2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست
سلام خوش اومدی روی چه نکاتی حساسی؟ لطفا بیا بگو منم یاد بگیرم.

سلام عزیزم من گازمو هربار بعد پخت پز تمیزش میکنم نمیزارم روغن چربی کهنه بشه یخچالمو زود به زود تمیز میکنم لباسشویی هم هربار بعد کار کردن لاستیک هاشو با دستمال خشک میکنم در جا تایدی میزارم باز بمونه خشک بشه جاهایی که در معرض پخت پز زود زود پاک میکنم اخه چربی بعد یه مدت مثل چسب میشه

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
سلام بچه ها خوبید ایشالا خوش باشید  من چند وقته خیلی استرس دارم نمیدونم چرا روی دختر کوچیکم حس ...

بلا دوره ان شالله

دکتر که حتما بردیش.

نگران نباش

نفس عمیق بکش

اسپند دود کن و ذکر لا حول ولاقوه الا بالله العلی العظیم بگو.

برای خودت دمنوش گل گاوزبون درست کن و بخور.

با خودت حرف بزن و رگو آررررروم باش.

بچه ها هم شما رو میبینن.

میدونم سخته.مریض بودن بچه ها توان و انرژی آدمو میگیذه ولی قوی باش.

با استرس شما چیزی درست نمیشه،شاید خرابترم بشه

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من گازمو هربار بعد پخت پز تمیزش میکنم نمیزارم روغن چربی کهنه بشه یخچالمو زود به زود تمیز ...

ببین اومدی نکاتت رو گفتی من یه چیز یاد گرفتم، در جاپودری رو باز بذارم خشک بشه.

ممنون

لطفا بمون و گزارش بده

این نیز بگذرد...                                                       
ببین اومدی نکاتت رو گفتی من یه چیز یاد گرفتم، در جاپودری رو باز بذارم خشک بشه. ممنون لطفا بمون و گ ...

اره عزیزم خشکش کن بزار باز بمونه قشنگ چند ساعت بعد اینکه من شنیدم از پودر استفاده نکنیم زییاد مایع بهتره اینجوری عمر ماشینت زیاده 

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
اره عزیزم خشکش کن بزار باز بمونه قشنگ چند ساعت بعد اینکه من شنیدم از پودر استفاده نکنیم زییاد مایع ب ...

من تقریبا اصلاا از پودر استفاده نمیکنم.۹۵درصد مایع لباسشویی

این نیز بگذرد...                                                       
من تقریبا اصلاا از پودر استفاده نمیکنم.۹۵درصد مایع لباسشویی

من بلد نیستم جا تایدی دربیارم اونروز نمایندگی گفت باید موقع مایع ریختن دربیاری فلان کنی مایع بریزی که نشد الان خیلی دلم میخواد مایع استفاده کنم 

بلا دوره ان شالله دکتر که حتما بردیش. نگران نباش نفس عمیق بکش اسپند دود کن و ذکر لا حول ولاقوه ا ...

همون روزی که تشنج کرد بردیم بیمارستان کودکان پس فردا بردم پیش متخصص کودکان گفت شانس آوردم تشنجش بخاطر تب بوده که به مغز آسیب نرسیده 

خدا کمکم کنه و این وسواس رو ازم دور کنه خسته شدم

سلام بر همگی بلوغ یعنی؛ مسئول زندگی خودت باشی، از کسی توقعی نداشته باشی، و اینگونه دیگر سرخورده یا ...

بازم خیلی کار کردین👌

ببخشید ولی مغزم رو نکته عمه شما و خاله همسرتون گیر کرد😅😅یعنی همسرتون میشه پسر اون یکی عمه اتون آیا🤔😅

ما یه جوجه مینا داشتیم یه مدت که گذشت نمیدونم چرا هی همه رو نوک میزد و اصلا نمیشد ازاد بزاریم اینه که ناچار شدیم با یه جفت قناری عوضش کنیم با اینکه بهش عادت کرده بودیم و دخترم بعد رفتنش گریه میکرد براش

ان شاءالله که دفتر عمرتون تا ابد باز باشه و هیچوقت برگه هاش تموم نشه ،عمر طولانی و باعزت داشته باشید ان شاءالله🤲😘

من بلد نیستم جا تایدی دربیارم اونروز نمایندگی گفت باید موقع مایع ریختن دربیاری فلان کنی مایع بریزی ک ...

در رو باز کن،سمت راست انتها یه زائده خیلی کوچیک هست،به پایین فشار بده،اهسته بکشش بیرون❤️

همون روزی که تشنج کرد بردیم بیمارستان کودکان پس فردا بردم پیش متخصص کودکان گفت شانس آوردم تشنجش بخاط ...

ان شاءالله که دیگه هیچوقت بیماری بچه هاتون رو نبینید و خدا به دلتون آرامش بده🤲🌹

در رو باز کن،سمت راست انتها یه زائده خیلی کوچیک هست،به پایین فشار بده،اهسته بکشش بیرون❤️

ماشاءالله و چقدر خوبه که شما طرز کار و استفاده از همه وسایل خونه رو بلدین و از همه جوانبشون سردر میارین😍