2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044578 بازدید | 88229 پست

به ماها که بزرگسال هستیم ماهی ی ۵۰ هزار میدم ب نظرم زیاد میدی 

سعی من روزی ۷ بادام درختی بهشون بدی 

ی سیب یا آب سیب بخورم خود سیب بهتره 

تو چای دارچین بریز اگه حساسیت ندارید 

شربت مولتی مختلف امتحان کن چون بنظرم جذب مکمل دارویی بالاتره 

خب من سریع رفتم واومدم .یه چک بودکه شوهرم زنگزد گفت ثبتش کنم.بایدمیرفتم تواتاق .چون بچها حواسموپرت م ...

خانم نخوابیده نخوابید  هوابارانی شدکلی کیف کردم دراومدم حیاط بوی نم بارون چه خوب بود خدایاشکرت  بعد...دخترابیدارشدندعصرونه خوردن منم لباس مدرسهاشونوآویزون کردم وماسک وجوراباشونو شستم .پذیرایی راجمع کردم.شام گذاشتم.ظرفای کثیف شده رو شستم یکی ازدخترام درساشونوشت.فرنی درست کردم دادم وروجک خورد.درادامههه وروجکوبخوابونم.درس اون یکی دخترموبگم راستی کلی حساب کتاب داشتم که رسیدگی شد.فاکتورش ثبت شد  کلی خسته شدم.  درس دخترم تمو بشه خریدارو به همسرم یادآوری کنم.اگه حوصلم بیادسالاد درست کنم.حیاطوجاروبزنم یه عالمه برگ ریخته.برنج خیس کنم.اگه وقتشد به دوستم زنگ بزنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم🌻

گزارش روز پنج شنبه :

بعد از چندین ماه که فرصت نشده بود بالاخره صبح زود با مادرم و همسرم راهی آرامستان شدیم برای دیدن پدرم🤍🥀

و همینطور  بعد از یک ماهی که با همسرم به مادرم قول داده بودیم ببریمش جایی که گلدون های سفالی زیادی داره و از اونجا بالاخره یه گلدون سبز 💚سفالی خرید و من حسابی از خوشحالی مامانم برای خرید گلدون جدیدش خوشحال شدم  🙂

و بعد رفتیم سمت  محل کار همسرم که یه جای فووق العاده خوش آب و هوا ⛅️ با خونه های دلبر هست 🏡 مادرم رو پیش یک شکسته بند بردیم و متوجه شدیم سه تا از مهره های پاش در رفتگی داشته و در نهایت شکسته بند جا انداخت و خداروشکر فعلا که تا اینجا خیلی بهتر شد درد پاهاش🙏🏻

ساعت ۱۱ و نیم رسیدیم خونه و چون ما و چند نفر دیگه از اقوام خونه خاله ام دعوت بودیم 🏠به صرف ناهار 🍱

فوری دست و صورتم رو شستم و آرایش کردم 💆🏻‍♀️و موهامو اتو کردم و لباس هامو عوض کردم و با مادرم راهی خونه خاله ام شدیم و در آخر کلی خوش گذشت این دورهمی ❤️💚🧡💛🤎💜💙💗

نزدیکای غروب برگشتیم خونه مامانم و من با کمک مادرم دوتایی شام درست کردیم و تا همسرم از سرکار بیاد خونه مادرم رو  مرتب کردم و بعداز صرف شام و چایی ظرف هارو شستم و خشک کردم و جابجا کردم و با همسرم برگشتیم خونه خودمون و چند قسمت هم سریالی که دنبال میکنیم رو تماشا کردیم 📺🍿 

صادق تر از هدایت
سلام دوستای گلم🌻 گزارش روز پنج شنبه :  بعد از چندین ماه که فرصت نشده بود بالاخره صبح زود ...

