2777
2789
عنوان

تراپی

31 بازدید | 3 پست

من بخاطر خیانتی ک توی نامزدی سابقم دیدم و یه رابطه عاطفی ناموفق ک اونم ب خیانت منجر شد خیلی بدبینو شکاک شدم ک دیگع فک میکنم ب هیچ احدی نمیتونم دیگه اعتماد کنم مشاور و تراپی هم هنوز نرفتم تا کسی میاد سمتم اینقد شک میکنم ولی شکامم الکی نیست واقعا حسام الکی نیست  نمیدونم چیکار کنم مشاور و تراپی خوب تهران معرفی کنید تا کارم ب تیمارستان نکشیده😟🤕😭 شده دیگه ب هیچکس نتونید اعتماد کنید؟ خیلی حس بدیه خیلی 

منم میخوام ولی تهران نیستم تایپکمو بخون بهم گفتن افسرده ایی:) 💔

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من افسرده نیستم ولی چون ضربه دیدم اونم دو بار خیلی وضعم خرابه

وضعیت منم خرابه:)

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴.