2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست

سلام دوستای خوبم

انشالله زندگی بر وفق مراد باشه. 

هفته ی سختی رو گذروندم، یه هفته کامل اب نداشتیم،  اپاخرش واقعا طاقت فرسا شده بود و استانه تحملم به شدت پایین اومده بود،  دو روزش رو رفتم خونه خواهرام و اونجا با پسرا حموم کردیم ولی بقیه ش بدون اب به سختی گذشت

به هر حال خداروشکر که سختی موقت بود و تموم شد

این بین یه شب رفتیم مهمونی،  دقیقا مصادف شد با تولدم و همسرم اونجا سورپرایزم کرد و یه گوشواره بهم هدیه داد🥰🥰.  هر چند کلا مودم بخاطر شرایط سخت بی ابی پایین بود ولی خب بازم شب خوبی بود. 

از دیروز عصر اب وصل شده.  دیروز تا اخرای شب خونه خواهرم بودیم و بعد از شام برگشتیم خونه

مهدی تو راه خوابید و وقتی رسیدیم خاموشی زذیم و خپابیدیم

صبح بیدار شدم و شروع کردم به جمع کردن و تمیز کردن خونه،  یه عااااالمه لباس نیاز به شستشو داشتن،  و باز یه سختی دیگه(مگه قرار نبود بعد سختی اسونی باشه؟ 🙄🙄) ماشین لباسشویی خراب شد،  میشوره اب میکشه ولی خشک نمیکنه، میرسه به مرحله خشک کردن گیر میکنه و. خاموش میشه،  و من موندم با کوهی لباس نشسته که تو صف موندن. 

بالاجبار لباسهای خشک نشده رو با دست ابشو گرفتم و یه زیر انداز زیر رخت اویز پهن کردم و لباسها رو جلو بخاری پهن کردم. 

فعلا دو دپر با همین شرایط شسته و حداصل چهار دور دیگه لباس مونده، امیدوارم روند خشک شدنش سریع اتفاق بیفته و اذیت نکنه. 

تمام خونه رو گردگیری کردم و جارو کشیدم. برای نهار عدس پلو درست کردم،  یکم مرغ و یکم قیمه هم داریم که کنارش گرم میکنم. 

یه عاااالمه ظرف شستم،. 

نماز خوندم. 

به پسرا رسیدگی کردم

در ادامه: 

عدس پلو رو بزارم دم بکشه

سرویس رو با تیرک بشورم

حمام رو با تیرک بشورم و لباس کثیفهای حمام رو بشورم

همسرم بیاد نهار بخوریم

یکم با پسرا بخوابیم

شب جایی دعوتیم،  لباسهاشون رو اماده کنم. 

فردا هم اگه بشه شلوارم رو کامل کنم که تو صف انتظار خیلی وقته مونده. 

اولین فرصت برنامه کامل برای دوماه پایانی سال بنویسم و خرید عید رو هم لیست کنم. 

انشالله روزهای خوبی برای هممون پیش رو باشه

۲۷ دی👇👇👇

🌸نمازها+استغفار+ ۴رکعت نماز قضا✅

🌸صبح زود آماده‌ کردن ناهار✅

🌸چرت عصر که زیاد طول کشید و سردرد شدم✅

🌸برف بازی✅

🌸کار با ماهور✅

🌸دیدن فیلم و خوردن تخمه و چای✅

🌸رسیدگی شخصی✅

🌸خوردن داروها و مکمل✅

🌸شستن ظروف✅

🌸کننرل خشم✅

دیروز ۲۸ دی👇👇👇

🌸نماز ها +ذکر + ۸رکعت نماز قضا+قرآن✅

🌸کلاس مجازی تا ۱ ظهر✅
🌸پخت ناهار همزمان + رسیدگی به درسای ماهور و کاردستی✅
🌸استراحت و شستن ظروف✅
🌸مغز کردن گردو و بادام✅
🌸تماس تلفنی برای احوالپرسی✅
🌸بازی با بچه ها✅
🌸جارو دستی✅
🌸شستن سرویس✅
🌸آبیاری گل ها✅
🌸شستن لباس✅
🌸فیلم + چای + میوه✅
🌸گوشی ، گوشی ، گوشی😐
🌸شستشوی صورت + کرم✅
🌸مسواک + دارو + مکمل✅

کنترل خشم❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم انشالله زندگی بر وفق مراد باشه.  هفته ی سختی رو گذروندم، یه هفته کامل اب ندا ...

خدا قوت زهرا جان

خیلی سخته بی آبی 

برادرشوهرم اینا هم آبشون یخ زده بود طفلیا خیلی اذیت شدن

الحمدالله که آب برگشت

واسه لباسشویی خود خشک کن تنهاشم کار نمیکنه؟

سلام دوستای خوبم انشالله زندگی بر وفق مراد باشه.  هفته ی سختی رو گذروندم، یه هفته کامل اب ندا ...

