منم اوایل مثل شما بودم عزیزم
هم تایم غذا درست کردنم طول میکشید هم اینکه ظرف زیادی دم دست میریختم
الان هم بشدت سرعت آشپزیم بالارفته(بالاخره طبیعیه تازه عروسی یمدت بگذره شما هم دستت تند تر میشه )🥰
هم اینکه برای هر مدل غذا یا سالادو ... درست کردن تا جای ممکن ظرف و ظروف کمتری درمیارم (مگر برای مهمان باشه)
بعد از استفاده از ظرف هم همون لحظه که کارم با ظرف تموم شد فوری میشورمش و خوب با دستمال مخصوص ظرف خشک میکنم که جرم آب نگیره و زودی میبرم مرتب میزارم سرجای خودش ☺️
اینطوری همیشه هم آشپزخونه خلوت و مرتب دیده میشه (در حین آشپزی) هم آبچکون همیشه خالیه هم سینک هم جوری آشپزی کردی که انگار نه انگار 😉
یه خاطره ام در این راستا بگم 😁پارسال یه آقایی که کارگردان و بازیگر هست خونه ام اومده بود داشت داخل سینک دستش رو میشست تو همون حین دست شستن دور و بر خودشو یه برانداز کرد کابینت و گاز و...
آخر سر موقع بعد از اتمام کارشون موقع خداحافظی داشت میرفت گفت خانم فلانی من حس کردم شما تو این خونه زندگی نمیکنید و اینجا به عنوان حالا خانه مهمان یا خانه دومتون هست درسته؟
گفتم چطور مگه؟
گفت آخه کاملا مشخصه که توی آشپز خونه اصلا آشپزی نشده و یه سری ریز نکات دیگه که توجهم رو جلب کرد
منم بهش گفتم اشتباه متوجه شدی جناب😜 🤣