2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044495 بازدید | 88228 پست

سلام دوستان قدیمی و جدید😍

دو سه سالی میشه که مرتب نیومدم

درمان پسر بزرگم ، افسردگیم و بعدش بارداری دوقلویی باعث اش شد.

@zahra009    

❤اتفاقا چند روز پیش منم روزه های قضام رو حساب و کتاب کردم.

۳۱۰ روز ، روزه ی قضا داشتم. نصفش مال دوران دبستانمه و نصف دیگش برای دوران حاملگی و زایمان و شیردهی بچه هامه👈۱۰ روز ، روزه گرفتم.شد۳۰۰روز ناقابل😥

❤اگر دوستان خاطرشون باشه من ارشد شیمی تجزیه داشتم.میخواستم برای دکترا خودم رو آماده کنم که با یه تلنگر به ادامه مسیرم شک کردم و این شد که تو این دو سالی که اینجا نبودم مجددا کنکور دادم و لیسانس حقوق میخونم و ترم آخرم.😍

امسال باید خودم رو برای آزمون سردفتری ، وکالت ، استخدامی و ایضا کنکور ارشد آماده کنم. 👈یه هفته هست مطالعه رو شروع کردم ولی به دلیل اینکه ۳تا بچه ی شیطون دارم روزانه فقط ۱ ساعت مطالعه دارم که باید اونو تا ۵ ساعت در روز برسونم.😲

❤به خاطر بارداری هایی که داشتم دندونام پوسیده و خراب شده که تابستون یه چندتا از اونا رو عصب کشی و پر کردم ولی کار زیبایی چندتا از دندونام که میخوام انجام بدم موند.👈که میخوام تا عید انجامش بدم.

❤یه مقدار پس انداز دارم ولی باید یه خورده هم پس انداز کنم و یه مقدار پولم تو بورس دارم که تو ضرره و باید درش بیارم 👈تا بتونم تو قرعه کشی طرح مادران یه ماشین برای خودم داشته باشم.👍

❤به خاطر بارداری آخرم ، نیاز به کاهش وزن دارم👈دوماهه رژیم و ورزش شکم رو شروع کردم.قد ۱۶۵ و وزنم ۷۴ 😭 ۹کیلو ناقابل😱

❤بعد ۳ سال خونه نشینی بالاخره فردا عازم مشهد هستیم.👈یه عالمه لباس شستم و خونه تکونی اساسی کردم و چمدون بستم تا وقتی از سفر میاییم خونه برق بزنه.

‍  اگه خدا بخواد هر آخر هفته میام گزارش کل هفته رو میدم

دوستتون دارم دوستان مجازی من😘😘😘

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

یعنی اینهمه ادم یکی نمیتونه منو راهنمایی کنه😐

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه من الان افتضاحه  افسردگی دارم  کارهای دانشگام و جزوه هام کلی مونده پریودم هستم واقعا موندم چی کنم به منم راهنمایی بدین 

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
مهدی جون شما مثل پسر کوچیکه من ، پسرم نمیذاشت کفش رو پاش کنیم، پاشو میکشید عقب. باباش انقدر بهش گفت ...

عزیزم خدا حفظش کنه😍

مهدی همونجا جلو فروشنده انقددددد نق زد هاپو نه😂😂. 

بعد دیشب میخپاستیم بریم بیرون دنبال هاپوهاش بود که بپوشه،  سریع عاشقشون شد😂😂

سلام دوستان قدیمی و جدید😍 دو سه سالی میشه که مرتب نیومدم درمان پسر بزرگم ، افسردگیم و بعدش باردار ...

انشالله همیشه بلا ازتون دور باشه😍🌻. 

خیللللی خوش برگشتی عزیزم😍😍. 

انشالله سفر خوبی داشته باشین. و خوشحالم که سختی ها،  جلوی پیشرفتتو نگرفته و. پر قدرت ادامه میدی،  بهت افتخار میکنیم😍😍

سلام خوبید همگی خسته نباشید 

صب تا 10و نیم ظرفاشسته شد و هال رو جمع و جور کردم 

جارو زدم 

لباسای ماشین لباسسویی رو انداختم بند 

اپن رو دستمال کشیدم 

حمام رفتم 

نماز خوندم 

املت گذاشتم واسه ناهار 

شامم لوبیا و گوشت گذاشتم که دمپختک با لوبیادرست کنم 

عصر ام ار ای دارم ــباید برم

من هال رو جمع کردم اما دو نفر اسباب بازیا شونو ریختن تو هال😕😕😕😕😕😕😕

خونه من الان افتضاحه  افسردگی دارم  کارهای دانشگام و جزوه هام کلی مونده پریودم هستم واقعا ...

بشین یه دفتر بردار،  هر کاااااری که داری توش بنویس،  هرررر کاری، ریز به ریز، کارهای دانشگاهت رو جز به حز تیتر وار بنویس. کارهای عقب موندت،  کارهای خونه تکونیت، هر چیزی که تو ذهنت داره راه میره. 

بعد اولویت بندی کن،  در حد زمان و. توانت برای روزهات برنامه بزار نه بیشتر،  خودتو ملزززززم کن هر روز کارایی که قرار بوده انجام بدی طبق لیستت،  رو انجام بدی،  شبش بیا گزارش بده،  کم کم میفتی رو روال.  برداشتن قدم اول بهت انرژی میده قدم دوم رو برداری، دومی انرژی برای سومی میشه و کم کم میبینی نظم زندگیت برگشته و اتتتتفاقا حال دلت هم خوب شده. 

شب منتظر گزارش روز اولت هستیم

ابنجا بچه ها هوای هم رو دارن، تو جمعمون باشی حال دلت کم کم خوب میشه، اوضاع زندگیتم رو. روال میفته انشالله😍

منم تازه اومدم  بیا باهم باشیم و باهم گزارش بدیم

باشه عزیزم

حتما

من زهرام یه پسر دوساله دارم ۸ماهه هم باردارم 

اتفاقا من خودم توخونه همیشه کارامو تودفترجه یادداشت میکنم و تیک میزنم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