2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043660 بازدید | 88179 پست

شبتون بخیر باشه

امروزم صبح زود نماز خوندم

و ناهار رو تقریبا تا آخرین مرحله آماده کردم گذاشتم روی بخاری ، فقط موند سیب زمینی خورد کنم واسه ناهارکنارش سرخ کن دیگه نرسیدم

و صبحونه رو چیدم

لقمه های همه رو آماده کردم

آماده شدیم رفتیم و

خسته برگشتیم

سریع لباس عوض کردم و سیب زمینی خورد و سرخ کردم

ناهار خوردیم و چرت و استراحت

بعدم نماز و رسیدگی به درسای دختر کوچولو

کلی ظرف شستم

میوه های خریداری شده شیته و جاگیری شد

ظرف آبلیمو پر شد

پای مرغا رو تمیز کردم با ادویه و هویج و سیر و...

گذاشتم نم نم بپزه واسه عصاری گیری

چای دم دادم

خونه رو مرتب کردم

بیرون یخچالو پاک کردم

چنتا کار با گوشیم انجام دادم

مثلا یه توک پا رفتم خونه همسایه اما یک ساعت حرف زدیم

برگشتم نماز خوندم

و شام رو آماده کردم

و همزمان فوتبال میدیدم

بعدم میوه  آوردم خوردیم 

عصاره پای مرغا رو آماده کردم گذاشتم توی ظرف

و یک کوه ظرف مقابل خودم دیدم😩

یه ساعت ظرف شستم 

لباسای محلی رو برای جشن یلدا که فردا دخترم دارن

آماده کردم

و بعدم روتین پوستی و استراحت

سلام ،صبح بخیر ، آره دیگه نشستم همون یک ساعت و نیم فیلم رو کتاب خوندم 😍 حتما دستت بند کار مهمتریه ...

سلام بر تو ای بانوی زیبا😍

ممنونم ازت مثلا درس میخونم این دیگه آخرین آزمونی که دارم میدم خیلی امیدوارم که نتیجه خوبی بگیرم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر تو ای بانوی زیبا😍 ممنونم ازت مثلا درس میخونم این دیگه آخرین آزمونی که دارم میدم خیلی امیدو ...

میدونم که تلاشت رو کردی ،انشاءالله هر چی که خیر و صلاحته و بهترینه برات پیش بیاد عزیزم ، ما هم برات دعا میکنیم 😘

سلام صبح بخیر  دیروز با این که جمعه بود بازم همه به جز  از 6 بیدار شدن  تا 7 صبحانه ...

چه گزارش باحالی

ساندویچ کثیف و کتاب و ....

حال و هوای گزارسات خیلی خوبه شهرزاد عزیز

این نیز بگذرد...                                                       
[QUOTE=264278306]ای بابا پس امید به اصلاحشون نداشته باشم 🙄[/QUO فکر کنم پسر سومم همسن پارسای شما ب ...

ماشالله شما هم ۴ تا گل دارین.

چه جااب که بعد دوقلو باز هم باردارشدین.

اغلب دوقلو دارها دیگه قید بعدیا رو میزنن

این نیز بگذرد...                                                       
شبتون بخیر گزارش امروزم بعد اذان صبح پاشدم ناهار رو بار گذاشتم و دم دادم و گذاشتم روی بخاری نماز ...

دختر شما هم کلاس اوله درسته؟

این نیز بگذرد...                                                       
و اما اولین گزارش من: صبح اول پسرمو بیدار کردم براش ساندویچ درست کردم رفت مدرسه   صبحانه درست ...

خیلی هم عالی بود

ان شاللله پدرهمسرتون هم زود خوب بشن

این نیز بگذرد...                                                       
سلام امروز دومین امتحان رو دادم دعا کنید خوب بشم اصلا نتونسته بودم خوب بخونم☹️ فردا هم امتحان سوم ی ...

رفتین خواستگاری؟

این نیز بگذرد...                                                       
ممنونم زهرا جان ❤️ و اختیار داری عزیزم. ماشالا خودت و بقیه ی دوستان، همه کدبانوهای قابلی هستین.&nbs ...

ولی بازم خوبه بگین.

وسطش حتما نکته هایی هست که به درد من میخوره.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام علیکم دوستان خوشگل و خ‌وب و کدبانو  و خلاصه همه چی تموم خودم

حالتون خوبه؟ببببببللللله

لبا خندونه؟ بللللله

دوست داشتنی ، الللبته😘😘

دوستان من جمعه شب با اعتماد بنفس کامل یه برنامه پر و پیمون برای خودم نوشتم که شنبه انجام بدم، شنبه صبح مامانم با اصرار منو منتقل کرد به خونشون!!! در نتیجه کارهام بیشترش موند

و الان دو روزه دارم کارهای شنبه رو انجام میدم🙈  ( خیلی خودمو فرز در نظر گرفته بودم) البته اینم بگم که تعطیلی اجباری بچه ها و رسیدگی به درسهاشون وقت خیلی زیادی تو روز ازم میگیره.

رو تین شام و ناهار و سینک و ظرف و لباس که پابرجاست.

دیشب اعلام کردم که آقایون من دیگه تا زمان زایمان آشپزی نمیکنم!!!! همه اینطوری 🥶🥴🤯😵😵🤒 شدن اما چیزی نگفتن تا آخر شب که پسر کوچیکم به صدا دراومد که ماماااان تو شام نپزی ما چیکار کنیم یعنی گرسنه بخوابیم!!!!

بعدم منو داده برای هفته : دوشب پیتزا،دو شب هیچی، دو شب هم میوه بخوریم و بخوابیم!😄😄😄

گفتم نگران نباش من اینا رو گفتم که پدر محترم کمی قلقلکش بیاد که ایشونم میدونه من اهل این داستانا نیستم اصلا جدی نگرفت در حد یه لبخند کج😏

خلاصه شام و ناهار پابرجاست و منم سعی میکنم از تمیزی خونه پاسداری کنم در حدتوان.

این نیز بگذرد...