2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043916 بازدید | 88185 پست
درمورد ابرو هم میکرو بهتره یا فیبروز  ؟  ممنون میشم اگر  راهنمایی هاتون رو بریزین این ...

من تو این موارد ابرو و... اطلاعاتی ندارم رومینا جون کاملا نچراله نچرالم 😂

اما در این مورد میدونم که استفاده از اون اصطلاح کوچه علی..... اشتباه و بازی دشمن اهل بیت هست 

چون میدونم معتقدی بهت گفتم 😘🤨

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اول بخاطر خودش و دوم بخاطر خودت بهش مسئولیت بده. موفق باشی دوستان مخصوصا شهرزاد عزیز بیاد کلی میتو ...

ما شاء الله گفتی هارو گفتی 👏👏

منم نظرم باهات یکیه 

باید به بچه ها مخصوصا به خاطر خودشون مسئولیت بدیم 

حالا بسته به توانشون 

یک مشاورمیگفت برای شروع کار جلسات هفتگی خانوادگی بزارید و یک لیست از کارهای خونه تهیه کنید و بگید بچه ها هر کدوم چند مورد رو خودشون انتخاب کنن و در طول هفته وظیفه  انجام اون کار باهاشون باشه، هفته بعد تو جلسه در مورد نحوه و کیفیت انجام وظایفشون صحبت کنن و اینکه با انجام این کارها چه توانایی یا مهارتی کسب میکنن 

حالا این یک مختصر از اون بحث بود اما شاید یک جرقه باشه اینکه بجه ها در درجه اول خودشون انتخاب کنن خیلی مؤثره 

اگرم انتخاب نکردن روش‌های سختگیرانه تر جواب میده 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرزاد خانم هم پیداشون نیست انگار 🧐 شهرزااااااااد بیا بگو زنده ای بعد برو   !!!🤪

من زنده ام 🖐️😂

خب تا اینجا اومدم جونم براتون بگه که چند روزه دختر خوبی شدم و دارم خیلی رو برنامه کار میکنم اینه که اینجا نشد بیام ☺️

صبح ها حوالی 6 بیدارمیشم و به بچه ها و همسر صبحانه میدم و راهیشون میکنم 

میشه حدود 7، بعد تا نزدیک 8، 8 و نیم کارهای خونه از جمله مرتب کردن هال و اشپزخونه، ظرف شستن، مقدمات نهار، روشن کردن لباسشویی، جارو انجام میشه 

(تو این تایم همزمان کتاب هم گوش میدم، عادت‌های اتمی تموم شد و کتاب سربلند رو شروع کردم، روایت‌هایی از زندگی شهید حججی هست و چقددددر قشنگ) 

بعد میشینم پای درسم تا 11 

بعدم نماز و بیدارشدن محمد و رسیدگی بهش و مرتب کردن اتاق خواب و پهن کردن لباس و دور زدن تو  گوشی 

بعد تکمیل غذا 

حدود 2 و نیم خانواده میان نهار میخوریم و همون موقع  طرفهاش رو میشورم و جمع و جور میکنم 

تا اذان یا تی وی یا گوشی 

بعدم نماز 

بعد نماز به تکلیف بچه ها میرسم 

هر روز تمیزکاری ویژه یک گوشه از خونه رو دارم 

باز یک مقدار درس میخونم 

شام و ظرفهاش و خواب ☺️

کار اضافه اینکه یک بار دو تا کیک درست کردم که پدرشوهر هم سرزده اومدن و خوششون اومد و برای مادرشوهر و خواهرشوهر هم بردن 

دیروز جلسه مدرسه علی رو شرکت کردم 

سبزی هایی که قبلا گذاشته بودم یک جای صاف تو فریزر که یخ بزنه، عمودی چیدم تو کشو خودشون و کشو رو هم تمیز کردم قبلش

اتاق علی به صورت نصفه نیمه مرتب شد 

من زنده ام 🖐️😂 خب تا اینجا اومدم جونم براتون بگه که چند روزه دختر خوبی شدم و دارم خیلی رو برنا ...

اینم اضافه کنم باز بچه ها و همسر سرماخوردن و خونه هستن و امروز روتین دستخوش تغییر میشه 

میگم چرا من نمیتونم عکس پروفایل بزارم؟ 

همش خطا میزنه 

وای منم پسرمو دعوا میکنم!!!! چرا اینطوری نکردی چرا اوطوری کردی. مامانم میگه تو اندازه یه آدم عاقل د ...

حواست به انتظاراتت باشه😅این دعواها هیچ وقت از حافظه آدم های باهوش پاک نمیشه🌺

من زنده ام 🖐️😂 خب تا اینجا اومدم جونم براتون بگه که چند روزه دختر خوبی شدم و دارم خیلی رو برنا ...

خداییش کیف کردم از گزارشت،۱۰۰۰٪ تغییر توش معلوم بود.

