2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044893 بازدید | 88245 پست
سلام منم از خودم بگم 🤭 پاییز هستم 🤭 ۲۶ ساله  خانه دار  دانشجو ترم آخر روانشناسی دانش ...

عه پاییز بیا به من یکم مشاوره بده 

حالا یا اینجا یا ایتا و واتساپ 

من برای منابع کنکور ارشد راهنمایی میخوام 

یسری سرچ کردم و یه چیزایی دستم اومده اما کسی که رشته اش اینه بهتر میتونه راهنمایی کنه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
برنامه روز گذشته من ساعت ۶ بیدار شدم ظرفهای دیشبمو ک خواب افتادمو شستم صبحانه آماده کردم و با همس ...

کجایی هستی ،؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

ظاهرا یکی از دوستان پدرشون فوت کرده(پستش را پیدا نکردم) بهشون تسلیت میگم،خدا به شما صبر بده🖤

طبق تجربه خودم، این حجم از اندوه تا 40روز کاملا طبیعیه،اینکه انتظار داشته باشیم بعد از چند روز یا حتی چند ماه فراموش کنیم غیر ممکنه به هر حال عزیزترین شخص زندگیمون از کنارمون رفته مخصوصا والدین که مرگشون اندوه مضاعف داره.

کنار اومدن ما با مرگ اطرافیان بستگی زیادی داره به اعتقاد ما نسبت به مرگ، به باور من مرگ،یک مرحله دیگه از زندگی،با مرگ فقط از این جسم می‌آییم بیرون ولی همچنان وجود داریم با درک بیشتر، حواس بیشتر و قابلیتها و توانایی های خیلی بیشتر، ولی ما در این دنیا به خاطر محدود بودن به این جسم مادی قادر به دیدن وحس احوال مردگان نیستیم. اون روزی که در رحم مادرمون بودیم اگر به ما میگفتن باید به دنیای دیگه ای برید که اونجا میتونید راه برید، مستقل غذا بخورید،خودتون کار کنید،دنیایی پراز زیبایی و زشتی ببینید،صاحب چند حس دیگه میشید و... امکان نداشت باور کنیم، شاید هم کلی وحشت میکردیم که چه دنیایی وحشتناکی، چطوری تنهایی زندگی کنم یا....

ولی ما الان توی همون دنیایی هستیم که در خیال جنین هم نمی‌گنجید،با همه اون قابلیتها وبیشتر از اون وکاملا راضی، وحتی نمیخوایم ازش جدابشیم! به نظر من مرگ هم دقیقا همینه.

اگر بدونی، هر وقت به پدرت فکر کنی کنارت حاضره و حرفهای تو رو میشنوه، اگر بدونی هر وقت ازش کمک بخوایی کمکت میکنه منتها به روش خودش، اگر بدونی که از ناراحتی تو چقدر زجر میکشه و ناراحته، اگر بدونی گریه و زاری تو نمیذاره اون توی اون دنیا دنبال سرنوشت و تکامل خودش بره، اگر بدونی ضجه و ناراحتی تو اون را توی حالت بلاتکلیفی نگهمیداره، شاید سریعتر رهاش کنی تا بره به زندگی و تکامل خودش برسه! حرفهای من تکراریه ولی باور قلبی من اینه.

در باره زندگی پس از مرگ خییلی زیاد کتاب خوندم، فیلم دیدم و.... ولی تجربه مرگ موقت «محمد زمانی» به تنهایی به اندازه یک دانشگاه برام درس داشت.توصیه میکنم حتما همه قسمتهاش ببینی،اگر با دیدنش آروم نشدی بیا کلی کتاب و... بهت معرفی کنم

🌺ان شاءالله روح پدرتون در آرامش باشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بله شرایطم از خاص هم گذشته 😑 فعلا یه مدت میزارم کنار و بهش فکر نمی‌کنم اگه وقت اضاف آوردم به عنوان ...

ان شالله همیشه موفق باشی.

هرچی خیره براتون پیش بیاد.

دکتر همسرم تهران هستن

این نیز بگذرد...                                                       
فکر کنم علامت پریم بالای متغیر 🤕 نمیدونم درسته یا نه  دیگه سختش نکن 🤪

آفرین 

پس هنوز یادته یدونه پریم مرتبه ۱، دوتا مرتبه ۲😉😘

این نیز بگذرد...                                                       
آوین جون ،زهرا جون ،بانوجون،شهرزاد جون و کرالین جون ،رومینا جون و مامان آنا جون و بقیه دوستاااا من ...

شب قبل از اینکه بخوابی،فکر کن فردا میخوای چی درست کنی، مواد اولیه ش رو آماده کن و بذار تو یخچال یا اگر حبوبات داره هیس کن که مرحله آماده سازی انجام بشه.

بعد هم ساعت بذار که مثلا بار کردن خورش قیمه نباید بیشتر از نیم ساعت طول بکشه( زیادی هم هست). کم کم سرعتت okمیشه.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام به همه گزارش امروز من: ساعت ۶ بیدار شدم و ساعت ۶ و نیم رسما روزمون آغاز شد صبحانه آماده کردم ...

