2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043660 بازدید | 88179 پست
وااااای شهرزاد  فقططط درس خوندن ۱۰ تا دوازدت  خیلی باحال بوود 😆

دیگه کاریه که از دستم برمیاد 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دقیقا👌👌👌کاش میشد چندین بار این پستتون رو لایک کنم😍 من عاشق خوندنشونم خصوصا با جزئیات😄

منم همینطور 

دلم میخواد همه طومار بزارن 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز مثل همشه کارای روتین خونه اماااااا غول کارای امروز پاک کردن کله پاچه بود😥😥مثلا تمیز کرده ...

خیلی هم خوشمزست 😋

چه ذوق کردم از این همه شور و علاقه شما به یادگیری😍😍😍😍 من چندتا دوره اقتصاد میخواستم از مکتبخونه ...

ممنونم😍😍😍

انشالله موفق باشی عزیزم. 

دوره های مکتب خونه خوبن. من اولین بار ۷ سال پیش مباحث اولیه برنانه نویسی رو با استاد بازرگان اونجا دیدم، انقد شیرین مطرح میکرد که هنوز هم مزه ش زیر زبونمه🥰. 

انشالله که بتونی نهایت استفاده رو ازش ببری

سلااااممم دختراااا  دلم براتون یذره شدددد خوبین ؟  گوشی ام در دست تعمیر بود و خودمم پ ...

سلام رومینای مهربونم

چی شده چرا انقد بهم ریخته بودی عزیز دلم. 

خداروشکر که الان بهتری

انشالله که به زودی رفع بشه و دوباره سرزندگی همیشه رو داشته باشی. 

🥰🥰🥰🥰🥰

سلام صبح بخیر  یکشنبه حوالی 7 بیدار شدم همسر و علی و پارسا رفته بودن  نشستم صبحانه بخ ...

آخه زن هم انقدر فوتبالی؟!!!😉😉😉😉

این نیز بگذرد...                                                       
خیلی هم خوشمزست 😋

چند بار سعی کردم امتحان کنم ولی نشد از همون بچگی نتونستم با اینکه همه خونواده ام کله پاچه میخورن😅

از غذاهایی که تا الان نتونستم بخورم یکی کله پاچه اس یکی هم یه خورشت محلیه که با ماهی خشک و بامیه درست میشه و اینجا خیلی طرفدار داره 

سلام بر همگی  🌸 ذغالهای خاموش راکنار ذغالهای روشن میگذارند تا روشن شود.چون همنشین اثرداردپس د ...

چقدر از جمله اول گزارشتون  خوشم اومد.

کاش بتونیم دور خودمونو با ذغالهای گل انداخته ی انرژی مثبت پر کنیم.و منبع انرژی باشیم برای بقیه دوستامون.

این نیز بگذرد...