احسنت.

بعدا باید به منم بگی چطوری اینطوری شد😊😉

این نیز بگذرد...                                                       
من تو این موارد ابرو و... اطلاعاتی ندارم رومینا جون کاملا نچراله نچرالم 😂 اما در این مورد می ...

بابا نچراااال !! 😍😍 ایولا داری خووووشگلللل👌

اوکی عزیزممم منم از مادر همسرم یادگرفتم اون واژه رو 🤣🤣

دیگه نمیگم چشم

شهرزاااد کیف کردم از گزارشت دختررر بازم از اون کیف های همراه با کف 😂😂😂

امید است که من نیز رستگار شوم ! 😄

من که از ۵ پاشیدم   باز بهمراه  دخترک همیشه در صحنه ام 😄

اندکی اسنک درست کردم برای پسرجان 

به اضافه ی فرنی

برس موها شو با سرکه و سپس با شامپو شستم احساس میکردم خییلی کثیفه 😬

بععععد لباسهای همسر که خشک شده بود آماده کردم 

پسرمو بیدار کردم بهش فرنی دادم بخوره 

و  فقط تو شونه کردن موهاش (با شونه ی تمییییز😅) کمکش کردم و بستن یک دکمه ی سخت لاباسِش

آخه موهاش فِر و بلنده  و در توان خودش نمیگنجه  شونه نمودن

کفش هاشم تمیز کردم 

بعد رفتن شون یکم جمع و جور کردم و بهمراه شیر دادن دخترم  هردو  یک ساعتی بیهوش شدیم بمعنای واقعی 

بعد بیداری هم که رسیدگی به گل دختر 

گذاشتن صوت قرآن

آمادیدنِ نهار 

زنگیدن به مامانم

اومدن پسرم که یازده و نیم میاد

سرو ناهار 

رسیدگی به گل دختر

و تااااازه از حالا  شروع شدن کارها 🥲

خدایا همممه سالم باشن و خووووش

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
خداییش کیف کردم از گزارشت،۱۰۰۰٪ تغییر توش معلوم بود. احسنت. بعدا باید به منم بگی چطوری اینطوری شد ...

ممنون حدیث جان 

چجوریشو نمیدونم که 😬

فکر کنم دیدم از درسا خیلی عقبم تاثیر داشت 🤷‍♀️

بابا نچراااال !! 😍😍 ایولا داری خووووشگلللل👌   اوکی عزیزممم منم از مادر همسرم یادگرفتم اون ...

قربونت 

فقط گفتم نچرالم، حالا این نچرال بودن خوشگله یا نه که معلوم نیست 😬

ممنون حدیث جان  چجوریشو نمیدونم که 😬 فکر کنم دیدم از درسا خیلی عقبم تاثیر داشت 🤷‍♀️

خیلی عالی بودی عزیزم  با همین فرمون برو  ان شاءالله  

راستی خداروشکررر زنده ای هااا  جات خعییییلی خالی بود 🤪🤪😅

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

شهرزاد جان، اگه همه اش یه عکس رو خطا میده، شاید عکسه رو باید عوض کنید. گاهی هم به خاطر یه نوشته، اعلان، تبلیغ یا هر چیزی از این دست تو یه گوشه ی عکس، ممکنه تایید نشه. 🌹

کارهایی که امروز باید تو خونه انجام بشه:

لباس رنگ روشن با ماشین 

تا کردن لباسهای خشک شده

گردگیری

نظافت سرویس 

شام شب و ناهار فردا : کشک بادمجان و عدس پلو

کارهایی که فردا تو خونه دارم:

جارو

فرنی و کیک درست کنم

لباس تیره با ماشین 

چند تا ظرف دم دستی پر کنم از ادویه گرفته تا بهداشتی

شام فردا رو جلو ام: از سری پیش، کتلت داریم. 

برا ناهار جمعه اگه بنا به خورش باشه، بعضی هاشونو پنج شنبه بار میذارم، آروم آروم جا بیفته ولی برا این هفته اول صبر می کنم مطمئن بشم اهل خونه میل شون به چیه. مخصوصا دخترم چون احتمالا فردا رو روزه می گیره برا قضای روزه ی ماه رمضونی که گذشت، می خوام ناهار فردای روزه، حسابی باب میلش باشه. 

امروز خرید خونه هم داریم که خیلی دلم می خواد بازم از زیرش در برم مثل کل هفته ی پیش و این هفته که لیست دادم همسرم خودش بخره ولی دیگه چند قلم هست که حتما خودم باید باشم وقت انتخابشون... 😔                    

🍂💛🍂💛🍂💛

خیلی عالی بودی عزیزم  با همین فرمون برو  ان شاءالله   راستی خداروشکررر زنده ای هااا ...

ان شاء الله که پیوسته بمونه 

ممنون 😅