2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست

سلام به همه

بیداری ساعت ۸ و نیم

صبحانه آماده کردم

خونه نسبتا مرتب و تمیز بود کیف کردم

ب پرنده ها رسیدگی کردم

دسشویی رو شستم

کار صدف انجام دادم

نهار و شام رو آماده کردم

دوش گرفتم و لباسامو شستم

نهار خوردیم و ظرفاشو شستم

درس خوندم

چای دم کردم و میوه خوردیم 

دوباره صدف

چندتا عکس گرفتم و تو دیوار آگهی کردیم

اجاق رو تمیز کردم

ظرفا رو شستم

سینک رو تمیز کردم

زباله ها رو بردم بیرون و سطل زو شستم

سه باره صدف

اومدم درس بخونم ولی تمرکز نداشتم

صد صلوات+یک صفحه قرآن هدیه به پدرم

دستامو کرم بزنم و موهامو شونه کنم و بخوابم

شبتون بخیر🌹

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین به تو مهربون ان شالله کوچولوت اذیت نشه، حتما خودت میدونی، منم یه بار میگم،قبل رفتن بهش استامی ...

حدیث جووونممم شما هم اسم فرشته کوچولو رو  بهمون نگفتیااا 

خدااااای مننننن 💞💞💞  خیییلی خوشحالممم برات حدیث جووونممم  شنبه سعی میکنم به نیت زایمان راحتت برات  دعای معراج بخونممم

حالا چی شده که ذهن جانِ من  از صب  گیییر داده  به اسم نی نیا  نمیدونم ؟!!! 😵🧐

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
حتما رشته های بیرون خوب نیستن آره ؟  رشته هایی که خونگی درست میکنن که مطمئنن و خوبه دیگه  ...

نمیدونم والا، من اصلا سر درنمیارم 

برای هیئت لیست سحری افطاری اعتکاف رو داشتن اوکی میکردن، تو صحبتا شنیدم میگن اش رشته رو حذف کنید و ضرر داره و... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نمیدونم والا، من اصلا سر درنمیارم  برای هیئت لیست سحری افطاری اعتکاف رو داشتن اوکی میکردن، تو ...

فکر میکنم منظور همون رشته های بیرونی باشه 

وگرنه رشته های خونگی که  جز آرد  چیز دیگه ای نیست  بد باشه 🤔

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام شبتون بخیر دوستان 

ازشنبه گزارشی ندادم این هفته یه مقدار رو به راه نبودم دیگه نخواستم انرژی بدی منتقل کنم

شنبه پریودم شروع شد و حالم خیلی بد شد طوری که بزور توی مدرسه دووم آوردم و سردرد بدی گرفته بودم تا آخر شب که با قرص کنترل شد

یکشنبه هم رفتم برای کاشت ۲تا دندون که خیلی اذیت شدم و فک نمی‌کردم اینقد دردسر داشته باشه لثم همش بخیست و دوهفته طول میکشه بخیشو باز کنن و همچنان به سختی غذا میخورم

کلی دارو و مکمل داده از صبح تا آخر شب همش مشغول قرص خوردنم🥲

به خاطر برف زیاد که البته کلی خوشحال شدم و شکرگزار این برکت خدا

دو روز آخر هفته مدارس مجازی بودن و کلی وقت و انرژی ازم گرفتن چون همزمان درسای ماهور جونم رو هم باید میرسوندم

و عملا این هفته به حز روتین ساده خونه و پخت و پز کار خاصی نکردم آها یه بار کیک پختم و یه بارم ذرت مکزیکی😄 

دیگه دیروز عصر یه جارو و گردگیری و شست و شوی حسابی از پایه کردم حالم جا اومد

بعدم با دخترا برف بازی کردم 

و اینکه هر شب دراز زیر کرسی فیلم میبینیم و چای و میوه و پذیرای از اهل خانه پابرجاست

امروزم سعی کردم خونه تمیز بمونه

همزمان با کلاس مجازیم ناهارم آماده کردم

و عصرم ذکرامو گفتم و چن جا تلفن زدم

و دوش و شیتن لباس

شامم آش کشک بار گذاشتم

مجدد شب گاز رو پاک کردم و جارو دستی کشیدم

ظرفا رو شستم و یه نظم کلی به همه جا دادم و آماده شدیم برای خواب🥰

عزیززدلممم الهی شکر بسلامتی واکسن نی نی رو زدی مریم جون  ان شاءالله که تب نمیکنه عزیزم  ...

سلام رومینا جان دختری منم یک سالشه دو هفته خیلی مریض بود هنوز واکسنش رو نزدم . انشالله هفته دیگه میزنم خدا کنه اذیتم نکنه بخاطر مریضیش که خیلیییی لاغر شد

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
فکر میکنم منظور همون رشته های بیرونی باشه  وگرنه رشته های خونگی که  جز آرد  چیز د ...

رومینا جون خدا رو شکر بابا بهترن؟

بلاشون دور باشه ان‌شاالله 

دوسال پیش بابا یهو سکته کردن و بعدم آنژیو و بالن قشنگ کلی از موهام سفید شد تا کمی بهتر شدن بخدا😪

سلام❤️

لباسشویی زده شد دو بار و شستن کفش ها ، جمع کردن لباس ها و مرتب کردن کشو ها ، امروزسعی کردم یکم بیشتر به خودم برسم و یه آرایش کردم . ناهار درست شدو ظرفاش شسته شد ، عصر با دخترا۱/۳۰ رقص و ورزش کردم باید کم کم ۲ ساعت بشه ، دوش گرفتم و لباسا رو با دست شستم ، شام درست شد ظرفاش شسته شد ، خیاطی کردم دو ساعت ، ودر آخر هم روتین پوستی و شونه موهام و خوردن مکمل ها ، و نظم آخر شب ، ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

سلام

🌱بهترین راهِ به دست آوردن اعتماد به نفس انجام کارهای است که از آنهامی ترسیم.

❄️نمازها+ذکر روز چهارشنبه+قرآن +زبان+درس

❄️همزمان با کار خلاصه یک کتاب صوتی گوش کردم و نت برداشتم، خیلی کاربردی بود بعدا دوباره گوش کنم.

❄️8ساعت کار

❄️نهار+استراحت+برنامه انارستان+همزمان دنبال چند تا کتاب صوتی خوب گشتم ولی همه جا همین چندتا کتاب معروف تکراری(توی یک کتاب خوندم؛ اگر همون کتابهایی را بخوانید که بقیه میخوانند،شما هم به همون چیزهایی فکر میکنید که بقیه فکر میکنند)

❄️درس خوندم دوباره و باز خوابم برد🤦‍♀️همه اش تقصیر سرماست😄

❄️رسیدگی به مینا

❄️شام +نهار فردا اماده شد

❄️دمنوش دارچین+کشمش اماده شد

❄️آنشرلی+همزمان نرمش کردم

❄️آب زرشک گرفتم و شربت درست کردم برای خودم.

❄️چندبار ظرف شسته و جمع شد

❄️روتین اخر شب+دمای هوا منفی 18 درجه است، جوراب و روسری بپوشم و خواااب

🌱خدایا از تو قدرتی را طلب می‌کنم که به تنهایی رویِ پاهایِ خود بایستم بدونِ آنکه رویِ شانه‌یِ کسی تکیه کنم

🌺شاد باشید🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
شما اش رو همون مدل اش رشته مرسوم درست میکنید؟  من تازه فهمیدم که اش رشته هم غذای مفیدی نیست به ...

بله اون آش رشته معروف اصلا مفید نیست. ولی از اونجایی که من به هیچ دستور غذایی، کامل پایبند نیستم و مطابق با ذائقه و فواید و... تغییرش میدم، همین آش را رشته داخلش نمیریزم فقط حبوبات+بلغور گندم+کمی برنج+سبزی فراوان+نعناع داغ.(یه چیزی بین آش رشته و شله قلمکار😁) 

اگر گاهی که مهمان داریم بخوام بریزم رشته خانگی میریزم که یه مقدار سبوس بیشتری داره. 

همون طور که خودت بهتر میدونی تمااام انواع رشته ها (ماکارونی، رشته اش، ورمیشل، همچنین لازانیا و...) به خاطر حالت خمیری، تولید خلط غلیظ میکنن وبشدت ضرر دارن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام. برنامم برا امروز همسرم امروز خونست. صبحانه با اونه ببینم چه میکنه کارس خوب انجام داد ✅ صبحان ...

🥰🥰

چقد این بچه ها سریع بزرگ میشن. 

من لبست لباساشون رو اکی میکنم، هنوز میخوام خیالم راحت بشه که فعلا نیازی به لباس ندارن،  باز یکی یکی از اخر لیست لباسها به علت تغییر سایز حذف میشه و باز لیست خرید پلی میشه😁😁. 

انشالله تنشون  همیشه سالم باشه🥰🥰