2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044580 بازدید | 88229 پست

سلام صبحتون بخیر چه صبح دل‌انگیزی  😊🌺♥️ 

گزارش دیروز من 

خونه تکونی داشتیم چه خونه تکونی 🤭🤭

ساعت ۵:۴۵ دقیقه مثل همیشه بیدار شدم دوش گرفتم. ،آرایش کردم 

آخ نمی‌دونین چقدر دلم میخواست موهامو ببافم 

خلاصه موهامم بافتم 💅💅💋👄 

صبحونه آماده کردم همسرجان و هدیه های خدا که بهم داده رو بیدار کردم ، صبحانه خوردیم 

لباس بچه هامو عوض کردم و موهاشون رو شونه کردم 👩‍❤️‍👨

نهار درست کردم با ی سالاد شیرازی اصیل 🥗😋

زنگ زدم ب قالی شویی و اومدن قالی هامون رو بردن 

چندتا روفرشی داشتم بردن 

منم پرده ها رو بازم کردم شستم 🌺🌺

سه تا پتو شستم ☺️

حیاط بخاطر اینکه پتو اینا شستم کثیف شده بود حیاط هم شستم 😍🥰 

خلاصه اومدم داخل خونه ظرف های صبحانه رو شستم 

کابینت  و کل سرامیک آشپزخونه رو با شامپو فرش دستمال کشیدم 😍

شد ساعت ۱۳:۰۰که همسر جان اومد خونه و نهار خوردیم 😋🍝🥗

بچه ها رو خوابندم و ظرف نهار شستم 

خودمم اومدم بخوابم یچیز یادم اومد که شب تولد شوهر جان هست یادم رفته بود 🤫😔

سریع زنگ برادر شوهرم زدم که ی کیک بذار کنار برام برادر شوهرم قناد هست🎂🎂 💃

زنگ خواهر و برادرهای  شوهرم زدم گفت شب تولد همسر جان  هست برید خونه مادر جون پدر جون اونجا تولد بگیرم قالی ها رو دادم قالی شویی 🤫

دیگه کار من شروع شد بلند شدم سالاد الویه و سالاد ماکارونی پرست کردم برای شام که ببرم برای تولد 🥣🫕

ژله درست کردم ☺️

رفتم میوه خریذم🥝🍏🥭🍊

بچه هامو آماده کردم فکر کنم شد ساعت۱۷عصر که من زنگ شوهرم بدم گفتم ما میریم خونه پدر جون 

خدارو شکر شوهرم ماشین رو نبرده بود راحت رفتیم 🤭😁

خلاصه جای همه دوستان خالی تولد شوهر جان هم ی خوشی تموم شد 💃🎂🌺🎂💃🎊🎉🎊🎉 

این بود از دیروز من 😍😍 

.روزتون خوش خوشگل خانوم ها 😘😘😘

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
سلام خواهرا  می‌بینید تا این موقع بیدارم اینه که همه روتین هارو گذاشتم واسه شب . اینایی ...

مخصوصا ساعت خوابشون خیلی سنگینه!!!

واقعا اونموقع میخوابن؟

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح‌ بخیر 🌹🌹

گزارش دیروز: برنامه ی کارهای هفتگیمو نوشتم. 

با پسرم بازی کردم. 

به مادر شوهرم زنگ زدم.

قرار بود یه ساعت درس بخونم ولی فقط یه ربع خوندم. 😪 در واقع قورباغه ی دیروزم همین بود که انجامش ندادم. 

جاکفشی و کفشا رو تمیز کردم. 

داخل میز تی وی رو گردگیری و مرتب کردم. 

یکی از مبلا رو‌ کشیدم جلو و پشتشو تمیز کردم.  

روزهای زوج هفته حتما باید جاروبرقی بکشم و حیاطو بشورم. انجام دادم. 

برنامه ی امروزم: ۲ ساعت درس بخونم.‌

با پسرم نیم ساعت بازی کنم. 

دراور لباسها و یه کمد تکی و کتابخونه ی کوچیکمون رو تمیز و مرتب کنم. 

قرصمو بخورم که دندون درد اذیتم نکنه، تازه عصب کشی کردم. 

پسرمو حموم ببرم. 

قبل صبحانه یه لیوان اب گرم بخورم، چند ساله قبل صبحانه جلو شوهرم میذارم خودمم بخورم برا گوارش خوبه. 

سختترین کار بین اینا برام درس خوندنه. با اینکه هدفم پیام نوره فکر میکنم ۴ ماه زمان کمیه برا منی که اولین باره کتاباشو میخونم. کتابها کاربردی نیستند و برام هیییچ جذابیتی ندارن.😓

از ۶بیدارم.

