2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست
سلام بر همگی بلوغ یعنی؛ مسئول زندگی خودت باشی، از کسی توقعی نداشته باشی، و اینگونه دیگر سرخورده یا ...

ماشاءالله این تازه کار نکردن بود 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام.  برنامم برا امروز 

این قدر خوابیدم سرم سنگینه 😅

نمی دونم برم خونه ی مامانم یا باشم خونه رو تمیز کنم 

برنامم فعلا مشخص نیست 

ولی میام میزارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

بچه ها بالاخره تهران برف اوممممد

من عین بچه های ۳ساله ذوق میکنم.

خیلی وقته برف درست و حسابی ندیده ب‌ودیم.

الحمدلله رب العالمین

شکر شکر شکر

این نیز بگذرد...                                                       
در رو باز کن،سمت راست انتها یه زائده خیلی کوچیک هست،به پایین فشار بده،اهسته بکشش بیرون❤️

ممنون عزیزم🥺

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

سلام به همه 

من امروز بیدار شدم و دور خونه رو جمع کردم و صبحانه خوردم 

خواهرم اومد به بچه سربزنه بنده خدا فهمید درس دارم یکم موند تا من درس بخونم 

۱۵ صفحه درس خوندم 

لباس های نی نی رو شستم (نصفه نیمه چون ابجیم بچش میخواست بده مدرسه دیر میشد)

حموم کردم 

تا شب 

الان باید پاشم ناهار درست کنم 

تا شب ۱۰۰ صفحه دیگه دارم بخونم 

نمونه سوال بخونم 

ناهار زیاد بپزم شام همونو بخوریم چون وقت نمی کنم دیگه 

ظرف کثیف تو دستشور نمونه 

دارو های نی نی رو بدم 

به مامانم زنگ بزنم یاد اوری کنم فردا صبح بیادپیش نی نی من امتحان دارم

برنامه ی امروزم 

صبح رفتم خونه ی مادرم 

4تا کابینت رو ریختم بیرون تمیز کردم دوباره چیدم 

رفتم دنبال پسرم 

شیر خریدم جوشوندم 

نهار درست کردم 

آب پرتقال گرفتم خوردیم 

از الان 

با پسرم درس کار کنم 

ظرفای نهار بشورم 

آبچکون خالی بشه 

لباس خشک ها تا زده بشه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

شام درست کنم

نهار فردای همسرم رو درست کنم 

ظرفای شام شسته بشه 

سطل زباله خالی بشه 

آب پرتقال بگیرم برا همسرم 

نیم ساعت کتاب بخونم 

ماش رو بریزم تو ظرفش 

حال و آشپزخونه  رو برقی بکشم 

اتاق خوابم برقی بکشم 

خونه طی کشی بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

گاز تمیز شه 

سرخ کن شسته بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ماشاءالله و چقدر خوبه که شما طرز کار و استفاده از همه وسایل خونه رو بلدین و از همه جوانبشون سردر میا ...

من کاملا اعتیاد دارم به تکنولوژی و ابزارها😅

و چون همسرم کاملا بی علاقه به مسائل فنی هست،دیگه کارا با خودمه😅

من کاملا اعتیاد دارم به تکنولوژی و ابزارها😅 و چون همسرم کاملا بی علاقه به مسائل فنی هست،دیگه کارا ...

من دوست دارم ولی بلد نیستم😅  همسرم برعکس همسر شماس مثلا وسیله ایی خراب میشه اول میبینه خودش میتونه تعمیرش کنه یا نه اگه نتونست بعد میبره برا تعمیرکار

این کارش خوبه ولی یه بدی داره و اونم اینکه نمیزاره مثلا اتویی که خرابه رو بندازم میگه بزار ممکنه وسایلش به درد تعمیر اتوی بعدی بخوره و اینگونه است که من کلی وسیله خراب، انبار شده دارم😐😅

من دوست دارم ولی بلد نیستم😅  همسرم برعکس همسر شماس مثلا وسیله ایی خراب میشه اول میبینه خودش می ...

خوب راست میگه😅عیب نداره بذارشون انباری،یا جایی که دم دست نباشن😅منم دقیقا این مدلیم😅