2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
چه گزارش باحالی ساندویچ کثیف و کتاب و .... حال و هوای گزارسات خیلی خوبه شهرزاد عزیز

قربونت 😅

فکر کنم یاد ایام دانشجویی رو زنده کرد براتون 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=264613481]ماشالله شما هم ۴ تا گل دارین. چه جااب که بعد دوقلو باز هم باردارشدین. اغلب دوقلو دارها دیگه قید بع ...[/QUOTE

اخه هم من هم همسرم بچه دوست داریم همسرم همون اول بهم گفت شیشتا بچه میخواد😅ولی چون سزارینی هستم دیگه نشد شیشتاش کنم

در اصل من باید پنج تا داشتم ولی دور از جون شما و عزیزاتون بارداری سومم که یه پسر تپل و ناز بود یازده روز بعد از تولدش از دنیا رفت 😭 با رفتنش من به معنای واقعی شکستم و اینکه میگن یه شبه پیر شدیم رو به عینه تجربه کردم از غصه اش یهویی کلی از موهای سرم سفید شد اگه میموند الان ده ساله بود ولی حکمت خدا اینجور بود و جز صبر و تسلیم کاری نمیشه کرد الحمدلله علی کل حال

سلام علیکم دوستان خوشگل و خ‌وب و کدبانو  و خلاصه همه چی تموم خودم حالتون خوبه؟ببببببللللله لب ...

علیکم السلام

ان شاءالله به سلامتی دوران بارداریتونو بگذرونید و یه زایمان راحت داشته باشید و کوچلوتون رو سالم و سلامت بغل بگیرین🤲🤲

فقط منوی پسرتون😂

پسر سومم که کوچیک بود اگه ناراحتم میکرد میگفتم میرم و پیشت نمیمونم تنها نگرانیش این بود که کی بهش غذا میده و بهم میگفت نرو کی غذا درست کنه😅😅

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حال همگی خوب باشه عزیزان از پاییز 75 چه خبر دارید .از همسر شون انشاء الله به آبروی بی بی دو عالم هرچه زودتر  در این ایام فاطمیه شفا پیدا کنند  از همگی می خواهم دست جمعی برای سلامتی وشفای  همسر دوستمون دعا کنیم چون دعای دست جمعی  ودر حق دیگران بیشتر مستجاب میشه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

سلام به همه

امروز صبح رفتم امتحان سوم رو دادم و برگشتم (کم کم دارم راه میوفتم و نوع امتحانای پیام نور و سوالاش دستم میاد)

برگشتم خونه مامانم پیش بچه بود خونه رو جارو کرد و رفت 

من ۲ فصل خوندم هنوز ۱۰۰ صفحه دارم بخونم و فردا امتحان دارم و این کتاب خیلی مزخرف و گنگه

برای مادرشوهرم اینا از شهرستان مهمون اومد و اومدن بالا بچه ی منم دیدن(یکیشون بچه رو بوس کرد که حسابی اعصابم خرد شد و تا الان دارم حرصشو میخورم)

مواد ماکارانی فریز داشتم و سریع ماکارانی پختم 

چند دقیقه رفتم خونه مادرشوهرم پیش مهمون ها نشستم 

الان اومدم خونم و نی نی رو دارم میخوابونم که ان شالله برم سراغ ادامه درسم 

این امتحان رو بگذرونم یک نفس راحت میکشم و فقط ۲ تا میمونه

علیکم السلام ان شاءالله به سلامتی دوران بارداریتونو بگذرونید و یه زایمان راحت داشته باشید و کوچلوتو ...

دقیقا مامانو بیشتر برای غذاها و خوراکی آماده کردنش دوست دارن😄😄😉😄

این نیز بگذرد...                                                       
هفته های اخر بیشتر هوای خودتو داشته باش عزیزم غذاهای اسون و دم دستی بپز

مشکل من با ناهار بردن همسرمه وگرنه هرشب بهشون کوکو و سیب زمینی آبپز و گل کلم میدم😉😉😉

این نیز بگذرد...                                                       
[QUOTE=264613481]ماشالله شما هم ۴ تا گل دارین. چه جااب که بعد دوقلو باز هم باردارشدین. اغلب دوقلو دا ...

ماشالله ۶تا😊😇😊😇😊

بازم خیلی قوی و عالی بودین و هستین.

ماشالله.

اونم طفل معصوم هم خواست خدا بوده.

خدا رو شکر که ۴تا گل دارین.🤩🤩🤩🤩

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دوستان عزیزم امیدوارم حال همگی خوب باشه عزیزان از پاییز 75 چه خبر دارید .از همسر شون انشاء الله ...

سلام 

ممنون ان شاءالله که حال شما هم خوب باشه🌹منم به یاد ایشون هستم اللهی که خدای مهربون به حق اهل بیت علیهم السلام به همسرشون شفای عاجل عنایت کنه🤲🤲🤲