2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست

سلام. برنامم برا امروز 

همسرم امروز خونست. صبحانه با اونه ببینم چه میکنه 

صبحانه رو سریع بخورم 

شاد پسرم 9 تا 12

چالش نخوابیدن صبح 

ظرفای صبحانه بشورم 

نهار درست کنم 

ظرفای نهاری که درست کردم رو بشورم 

برم مجلس ترحیم 

برم طلافروشی برا روز مادر سکه بخرم از این پارسیان ها  هر سال همین میخرم دیگه همه کادوم میدونن 

برم به بابام سر بزنم 

خونشون اگر کاری هست انجام بدم 

بیام شام درست کنم 

ظرفای شام و نهار بشورم 

نمازام بخونم 

دارو ها خورده بشه 

سطل زباله خالی بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی خیره

سلاامم به همه 

حدیث جووون بسی فیض بردیم از عکس هایی که گذاشتین  عزیزممم 👌

راستی این شماره دورزی تونم خییییلی قشنگ و معرکه است 

لذت بررردم وقتی دیدم عزیزم 

مرحباااا 

شمارش معکوس تون هم که شروع شده بسلامتی 🤗

خیلی خیلی التماس دعاگلم 

مخصوصا یه دوست عزیز به نام نرگس دارم   که بچه دار نشده 

ممنون میشم اگر  دعاش کنی عزیزم 

خدای مهربون به همه ی منتظرا  یه نی نی خوووشگل و سالم و صالح ببخشه 🙏

نی نی شماهم ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
ان شالله همیشه سلامت باشن پدرتون  ، سایشون بالاسرتون  مریضی پدر و مادر خیلی برا اولاد درد ...

مرررسی عزیزم 

چقققدر شما مهربونید آخه 🥺🥺

بینهایت ممنونم از محبتت سوسون مهربونم  خدای بزرگ پدر و مادر شما رو هم براتون حفظ کنه  عزیزم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام @ماماناترا    کجا هستین؟ گزارش تون رو ندیدم.

سلام خانومی 🥰

من گاهی پادرد های بدی میگیرم همراه با زانو درد دیگه یه چند روزی بود حالم خوش نبود برای همین نبودم آن شا الله سعی میکنم گزارش بزارم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
سلام خانومی 🥰 من گاهی پادرد های بدی میگیرم همراه با زانو درد دیگه یه چند روزی بود حالم خوش نبود بر ...

بلا دوره ان شالله

این نیز بگذرد...                                                       
بلا دوره ان شالله

ممنون راستش همیشه این پا دردها هست چند ساله دیگه عادت کردم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
شهرزاد جون برام دعا کنید دیگه، ان شالله شنبه میاد😊🥰

عزیزم 😍

به سلامتی ان شاء الله 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من انقدر عکس قبل و بعد  دوست دارم  بچه ها شمام عکس بزارید  این قدر دویت دارم آشپ ...

عکس قبل که شرمنده 😬

اما بعد هر وقت محقق شد من پایه ام 👍🏻

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام 🌱یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یابه اندازه تلاشت آرزو کن. ❄️ناشتا آب ولرم ❄️نمازها+ذکر روز س ...

شما اش رو همون مدل اش رشته مرسوم درست میکنید؟ 

من تازه فهمیدم که اش رشته هم غذای مفیدی نیست به خاطر رشته اش،، همیشه فکر میکردم خیلی مفید و کامل هست،،، نمیدونم جایگزین رشته چی میتونه باشه 🤷‍♀️

اش گندم و حبوبات هست اما خب باز سبزی نداره 

سلام شاید دچار غلبه خشکی شدین، یا به خاطر صفرا یا سودا، حتما پیگیری کنین درمانش راحته تا اون موقع س ...

منم هم خشکی پا دارم و هم لب و هم پوست صورت و دست و.... 🤕

هر کدوم رو هم پیگیر شدم یا رسیدم به همین صفرا و سودای کوفتی و یا تیروئید کوفتی تر 🤕

درمانش با دارو هست یا پرهیز؟ 

سلااااام دخترا

چطورین با برررررف🥰🥰😍😍

حدیث جون انشالله که به سلامتی نی نی خشکلمون به دنیا پوم بیاد،  اولین فرصت که رو به راه شدی بیا خبر سلامتی خودت و نی نی رو بده دوست خوبم😍😍

رومینای عزیزم انشالله که پدر مهربونت زودتر سلامت کاملشونو بدست بیارن،  و بلا از. خودت و خانواده عزیزت همیشه دور باشه خیللللی از متنی که نوشتی  لذت بردم،  واقعا یه وقتایی نیاز هست یاداوری بشه👌👌👌.  و اتفاقا این در راستای اهداف تاپیک هست،  واسه موفقیت و. پیشرفت نیازی نیست همه زمینه ها فراهم باشه و همه چی اکی باشه، باید تو هر شرایطی سعی کنیم دیدمون رو به جلو باشه🥰🥰