2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043983 بازدید | 88186 پست
ررومینا دخترت خبلی شبیه پسر بزرگه منه از بچگی به زور میخوابید الانم همینجوریه یعنی چشماش بازه میگه خ ...

سلاااام کدبانوهای خوشششگل 

ای جانم خدا پسر شما رو هم حفظ کنه  😄😄😄

آره دختر منم بشدت مقاومت میکنه برا خوابیدن  تازه تو این سن ها که باید نزدیک دوازده ساعت هم بخوابن مثلا 🙄

دیدین صبحی گفتم خوابید دعامو بخونم برم سراغ کارام ؟ 

بمحض اتمام دعام که دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه  

بصورتِ بسیاااار بسیییار شارژ و پر انرژی  بیدار شد  و  باز چسبید بهم  😆😆😆

ماشاءالله بهش 😆😆😆

عصری طفلکم  رو زمین صااااف میومد یهو بصورت شدید و بدددی  چونه ش و دندوناش به زمین اصابت کرد خیلی بد خورد   بازم خداروشکر  بخیر گذشت  آخه دوتا دندون جدید  هم طفلک تاااازه داره درمیاره  فک کنم خیلی دردناک بود براش زمین خوردنش

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رومینا جان نمی دونم تو سالن ها چه خدمتی ارائه میشه در قبال تفاوتی که ظاهرا این دو تا اسم با هم دارن ...

عزیزم ممنونممم از راهنمایی تون و وقت ارزشمندتون که گذاشتین برام  خیلی  مررررررسی 🙏

حدیث خوشگلم 

از شما هم ممنونم  که تجربه تو به اشتراک گذاشتی عزیزم 

از کلیه ی دوستانِ راهنمای اَبرو  تقدیر و سپاس 🙏💞

خوشگلی هاتون ماندگااار عشقا 😘

شبتون عالی

سلام بچه ها من امروزمرخص شدم خدا خیلی بهم رحم کرده توده چسبیده بوده به عصب لب اگه دیرتر میرفتم داستا ...

خداروشکررر زی زی جوون  الحمدلله 🙏💚

هم بخیر گذشته هم راحت شدی دیگه خداروشکر 

تبریک میگم بهت خوشگل 

سلام دخترا❤️ من اومدم با گزارش❤️ صبحانه ها در چهار روز گذشته آماده شد،خورده شد،ظرفاش جمع شد❤️ آش ...

آوین جوووون 

امروز عصر سر ظرف شستن بیادت بودم‌ عشق جان 

یجورایی انگار نگرانت بودم نبودی و برات آرزوی سلامتی کردم 

همیشه پر انرژی باشی دختررررر💪 و موفق 💖

باعث افتخارمونی ❤

آوین جوووون   امروز عصر سر ظرف شستن بیادت بودم‌ عشق جان  یجورایی انگار نگرانت بودم ...

قربونت مهربان❤️و امروز من نیز ظرف بسیاری شستم😄😅

کارم زیاده،مسئولیت هام زیاده،یک کسب و کاری رو راه انداخته بودیم،مجبور شدم تغییر کاربری بدم بدلایل مالی😅کلی دردسر برام داشت😅درسم و کلاسام هم هست😅روزای عجیبی ان😅

چیزی که من شنیدم، طبیعی زودتر درد و نقاهتش تموم میشه. در مورد دخترت هم بهش مسئولیت بده و جدی باش. ...

چقدر شبیه منه😅

من کلاس سوم دبستان بودم،از مدرسه میومدم خونه،تنهایی،توی مسیر برای اون روز و فردای خونه خرید میکردم

مثلا سبزی خوردن،نون،سبزیجات و...

میومدم خونه لباسامو مرتب میذاشتم،میرفتم زیر غذا رو روشن میکردم،سفره رو میذاشتم و میچیدم

خواهرمو از سرویس تحویل میگرفتم،لباساش رو عوض میکردم و لباسای خودمو

مشقامو مینوشتم تا مامانم میومد😅

تازه دعوا هم میشدم😄😅

چقدر شبیه منه😅 من کلاس سوم دبستان بودم،از مدرسه میومدم خونه،تنهایی،توی مسیر برای اون روز و فردای خ ...

وای منم پسرمو دعوا میکنم!!!! چرا اینطوری نکردی چرا اوطوری کردی.

مامانم میگه تو اندازه یه آدم عاقل د بالغ از بچه ۱۰ساله انتظار داری، توقعتو بیار پایین.

این نیز بگذرد...                                                       
قربونت مهربان❤️و امروز من نیز ظرف بسیاری شستم😄😅 کارم زیاده،مسئولیت هام زیاده،یک کسب و کاری رو راه ...

ای جانمممم 💖 

ان شاءالله که همون تغییر کاربریه کلللللی بازدهی براتون داشته باشه عزیزم  و انقدددر نتیجه بخش باشه که در آینده باز هم مثل همیشه  به خودت و این روزهای  شلوغت  افتخار کنی  

تنت سلامت ، دلت لبریز از شادی  عشق جان ❤

سلام  برنامم برا امروز به امید خدا 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

آشپزخونه مرتب بشه 

نهار درست کتم 

ظرفای نهار شسته بشه 

دارو ها خورده بشه 

نمازا خونده بشه 

برم دنبال پسرم 

پسرمم اماده کنم برا فوتبال 

برم باشگاه 

پذیرایی و اتاق خواب پسرک مرتب بشه 

شام درست کنم 

ظرفای شام شسته بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }