سلام بر همگی
🌱توي زندگي دو راه داري :يا به خاطر هدفت بجنگي
يا مثل ترسوها بگي قسمتم همين بوده ...
❄️شب قبل ساعت7ونیم خوابیدم (چون روزش هم زیاد سردم شده بود هم کارم تا 4طول کشید +کلی مشکلات فنی ماشین برای سرما ساعت 6رسیدم خونه) اون وسط های خواب، صدای شستن ظرف شنیدم حس کردم همسرم برای سورپرایز داره ظرف میشوره و آشپزخانه را مرتب میکنه با خیال راحت به خوابم ادامه دادم🤗ولی ساعت یک رفتم که مسواک بزنم واقعا سورپرایز شدم چون آشپزخانه ترکیده بود هر چی خورده بودن ظرفها روی گاز و کابینت رها شده بود، آشغالهای میوه... زیراندازی که روش سبزی پاک میکنم دقیقا وسط آشپزخانه پهن بود و... با ریلکسی مسواک زدم و به خوابم ادامه دادم😊(همسرم خیلی تمیز و مسولیت پذیر هستن ولی فکر کنم هدفش غافلگیری من بود😂)
❄️بعد از نماز صبح نخوابیدم+نت گردی و ارسال پیام تبریک به دوستها و فامیل+زبان+درس
❄️ناشتا دمنوش دارچین و کشمش تا کمی یخهام باز شه
❄️کمی آشپزخانه مرتب شد و ظرفهای کثیف رفتن داخل ظرفشویی+صبحانه آماده شد+شیره و ارده ترکیب کردم بلکه از درون کمی گرم بشیم
❄️کرسی درست کردم
❄️چون دخترم آزمونش آنلاین بود بعد از صبحانه سکوت برقرار شد +زبان +درس+چرت بدون وجدان درد
❄️بعد از آزمون زدم روی دور تند
❄️گلهای داخل آبیاری شدن (گلهای حیاط خلوت ترسیدم سرما بزنه فعلا آب ندادم)+یکی که حساس بود آوردم داخل
❄️گوشه کنارا جمع شد+ظرفهای تمیز جمع شد
❄️گاز تمیز شد+نهار گذاشتم+کابینتها دستمال شد
❄️ظرفها شسته و جمع شد
❄️همه سطلهای زباله خالی شد رفت حیاط
❄️همه جا جارو شد(هال+آشپزخانه+راهرو+یک اتاق)
❄️ظرفهای خالی رفت انباری(تا اینجا در یکساعت انجام شد)
❄️همسرم نهار از بیرون آورد، نهارم را گذاشتم برای فردا، فقط برنج گذاشتم
❄️هدیه مادرم و مادر همسرم ارسال شد(چند صفحه قرآن)
❄️دمنوش صبح و عصر همراه کشمش (اصلا قند مصرف نمیکنیم)
❄️عصر نخوابیدم😃چندتا پادکست و کتاب صوتی دانلود کردم و ارسال کردم روی گوشیم+زبان
❄️شام سوپ جو گذاشتم+نهار فردا کامل شد
❄️نرمش
❄️در ادامه هم درس بخونم و روتین
🌱چالش این هفته (خواب عصر ممنوع+تمرین سکوت) اولی زیاد موفقیت آمیز نبود ولی دومی خیلی خوب پیش رفت تمدید میکنم هر چی میکشیم از زبان سرخ میکشیم🤐
💚خداوندا ...
ترسهاي بي دليلم را از من بگير...آرامش و اطمینان به من عطا کن!
🌺شاد باشید🌺