تولدت مبارک زهرا ی عزیییزم 

بیا بغلم  😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
 ۲۷ دی👇👇👇 🌸نمازها+استغفار+ ۴رکعت نماز قضا✅ 🌸صبح زود آماده‌ کردن ناهار✅ 🌸چرت عصر که زیا ...

این گوشی همه ی ما رو بیچاره کرد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خدا قوت 

زهرا جان خروجی های لباسشویی رو چک کن اگر گیر باشه و نتونه خوب تخلیه کنه  ممکنه این مشکل پیش بیاد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
@دخترافغانستانی       نگین جون کجایی   دلمون برات تنگ شده 🤗🤗🤗 بیا بگو ...

نکنه خارجکی شدی مارو فراموش کنی نگین بانو 😉

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
باشگاه خیلییی خوبه  😍😍😍 هر شب خواب میبینم تو باشگام 😁 من که دو ماه نمیرم  میخوام ار ه ...

عزیزم من جای جاریت بیاگلم درخدمتم عوضش منم میام بهشتتون بالای دشتهاکنارابرهاهمون که عکسش دادی، بی زحمت دوتاعکس هنری زمستونی بگیربفرست راستی سلام خوبی سوسن جونی  

من چند روزی هست گزارش ندادم دیگه کلی میگم 

در جریان که هستید بچه های ما همچنان تعطیل و خونه هستند، با کلاس مجازی 🤕 و تکلیف هایی که کامل نوشته نمیشه و پیام معلم و.... 

به خاطر حضور بچه ها کارهای روتین پر تکرار تر بوده(ظرف و جارو و گاز و سینک و یخچال و لباسشویی و جمع و جور و گردگیری، جابه جایی و شستن میوه و خرید و خالی کردن زباله ) به توان n 

به علاوه اینا، 👇

سبد سیب زمینی پیاز رو تمیز کردم 🥔

شلف شوینده ها تو لاندری خالی شد و تمیز شد و دوباره چیده شد 

اما خود لاندری رو هم ریختم بیرون و حسابی کار داره و کلی هم خروجی احتمالا 

کمد دیواری اتاق خودم رو ریختم بیرون و دو طبقه کمد لباس و کمد کیف و چمدون ها مرتب شد، یدونه چمدون بزرگ که هیچوقت استفاده نمیشه گذاشتم بفروشم و جا زیادی خالی  شد برای چیدن کیف ها 👜👛👝🎒(اما بازم چیدمان رو مخمه، دلم میخواد این کمد ها جمع بشه و کمد جدید نصب کنیم) 

این بین آلبوم ها هم بیرون اومد و کلی با بچه ها ذوق کردیم از دیدن عکس های قدیمی 

حجم زیادی هم لباس مونده و باید جمع بشه 👕👗🧥👔(از همه بیشتر همین آخری رو مخه، 👔 پیراهن های قدیمی  همسر که نه پوشیده میشه و نه میزاره رد بشه) 

کاور  پارچه ها رو بررسی کردم و یسری خروجی گذاشتم برای فروش و رد کردن ، یسری هم گذاشتم ببرم خونه مامانم بدوزن اما هنوز جمع نشده و همینجوری فقط جدا شدن و باید چیده بشن تو کاور و موندنی ها جمع بشن، میخوام یک بازبینی دیگه هم داشته باشم شاید بازم تونستم کمشون کنم 

یسری قلمه دارم برگهای خشک‌شون رو جدا کردم 🌱🌿

از دیروز هم تو خونه وضعیت عادی پس از یخبندان اعلام شده و داریم تمیز کاری و میکنیم 

ثنا و پارسا اتاقشون رو تمیز کردن 

راه پله که  این روزا فقط سریع کفش هارو و می‌آوردیم و می‌پریدیم تو خونه به وضع اسف باری دراومده بود پارسا مرتبش کرد 👟👞👢و باید امروز جارو بشه 

علی هم که دیدین اتاقش رو مرتب کرده 😐

الانم فرش تو هال رو جارو دستی زدم و جمع کردم، میخوام کف رو جارو کنم و طی یا دستمال بکشم بعد مبل ها و فرش رو برگردونم سر جاشون 🛋️

اتاق خودم هم وقتی لباس ها جمع شد برگرده به چیدمان قبل، احتمالا اونجا رو هم اول کف دستمال کشیده بشه، چون جا تنگه و طی جا نمیشه 🛏️

کتاب‌هایی که خریده بودم بعد دو هفته بالاخره رسید و کلی ذوق کردم 😍📚📚 یسری دیگه هم کتاب سفارش دادم 😬

از خونه هم فقط یبار بیرون رفتم که مدرسه علی سه شنبه برای مادر ها مراسم تقدیر گرفته بود، بهمون جایزه هم دادن 😄

کتاب‌ صوتی جدید هم خون خورده رو شروع کردم و به نظرم نگارش خوبی داره و فکر کنم داستانش هم جذاب باشه 

سلام به همه  اول خواستم بگم از دیشب تحت تاثیر مهربونیتون قرار گرفتم🥰 اینکه هر کسی سعی کرده ب ...

برعکس من عاشق پای مرغم🥲 ولی کم پیدا میشه تو شهرمون 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