درس بچه هارو چک کردم

روانه مدرسشون کردم

صبحانه خوردم نهار و سوپ گذاشتم.الان باید برم دنبال بچه هام،نهار بخورن بخوابیم. از ۴عصر تمیز کاری خونه رو استارت بزنم.و درس بچه هامو. 

خانوما من به دلایلی، افسردگی دارم و دستم به کار نمیره و بشدت بی انرژیم...توروخدا یه چیزی بگید جون بگیرم برای کارهای خونه😪😪😪بشدت نیاز به تلنگر دارم(بعد از خیانت همسرم خونه زندگیمو رها کردم ؛و خونه ترکیده)

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
از ۶بیدارم.  درس بچه هارو چک کردم  روانه مدرسشون کردم صبحانه خوردم نهار و سوپ گذاشتم.ال ...

باید باید باید بری روان پزشک    یه دوره دارو بخور تا نجات پیدا کنی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
صبح‌ بخیر 🌹🌹 گزارش دیروز: برنامه ی کارهای هفتگیمو نوشتم.  با پسرم بازی کردم.  به مادر ...

من برای کنکور وزارت بهداشت ۴ ماه زمان داشتم،شاغل هم بودم،۱۳ تا ریفرنس هم داشتم،خیلی هم سخت بود رشته ما انصافا😅کلاس هم میرفتم پنج شنبه و جمعه ها😅قوی باش و برای خودت انگیزه سازی کن😍😘

من برای کنکور وزارت بهداشت ۴ ماه زمان داشتم،شاغل هم بودم،۱۳ تا ریفرنس هم داشتم،خیلی هم سخت بود رشته ...

وااای واقعا وضعیت الآن منه...منم میخوام استخدامی وزارت بهداشت شرکت کنم...ایییییییین همه درس که چندساله دور بودم ازشون...با ایییییین همه کار خونه و بچه داری و شوهر داری...بهش فکر میکنم مغزم سوت میکشه😥

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
وااای واقعا وضعیت الآن منه...منم میخوام استخدامی وزارت بهداشت شرکت کنم...ایییییییین همه درس که چندسا ...

اصلا بهش فکر نکن،فقط عمل کن،وقتی فکر میکنی استرس میگیری،من اول درس های اصلیمو تموم کردم،اینجوری استرسم کمتر بود❤️

برنامه دیروزم:ساعت 7:30بیدار شدم...همسرم رو راهی کردم رفت سرکار...قرصم رو خوردم به علاوه صبحانه خودم...دوساعت درس خوندم...فرنی درست کردم واسه بچه هام...پسرم بیدار شد شیرش دادم پوشکش رو عوض کردم...بهشوم فرنی دادم و خودمم خوردم😅(واسه اینه که اصلا لاغر نمیشم)

دخترم آنفلانزا گرفته داروهاش رو دادم...مکملای پسرمم دادم..دخترم تکالیفش رو انجام داد روش نظارت کردم...

نهار کباب تابه ای درست کردم خوردیم جمع کردیم...یه دور لباس انداختم ماشین لباسشویی...شست  پهن کردم...شیر به پسرم دادم که بخوابه بذاره من کمی دوباره درس بخونم اما نخوابید در عوض خودم خوابم برد انگار...پاشدم شام گذاشتم و دستی به آشپزخونه کشیدم...قرار بود شوهرم که از سرکار برگشت بریم بازار خرید لباس...اما اینقققققدر پسرم شیطنت کرد و اذیتم کرد که خسته و بی حوصله بودم تصمیم گرفتم خونه بمونم...همسرم از سرکارش برگشت اما اول شام پسرم رو دادم و خوابوندمش(چون بعد از ظهر نخوابیده بود سریع خوابش برد) بعد خودمون شام خوردیم(پسرم وقتی بیداره کل سفره رو به هم میریزه و اصلا نمیدونیم چی میخوریم)

بعدش چایی خوردیم...با دخترم درساش رو کار کردم و خوابوندمش...☺☺☺☺

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
من برای کنکور وزارت بهداشت ۴ ماه زمان داشتم،شاغل هم بودم،۱۳ تا ریفرنس هم داشتم،خیلی هم سخت بود رشته ...

میدونین اخه رشته ی کارشناسیم نامرتبطه. فکر کنم باید با یه مشاور درسی رشته م مشورت کنم ببینم کدوم منابع مهمتره و از اون منابع هم کدوم سرفصلها مهمتره تمرکزمو رو همونا بذارم. مغزم داره ارور میده دیگه. 🤦🏻‍♀️