خزان جان شما کجا زندگی مبکنید که هنوز گرمه و آب یخ می خواد؟

این نیز بگذرد...                                                       
به روی چشم  من شهرزادم 36 سالمه  مشهدی  خانه دار  لیسانس برق  4 تا بچه ...

شهرزاد خداییش با پارسال و قبل غیبت صغری ت خیلی گزارشات متفاوت شده.نظم خوبی برقرار کردی.

اونموقع که بنایی داشتین و موشم خونتون اومده بود ، من جای تو حررررررص میخوردم( باهمین غلظت)

این نیز بگذرد...                                                       
منم دقیقا همینو میگفتم  اما چرا پس انقدر زیاد درگیر نی نی ام 😕 امروز خیلی تلاش کردم که باوجود ...

رومیناجون من سر دوتای قبلی اینو فهمیدم که تا دوسال بعد زایمان نباید دنبال هیچ کار اساسی ای برم.چون هم بچه خیلی کوچیکه هم خودم قوت ندارم.

فقط فعلا تنها چیزی که میدونم بعد کم شدن دردهام حتما میخوام انجام بدم، کاهش وزنه🙈 اونم بیشتر با پیاده روی.

تا یکم بچه بزرگ بشه و ان شالله بقیه امور.

حالا اگه زودتر بشه چه عالی، اگرم نشد که هیییچ.

این نیز بگذرد...                                                       
رومیناجون من سر دوتای قبلی اینو فهمیدم که تا دوسال بعد زایمان نباید دنبال هیچ کار اساسی ای برم.چون ه ...

بله حدیث خوشگلم  

حق باشماست 

اتفاقا منم فقط به همین خاطر زمان بندیم برای کنکور  یک سال یا دو سال دیگه است  

الان نفست حقه دعا کن برامون حدیث جون   برای همه مون ، برای هممممه بعداز سلامتی ،رسیدن به اهداف و پربار  بار اومدن همین کوچولوهامون 

خدا به همه صالحشو بده 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام دوستان  ظاهرا یکی از دوستان پدرشون فوت کرده(پستش را پیدا نکردم) بهشون تسلیت میگم،خدا به ش ...

چقدر عالی توضیح دادین.

مخصوصا قسمت جنین و دنیای جدید

یعنی واقعا مرگ هم همینطوره؟

عدم حضور فیزیکی عزیز از دست رفته واقعا سخته.....

این نیز بگذرد...                                                       

سلام خانوما 

بعضی از دوستان منو میشناسن و جدیدا رو هم خوندم اما گفتم ی معرفی بکنم 

نگین هستم  ۲۱ ساله اهل افغانستان هراتی و ساکن مشهد 

در شرف ازدواج ، منتظر ویزا 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
بله حدیث خوشگلم   حق باشماست  اتفاقا منم فقط به همین خاطر زمان بندیم برای کنکور  یک ...

الهی آمییین 

اگر قابل باشم حتما همه تون تو نظرم هستین.

😇😍🌻🌻🌻🌻🌻🌻

این نیز بگذرد...                                                       

خب من از صب که پاشیدم 

گل پسرمو راهی مهد کردم 

به همراه دختر همچنان بیدارم 

قرصمو خوردم 

یه عالمه قرآن و ذکر گفتم امیدوارم توفیق دائم الصلواتی تا حداقل ظهر  داشته باشم 

یه عااالمه دستمال گردگیری شوتیده شده تو ماشین و دو دور آبکشی خالی ۶ دقیقه ای ،یه دورم با مایع و سرکه ،حالا برم دور آخرشو بزنم آبکشی و خشک کن  

تعویض و تمیز و مرتب کردن دختر خوشگلم 

صبحانه ی دخترمو پخیدم باهم خوردیم 

یه کوچولو باهاش بازی کردم 

و ۴۵ دقیقه ای هست که تو گوشی ام 😐

البته همزمان تلاش برای خوابوندن دخترم و همینطور تماس تلفنی با برادرم 

(کلا وقتایی که تو جمعتون هستم  دیگه کلا اینجا زندگی میکنم 😑😑 نه تو دنیای واقعی !!  همش ذهنم اینجاست !! کنترلش برام سخت میشه  ) 

و یه مورد دیگه اینکه صبحا  فک میکنم خییییلی خیییلی زیاد وقت دارم و به همه کارم میرسم 😐  ولی خب یکی نیست بگه  با بچه نمیشه  تا بجنبی شب شده  ، پس وقتکشی ممنوع 

باید تند کارا رو انجام داد 

منم باید دوباره مثل قبلا  تایم بگیرم برای کارام

از امروز ظرف کثیف هم تو سینک ممنوعه  حتی اگه یه قاشق باشه  باید دستگیر و شسته شه 😐  

والا  هی کوه میشه برا خودش !! 

فعلا برم برای استارت نهار 

" اللهم عجل لولیک الفرج "