2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
عزیزززممم 🥰 کاملا حق باشماست 👌 خوب شد یادم انداختی  منم انننقد کتاب چه کسی پنیرمرا جابجا کر ...

قربون شما🥰🥰😍😍. 

منم انقد دوسش داشتم بعد که ای بوکش رو خوندم تازه کتاب کاغذیشو سفارش دادم،  🙃😊. 

خداروشکر که روز خوبی داشتی، انشالله همیشه سطح انرژیت بالا بمونه😍😍😍. 

کلا دغدغه هاتو دوست دارم👌.  امیدوارم منم بیشتر راجب مسایلی که اشاره کردی دغدغه مند بشم،  دوز دغدغه م رو این مسایل اومده پایین😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زده ۳۷۴۴ تا پاسخ اما هیچی واسه من نمیاد🧐😳

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

قربون شما🥰🥰😍😍.  منم انقد دوسش داشتم بعد که ای بوکش رو خوندم تازه کتاب کاغذیشو سفارش دادم، ...

ولی من اصلا دوسش نداشتم🤭

حس میکردم همینو تو چند تا جمله میتونست بگه 🤷‍♀️

البته شاید اینکه خودم همش در حال از این ور به اون ور پریدنم بی تاثیر نباشه 

من همین آلان تو همین سن و با این تجربه ها  اگر قرار بود برای دبیرستانم انتخاب رشته کنم بازم با قطعیت نمیتونستم بگم کدوم رشته میخوام برم 🤪

در تایید اینکه گفتی کتاب‌های روانشناسی برای هر کس یجورن گفتم 👍🏻

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
افرینننن خیلی جذاب شده🥰 به تایمی که گذاشتی می ارزه👌👌👌

قربونتون بانو ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اومدم گزارش بنویسم اما دیگه واقعا حسش نیست خونه رو هم در همین وضعیت میخوام ول کنم و بخوابم 😁 ...

خونتونو دوست دارم😊

کاوراتم خیلی قشنگ شده. آفرین بانوی با سلیقه😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
خونتونو دوست دارم😊 کاوراتم خیلی قشنگ شده. آفرین بانوی با سلیقه😍

ممنون لطف دارین 😍

ولی من اصلا دوسش نداشتم🤭 حس میکردم همینو تو چند تا جمله میتونست بگه 🤷‍♀️ البته شاید اینکه خودم ه ...

شاهد از غیب رسید😊😊. 

وقتی شما ریسک پذیریت بالاست و دنبال نقطه امن نیستی،  راحت موقعیتتو تغییر میدی، عملا هیچ نیازی نداری کسی بهت بگه از تغییر نترس

و این میشه که خوندن این کتاب برای شما وقت تلف کردنه👌

شاهد از غیب رسید😊😊.  وقتی شما ریسک پذیریت بالاست و دنبال نقطه امن نیستی،  راحت موقعیتتو ...

دقیقا 👍🏻

اومدم گزارش بنویسم اما دیگه واقعا حسش نیست خونه رو هم در همین وضعیت میخوام ول کنم و بخوابم 😁 ...

ایول به وَلت شهرزااااد جووونمممم 

بله منم سلیقه تون رو تحسین میکنممم  جان دلممم

هم خونه ی خوشملتون هم بسته بندی 👌❤

جسارتاً کتاب راجع به چی هست ؟ سردار ؟

اون  جان فدای آویزون رو هم خودت باید بنویسی تک تک ؟ یا چاپیدی ؟ قابل تشخیص نیس

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
ایول به وَلت شهرزااااد جووونمممم  بله منم سلیقه تون رو تحسین میکنممم  جان دلممم   ه ...

قربونت رومینا جون 😍

نه کتاب ها برای بچه های خیلی کوچولو هست و رنگ آمیزی هستش، اما نذر فرهنگی برای سردار هست 😍

امشب هیئت داریم برای اونجا تهیه کردم 

اون آویز هم آررررره با دست باید نوشته بشه 🤕 تازه من که از این هنرا ندارم، کاغذ گذاشتم رو صفحه گوشی با هزار بدبختی و شونصد بار باز و بسته شدن صفحه به خاطر تاچ گوشی، کپی‌ کردم 

حالا باید باز دونه دونه رو کاغذ گراف با دست کپی کنم 

بعد کاغذ گراف نازکه دیگه، یک لایه هم کاغذ کاهی ضخیم تر به پشتش بچسبونم 

راستی آویزش مثلا شبیه پلاک رزمنده هاست 😬 یعنی از روی پلاک درآوردم طرحش رو 😅

ایول به وَلت شهرزااااد جووونمممم  بله منم سلیقه تون رو تحسین میکنممم  جان دلممم   ه ...

اها اینو نگفتم 

هیئت هفتگی که مربوط به مدرسه قبلی پارسا هست و گفته بودن هر هفته به طور مشارکتی غذا میدیم، برای این هفته گفتن نذرمون غذای روح باشه 😍 و قرار شده کتاب هدیه بدن،، بخش کوچولوها رو من به عهده گرفتم، برای بزرگترها هم بقیه پول جمع کردن و می‌خرن 😍

البته یکم پولا دیر جمع شد و انتخاب کتاب هم مهم بود، برای بچه های بزرگتر قرار شد هفته ی دیگه تهیه بشه 

گفتم شاید ایده بگیرید از این کار جذاب 😍

خدا قوت

فکر کردم خیاطی و بافتنی رو باهم شروع کردی!!!

طرحت هم شیک و ساده س.👌

این نیز بگذرد...                                                       

واقعا قشنگ شده دستت طلا

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