2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=267450934]از نیروی پسران خونه و روز تعطیل برای شستن پتو ها استفاده کنید😉[/QUO

خوب نمیشورن اخه 😐

چند وقت پیش پسرکوچیکه مثلا خواست پتوشو بشوره اونم با خواست خودش، دوروز گذاشت تو تشت خیس بخوره  پتو بدتر بو گرفت😥😅بعدم به زور من شست ،دیدم خوب نشسته اخر مجبور شدم خودم شستم

عالی ان شاءالله پرقدرت ادامه بدین🤲 منم دوست دارم ورزش کنم اما به خاطر دیسک کمرم حتی پیاده روی اروم ...

ممنون خانومی 🥰

آن شا الله هر چه زودتر به سلامتی کامل برسی 🤲♥️

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

گزارش امروز من 🏝️🏝️🏝️

صبحونه آماده کردم 🏝️

ظرف های صبحونه رو شستم اجاق گاز تمیز کردم🏝️ خونه رو مرتب کردم لباسشویی رو روشن کردم برای شستن لباسهای پسرم ورزش کردم دوش گرفتم چایی دم کردم و میوه آماده کردم نهار گذاشتم برنج از روز قبل داشتم خورشت کدو با مرغ گذاشتم اذان شد نماز خوندم و قرآن یک سری به ترشی بادمجون هابی که گذاشته بودم زدم عالی شده بود برای نهار استفاده کردم 🏝️

بعد از نهار ظرف ها شسته شد بعدم استراحت تا اذان مغرب نمازم خوندم بعد هم نشستم به ملافه دوختن شام هم ساده قراره سلف بشه خودم فقط میوه میخورم میلم به چیز دیگه ای نمی‌کشه 🏝️

آن شا الله که همیشه سلامت و خوش باشید 🏝️

شبتون خوش دوستان 🏝️

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
خدا قوت  ان شاءالله که لباسشوییتون درکش بالا باشه و همچنان با شما همکاری کنه😅😅 من یکی داشتم ...

ممنونم دوست مهربون. 💐

خشکشویی ها می پذیرن تک شویی رو. امتحان نکردین؟ 

من برای پتوهای سنگین از این خدمتشون استفاده می کنم و راضیم واقعا. 

سلام گزارش امروزم  

درست کردن ناهار و شستن ظرف و سینک ، تمیز کردن گاز ، ورزش کردن ، رسیدگی به دخترم مریض شده ، دختر دیگمم  رفتم دنبالش از خونه مادرشوهرم ، لباسشویی و جمع کردن لباس ها ، ، در ادامه شام سبک بزارم ،روتین پوستی ،نظم آخر شب 💕

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
اگه اشتباه نکنم خیلی وقت پیش چالش ورزش داشتیم. الان شما و @banooooooooo    جان @آذرب ...

من که خودمو نابود کردم با ورزش😅امروزم باشگاه بودم😅مربی ام خیلی خیلی سختگیره و حرفه ای❤️😅

عالی ان شاءالله پرقدرت ادامه بدین🤲 منم دوست دارم ورزش کنم اما به خاطر دیسک کمرم حتی پیاده روی اروم ...

حرکات اصلاحی برو حتما،ورزش متناسب با وضعیت جسمی تون بهتون میدن❤️

من از دیروز خونه مامانم هستم 

عصر رفتم بیرون آرد برنج خریدم 

زاپ شلوارم پاره شد بردم تعمیر کرد 

شامپو سلنیوم گرفتم با لوسیون بتامتازون

احتمالا فردا پس فردا برم خونه 

راستی بوی جاری داره میاد خخخخ استرس گرفتم 

حدیث عزیزم، شماره دوزی پروفایل، کار خودتونه؟  هم بسیار قشنگه هم حس بسیار خوبی رو منتقل می کنه. ...

به به خدا قوت، بوی عید اومد 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
هم نوشته عالی در اومده هم طرح و ایده پلاک،کارتون عالی بوده 🤩

ممنونم ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

برنامه ی امروزم 

چالش نخوابیدن صبح ✅ با ارفاق 

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

نهار پسرم و برنج بپزم ✅

خواهرم و مامانم میان خونمون نهار با هم نهار بخوریم ✅

ظرفای نهار بشورم ✅

برم دنبال پسرم مدرسه ✅

آشپزخونه و پذیرایی رو برقی بکشم ✅✅

لباسا رو بشورم و پهن کنم ✅

اتاق خوابم رو برقی بکشم ✅

آشپزخونه طی کشی بشه ✅

با پسرم درس کار کنم ❌

شام درست کنم ✅

ظرفای شام بشورم ✅

آب پرتقال بگیرم ✅

ظرفای آب پرتقال رو بشورم ✅

گاز دستمال بشه ✅

سطل زباله خالی بشه ✅

داروها ✅

نمازا ✅

امگا تری پسرم ✅

جانبی 

گوشت چرخی خریدم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر 

یه سر دو ساعته رفتم خونه مامان بزرگم پیشش بودم 

یه ظرف آش جا کردم دادم به همسرم برد برا بابام بیمارستان 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }