سلام دوستان قدیمی و جدید😍
دو سه سالی میشه که مرتب نیومدم
درمان پسر بزرگم ، افسردگیم و بعدش بارداری دوقلویی باعث اش شد.
@zahra009  
❤اتفاقا چند روز پیش منم روزه های قضام رو حساب و کتاب کردم.
۳۱۰ روز ، روزه ی قضا داشتم. نصفش مال دوران دبستانمه و نصف دیگش برای دوران حاملگی و زایمان و شیردهی بچه هامه👈۱۰ روز ، روزه گرفتم.شد۳۰۰روز ناقابل😥
❤اگر دوستان خاطرشون باشه من ارشد شیمی تجزیه داشتم.میخواستم برای دکترا خودم رو آماده کنم که با یه تلنگر به ادامه مسیرم شک کردم و این شد که تو این دو سالی که اینجا نبودم مجددا کنکور دادم و لیسانس حقوق میخونم و ترم آخرم.😍
امسال باید خودم رو برای آزمون سردفتری ، وکالت ، استخدامی و ایضا کنکور ارشد آماده کنم. 👈یه هفته هست مطالعه رو شروع کردم ولی به دلیل اینکه ۳تا بچه ی شیطون دارم روزانه فقط ۱ ساعت مطالعه دارم که باید اونو تا ۵ ساعت در روز برسونم.😲
❤به خاطر بارداری هایی که داشتم دندونام پوسیده و خراب شده که تابستون یه چندتا از اونا رو عصب کشی و پر کردم ولی کار زیبایی چندتا از دندونام که میخوام انجام بدم موند.👈که میخوام تا عید انجامش بدم.
❤یه مقدار پس انداز دارم ولی باید یه خورده هم پس انداز کنم و یه مقدار پولم تو بورس دارم که تو ضرره و باید درش بیارم 👈تا بتونم تو قرعه کشی طرح مادران یه ماشین برای خودم داشته باشم.👍
❤به خاطر بارداری آخرم ، نیاز به کاهش وزن دارم👈دوماهه رژیم و ورزش شکم رو شروع کردم.قد ۱۶۵ و وزنم ۷۴ 😭 ۹کیلو ناقابل😱
❤بعد ۳ سال خونه نشینی بالاخره فردا عازم مشهد هستیم.👈یه عالمه لباس شستم و خونه تکونی اساسی کردم و چمدون بستم تا وقتی از سفر میاییم خونه برق بزنه.
اگه خدا بخواد هر آخر هفته میام گزارش کل هفته رو میدم
دوستتون دارم دوستان مجازی من😘😘😘