روز جمعه :

ساعت ۱۰ صبح  بیدار شدم مجدد رفتم خونه مادرم برای کمک رسانی 😺 برای ناهار مهمان دعوت کرده بود🧡 

با کمک مادرم غذا درست کردیم دوتایی🍲

میوه هارو شستم🍏🍇🍊🍌

وسایل سالاد روشستم 🥬🥦🥕🥒🍅

سالاد درست کردم🥗

خونه رو مادرم صبح زود گردگیری🪄 و جارو 🧹و در 🚪و پنجره ها🪟رو پاک کرده بود ✨

ظرف های ناهار رو همه رو حاظر و آماده کردم و روی کانتر چیدم🍽 

سرظهر مهمان ها اومدن و چایی دم کردم🫖 و با چایی و میوه از مهمان ها پذیرایی کردم ☕️

نیم ساعتی پیش مهمان های مادرم نشستم و برگشتم خونه خودم و برای ناهار خودمو همسرم کلی سیب زمینی نمکی سرخ کردم 🧂🍟

تا شب کم کم چند تا قسمت دیگه از سریال رو تماشا کردیم 📺

روز شنبه هم کار اداری داشتم که تا ظهرکارم طول کشید و بقیه روز رو هم کارهای روتین خونه رو انجام دادم 🤎

صادق تر از هدایت
ممنون از پاسخگوییت عزیزم میشه راهنماییم بکنی چجوری میشه رو سیستم ایمنیش کارکنم خیلی ضعیفه البته بخاط ...

Vitabiotics Immunace Syrup

من این شربت رو استفاده میکنم پاییز و زمستون

همین طور قرص پاورفیت و مخمر ولی نمیدونم برای بچه ها هم قابل استفاده هست یا نه

زینک بد نیست منتهی میتونه بلوغ رو جلوتر بندازه،میتونید دائم ندید بهش

من هر تقویتی رو دو سه ماه میخورم بعد مارک و مدلشو عوض میکنم

نمیدونم برای کودکان مصرفش به چه صورت هست،میزان مصرف رو با پزشک اش مشورت کنید🌺

خواهش میکنم  من شهرزادم  اونم فامیلم هست سعادت 😅 پسر من 7 سال و 4 ماه،. کلاس دوم

ببخشید شهرزاد جان 😄

خداحفطش کنه پسر منم کلاس دومه 

ایشالا که موفق باشه 

منم باز به راهکار جدیدی رسیدم حتما میام اینجا میگم

حتما حتما موفق میشی. مثل مندکمالگرا نباش هم خودت پیر میشی ،هم بچه اذیت میشه

ممنکم انشالله 

آره همسرم همینو میگه اون ماشالله خیلی ریلکسه همش به من میگه حرص نخور این کار طبیعیه این کار دوره ای داره این کار فلان و ... 

من واقعا اذیت میشم 

ایشالا ازی به بعد رو خودم بیشتر کار میکنم

راستش نمیدونم سرو عزیزم. اززمان اوج کرونا ما خانوادگی این مقدار رو میخوریم.

خیییلی زیاد میدین ما حتی برای درمان کمبود ویتامین دی تو بچه ها اینطوری درمان نمیکنیم

حتی اگر کمبود داشته باشه یعنی زیر بیست باشه هم ما ماهی دوتا ۵۰ هزار نمیدیم مگر شما عددش رو اشتباه میگین

سلام دوستان . 

ممنون ا دوست عزیزی که برنامه روتینو رو پیشنهاد داد . 

منم نصبش کردم و از امشب به امید خدا فقط روتین هامو میزارم . چون هم وقتش ندارم و هم انگار همه چی تکراری شده 😊. برای اولین بار میخوام عکس بزارم امیدوارم بتونم . 

یکم دربارش توضیح بدم 🤭

صلوات و قرآن و کتاب صوتی که مشخصه. 

آشپزخونه مرتب بشه قبل خواب . 

سینک هم قبل خواب خالی شه . 

گازم تمیز بشه ‌ .

قبل خواب پسرا هم سوره تمرین کنیم که امشب موفقیت آمیز نبود ولی درطول روز با هر سه تاشون سوره های متفاوت  کار کردم ولی تصمیم دارم یک سوره مشترک رو با هم حفظ کنن قبلا چند شب انجام شد ولی بعد کوتاهی کردم 😬

شبتون خوش . التماس دعا 

🖤🖤🖤🖤

سلام   برنامه ی دیروزم 

گوشت و مرغا رو چرخ بدم  و بسته‌کنم بزارم فریزر ✅

مواد همبرگر درست کنم بسته کنم بزارم فریزر تخت و اتاقم مرتب کنم ✅

ظرفای گوشت و گوشت چرخ و اینا رو بشورم ✅

برم باشگاه ✅

برم دنبال پسرم ✅

نهار درست کنم ✅

بیایم نهار بخوریم ✅

درساش کار کنم ❌

برسونمش فوتبال ✅

برم بازار هفتگی دور بزنم ✅

ظرفای نهار بشورم ✅

آشپزخونه رو دستمال بکشم ✅

ابروهام بردارم ✅

شام همسرم درست میکنه ✅

ظرفاش بشورم ✅

نهار فردای همسرم درست کنم ✅

گاز تمیز کنم ❌

سطل زباله خالی بشه ✅

جانبی  ⬇️

لباس شستم و پهن کردک 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام به بانوان زیبای سرزمینم صبح تون بخیر باشه 💃🥰🌺

