم فریزر  برنج رو دم گذاشتم ،چای ریختم با مامان خوردیم  حاضری های شام رو گرفتم ، پدر اومد شام خوردیم و جمع کردیم و چای دم کردم  فیلم دیدیم و چاب و میوه و یه روز دیگه هم گذشت ......

در ادامه کتاب بخونم‌،صورتم رو بشورم ، آبرسان و مسواک و سرمه بزنم و بخوابیم .

الحمدالله رب العالمین  ۴ بار .

راستی رومینا خنده دیشبم کار دستم داد و امشب دختر و پسرم تا جان در بدن داشتم با جا لواشک هاشون که شبیه آمپوله همدیگر و خیس کردن 🥲😁 کارما چه زود برای من اتفاق افتاد 🥲😂

شبتون به عشق ❤️

ممنون از نظرات همگی معلوم نیست تاکی این حساسیت به بو باقی بمونه،ممکنه دو هفته دیگه خوب سه ،ممکنه تا ...

ایول به ولت  مامی مورچه جان 😉

من عاااااااشق شخصیت های سرررسختی  مثل شمام  👌💖

و اتفاقا خودمم دقیقا همین بود شخصیتم که متلاشی شد یهویی نمی دونم چرا 😓  ( ببخشید که بی پروا  از خودم گفتما   آخه مگه  اینجا  همه باهم راحت نیستیم ؟ و همه چی مونو  بهم نمیگیم  تا  آروم شیم ؟ تا تخلیه شیم ؟؟ )  

پس بزارید یه کوچولو هم بی رعایت بعضی اصول و بی پرده حرف بزنیم  

خیییلی دلم برای خودم تنگ شده 😭  خیییلی زیاد 

الان لای هر کتاب روانشناسی رو که باز میکنم  نکته هایی رو نوشته که دقیقا  من ۱۲ سالگی بی هیچ مطالعه ای  بهشون رسیده بودم و پایبند بودم  و جالبه عمل هم میکردم ! 

هممممه شونااا   ، یعنی هرنکته ای که میخونم  به یاد میارم  

عِه منکه اینو رعایت میکردم  عِه منکه دقیق همینجوری بودم ، 

اولین باره تو کل عمرم دارم جایی از خودم میگم و گریه میکنم 

نمی دونم اینهمه تزلزل از کجا اومد 😭😭

ای کاش انقدر زود ازدواج نمیکردم شهر غریب 😪  

اممممما چیزی که منو تخریب کرد  دور شدن از هدفم بود بچها  نه دوری از خانوادم  آخه مستقل تر از این حرفا بودم 

اممممما  نمی دونم هر چی که هست  بصورت داااااغون  و دیوانه واری  دلم برای خودِ خودم که سالهاست انگار ازش دور شدم  بینهایت تنگ شده

بینهاااایت 

بینهایتتتت 

امیدوارم بتونم دوباره همون بشم و صد چندان قوی تر از اون 💪

بشدت به هل دادن شما نیاز دارم عشقا 

بشددت 

ببخشید مامان مورچه جااان  اومدم برای شخصیت سرسختتون ذوق کنم  و بگم که باید  به خودتون افتخار کنین  یهو تبدیل به درد دلی شد که به ندرت هم اتفاقا بیان کرده بودم 😂😂😂

شرمنده دوست مهربونم 

می دونی ؟ تو باید به خودت افتخار کنی   چون  دیدی آب وقتی راه نداره حتی سنگو میشکافه و راهشو باز میکنه  ؟ شما هم بجای شونه خالی کردن از مسئولیتهات داری دقیقا همین کارو انجام میدی   اونم تو دورانی که هیشکی هیچ توقعی ازت نداره 👌     و این کارت چون بشدت خدا پسندانه ست  حتما حتما ان شاءالله زودتر هم خوب میشه ویارت عزیزم 💖

ان شاءالله نی نی کوچمولو سالم و بموقع بیاد بغلت عزیزدلم 

" اللهم عجل لولیک الفرج "