2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043605 بازدید | 88179 پست
اوه خداقوت  همه ی اینا تو یک روز؟  من همون یسری لباس دستی شستن برای یک روزم کافیه  ...

ممنونم عزیزم❤

نه بابا طفلی بدنم محکم تر از این حرفاست😅

ولی اگر انجام ندم مبمونه و اعصابمو به هم میریزه

دیگه عادت کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کارهای امروزم 

جاروبرقی و طی کشی هال 🤍گردگیری کلی 🤍مرتب کردن کمد لباس ها و گزاشتن لباس های شسته شده و جدا کردن بعضی از لباس ها و خروجی 🤍 شستن روفرشی ، پادری 🤍جادکمه زدن کت و بردن به خشکشویی 🤍مرتب کردن اتاق خیاطی 🤍 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام دوستان 🍀🍀🍀 امروز صبح صبحونه آماده کردم  لباس های کثیف پسرم شسته شد  نهار آماده ...

رفتین حرم و یادتون بود، التماس دعا خصوصا شفای همه بیمارا از جمله همسر پاییز جان و پدر شوهر خودم😢

بله عزیزم یه برادر زاده خوشگل دارم😍❤ جاری مهربونم هم خوبه در ارتباطیم همچنان و جویای احوال همیم هر ...

خدا برادرزاده اتون رو حفظ کنه ان شاءالله🤲

من قبل از تولدم خاله و عمه بودم😊😅

اولین خواهرزاده ام یک سال و اولین برادرزاده شیش ماه از من بزرگترن

و این روند ماشاءالله همچنان ادامه داره و من الان عمه ۲۶نفر و خاله ۲۰نفر دیگه هستم و قراره به زودی دوتا برادرزاده دیگه به این جمع اضافه بشه😍 

خدا قوت دوستم🌹

ممنون💐

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
رفتین حرم و یادتون بود، التماس دعا خصوصا شفای همه بیمارا از جمله همسر پاییز جان و پدر شوهر خودم😢

چشم حتما 🌺

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
برنامه ی امروزم  چالش نخوابیدن صبح بعد بیداری ✅ تخت و اتاقم مرتب بشه ✅ سفره ی صبحانه جمع بشه ...

خدا پدر مادرتون رو حفظ کنه ، اللهی که سایه اشون مستدام 🤲

گفته بودین پدرتون بیمارستان هستن ان شاءالله که حالشون خوبه و مرخص شده باشن 

چشمتون بی بلا و روشن باد بانو😍ممنون😘

🙏❤️