اول گزارش دیروز رو میدم 

من الان چند سال عادت کردم که صبح ها بیدار میشم و دوش میگیرم 

ساعت 5:۴۵ از خواب بیدار شدم دوش گرفتم موهامو دم اسبی بستم آرایش کردم 💅💅راستی من قبلاً اگه یادتون باشه موهامو هر روز اتو میکردم دیگه همسر جان لطف کردن پول دادن من کراتینه مو انجام دادم و به کاری کمتر شد صبحا 🤭

ساعت ۶:۳۰ دقیقه فرشته کوچولو هام بیدار کردم 👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨 

موها شونو شونه کردم لباسشون عوض کردم🥰🥰

زیر کتری روشن کردم چای دم کردم صبحانه همسر جان و فرسته کوچولو هامو  رو آماده کردم🍯  و همسرجان راهی شد سر کار 😘😘

نهار قیمه و پلو درست کردم سالادم رو درست کردم 🥗🥗🥗

رفتم سراغ کار خونه ...اول از همه رفتم تو اتاق بچه و خودم سبد رخت چرک 😷رو برداشتم انداختم تو لباس شویی و ماشین رو روشن کردم 🤭🤫

ظرف های صبحانه رو شستم سینک رو با تاید شستم و تمیز کردم آشپزخونه رو دستمال و طی کشیدم 🌺🌺🌺

خلاصه بین این گزارش ی ترفند هم بهتون یاد بدم من قبلاً خیلی یخچال رو تمیز میکردم تا یبار تو ی کانالی تو روبیکا دیدم که سلفون می‌کشه رو طبقه یخچال هر موقع که کثیف میشه سلفون رو برمیداره و دوباره ب جدید می‌ذاره ☺️😊😊

منم الان یکسال هست این روش رو میرم دیدم ترشی ریخته داخل یخچال سلفون رو برداشتم ی سلفون جدید گذاشتم 🥰🥰

کل خونه رو جارو کردم هم اتاق بچه ها👩‍❤️‍👨 و هم اتاق خودمون رو 🌺🌺

حیاط هم شستم ...

داخل سرویس بهداشتی ها تاید ریختم و تمیز شستم 😷🤫

هم حمام هم دستشویی 

سرامیک سالن هم بچه ها دست می زنن زود ب زود کثیف میشه منم هفته دوباره تمیز میکنم که دیروز نوبت تمیز کردن سرامیک ها بود 

شد ساعت۱۲:۳۰دقیقه که جدیدا شوهرم نهار میاد خونه  اومد نهار خوردیم 🍲🥗🍟

براش قلیون چاق کردم بچه ها👩‍❤️‍👨 رو خوابندم که شوهرم استراحت کنه 

تا شوهرم داشت قلیون میکشید من ظرف نهار 🍽️🍴🥄 رو شستم 

خلاصه که ساعت ۲شوهذم رفت منم خودم رفتم خوابیدم تا ساعت ۱۵:۰۰

بعد هم بلند شدم کاری های که 🐸🐸🐸 هستن رو انجام دادم 

روزی پنج صفحه قرآن ✅

روزی یکساعت خیاطی ✅

روزی یکساعت بافتنی ✅

روزی یکساعت نقاشی یاد دادن ب دخترم ✅ 

ساعت ۱۹:۳۰ هم بلند شدم ی کوکو درست کردم برای شام و آقای همسر ساعت ۲۱:۰۰اومدن  

ما هم ی تصمیم گرفتیم که شب ها که شام خوردیم نیم ساعت داخل فلش برنامه کودک بریزم با فرشته کوچولو هامون شب ها نگاه کنیم 👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨🌺😊

و ساعت ۲۲:۱۵دقیقه خاموشی در خانه 

واین بود گزارش دیروز من 

و هنوز کار های امروز رو ب سرانجام نرسوندم شب گزارش امروز رو میدم 

روز خوش 😘😘🤭

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