چند صفحه جسته و گریخته گزارشها را دیدم،همگی خداقوت. چندجا دیدم خیلی از سرما خوردگی شاکی بودین، من قبلا نسخه جادویی خودم را گفته بودم، شما همه کدبانو و بلدین ولی بازم یادآوری میکنم ،برای تقویت سیستم ایمنی بخصوص سرماخوردگی،(چون ما قبل از این معجون از بس بچه ها را دکتر میبردیم واقعا کلافه بودیم)
من همیشه مردادماه لیمو میگیرم، پوست سبز و لایه های سفید زیرش را تا حدامکان جدا میکنم میشورم و خوب خشک میکنم، حلقه حلقه کرده و هسته ها را میگیرم داخل شیشه میریزم،یک لایه لیمو+عسل +کمی دارچین. دوباره لایه بعدی تا شیشه پر بشه. داخل یخچال میذارم و هر چند روز شیشه را سر و ته میکنم تا کاملا مواد به خورد هم بره و جا بیفته.
از اوایل شهریور شروع میکنم صبح ناشتا چند قاشق از شربت روی لیموها را داخل آب ولرم میریزم و جرعه جرعه میخوریم. هر وقت شربت تموم شد اگر لیموها هنوز جانی داشته باشن😁دوباره یه دور عسل میریزم روش.
خوردن این معجون از واکسن هم قویتره. امتحان کنین😉
الان که دیگه گذشته، 1.🍯روزانه صبح ناشتا از ترکیب عسل و لیمو +آب ولرم غافل نشین که معجزه سلامتی ست.
2.🥣خوردن سوپی که داخلش سبزی(گشنیز+جعفری+پیاز +سیر+کمی ادویه گرم... +لیموترش) داشته باشه بسیار مقوی و مؤثره. بهترین حالت اینه که روزی یه پیاله حالا به عنوان پیش غذا، دسر، عصرانه یا...... یا اگر سخته هفته ای چند بار را داشته باشین.
❗(فقط به شرایط خودتون و خانواده از نظر ممنوعیت مصرف عسل توجه داشته باشین)