2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

و اما دیروز 

من تا ده و نیم خواب بودم 

همسرم رفته بود نون خریده بود و صبحانه آماده کرده بود 

، شب قبل هم مربای توت فرنگی درست کرده و بود سر رفته بود، صبح گاز رو هم تمیز کرده بود 😁

صبحانه خوردیم و بچه ها آماده شدن با همسرم رفتن خونه مادرشوهر 

من مشغول به کار شدم 

رفتم لباس ریختم تو ماشین دیدم لاندری چقدر بهم ریخته است،. اول قفسه شوینده هارو مرتب کردم و گردگیری کردم، بعد کابینت حبوبات رو ریختم بیرون و تمیز کردم و پاکسازی و دوباره چیدم، لیست خرید هم درآوردم 

یسری بطری همسرم از شرکت آورده برای ادویه ها اما شستنشون تبدیل به یک قورباغه بزرگ شده بود،. اونارو شستم کلا یک ربع طول کشید 😐

نهار برای خودم و پارسا کباب و سیب زمینی سرخ کرده درست کردم، ظرفهای شسته شده رو گذاشتم سرجاشون، کشو دستمال ها رو مرتب کردم، آشپزخونه رو مرتب کردم، اتاق خواب رو مرتب کردم،. یک کوه لباس شسته شده داشتم ریختم رو تخت که مجبور بشم تا کنم 

لباس‌های شسته شده رو پهن کردم و یسری دیگه لباس ریختم تو ماشین 

نهار آماده شد نشستیم پای سفره و همراه نهار ابد و یک روز دیدیم (عاشق فیلم های ایرانی ام ‌) 

بعد فیلم سفره رو جمع کردم و پارسا هم دوباره رفت سر درسش 

قرار بود نتونم برم رو تخت و لباسا رو جمع کنم اما راحت دادمشون کنار و یکم چرت زدم یکم گوشی گردی 🤪

بعد بلند شدم کتاب صوتی جادوی نظم رو پلی کردم و همزمان لباس تا کردم و جوگیر شده از کتاب کمد لباس‌های خودم و همسرم و علی و محمد رو ریختم بیرون و مرتب کردم و پاکسازی و دو تا ساک لباس جمع کردم که بدم بره 😊

یک مقدار هم عادت های اتمی گوش دادم (لباس جمع کردنم 4 ساعت و ربع طول کشید 😬) 

پارسا هم از عصر حالش بد شده بود و بالا می‌آورد، تو راه مدرسه توت خورده و فکر کنم از اونه، 

دیگه یکم به اون رسیدم، درسش هم نصفه موند و خوابید 

همسرم و علی و ثنا اخرشب اومدن، محمد هم مونده بود خونه مادرشوهر 😐

شام هم خورده بودن و برای ما هم آورده بودن که گذاشتم برای نهار امروز همسر و پارسا 

شب هم نمیدونم چرا خوابم نبرد و سر جمع دو ساعت تونستم بخوابم 🤦🏻‍♀️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام به همگی، من خواننده خاموش بودم و بخاطر این تاپیک عضو نی نی سایت شدم، از گزارش های خانوم های باس ...

منم خیلی چیزا از نی نی سایت یاد گرفتم 

میخوام یه تاپیک در مورد تجربه ها بذارم و سیاست های مفید زندگی و تجربه های مفید زندگی 

ما همه چیز را نمیتونیم تجربه کنیم ولی میتونیم از تجربه های همدیگه. استفاده کنیم

مثلا من میخوام پولم را دو برابر کنم 

برای این موضوع همگی راه حل میدیم 

مثلا اینقدر پول داشتیم باهاش چکار میکردیم

و از فکر های همدیگه استفاده میکنیم و بهتر میتونیم برای پس انداز صحیح اقدام کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کتاب جادوی نظم هر چی یاد گرفتی  خلاصه نویسی کن برای ما هم بذار استفاده کنیم

چشم سر فرصت میگم 

بیشتر موضوع کم کردن وسایل اضافست، اگر تاپیک مینیمالیست شدن رو بخونید خیلی کمک کنندست و تقریبا در راستای همون کتابه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اگر دور ریز تر ات زیاده و باغچه یا حیاط یا تراس داری کمپوست اش کن😍

سختهههههههه  خودت تا به حال عملیش کردی ؟

فقط عادت دارم اینکه پوست پرتقال و تخم مرغ و تفاله چای رو دور نریزم 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام خانوما  دو هفته دیگه تا کنکور ارشدم مونده😇😊 بذارم انرژی مثبت بفرستید بهترین نتیجه رو ب ...

سلام عزیزم 

ان شالله با خبرای خوب برمیگردی پیشمون   

ای جان ..بیا بیا من منتظرم زخمی شدنم 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
برنامه امروزم  آماده کردن وسایل های خودم و دخترم  قراره بریم مزرعه و روستا  قبل از ...

میترا جون سلام خوش اومدی به جمع مون   

چه پرانرژی اومدی انگیزه گرفتم ازت  

بابت لینکی که فرستادی یه دنیا ممنون    منم میام اونور ولی شکرگزاری روزانه سختمه یکم میخونمتون تا بتونم تقلب کنم و فعالیت داشته باشم 

سلام عزیزم خیلی ممنونم، خیلی دلم برای اینجا تنگ میشه ولی چه کنم وقت متاسفانه اجازه نمیده   &nbs ...

سلام به روی ماهت

همینکه میخونیمون خودش خیلیه 

امیدوارم هرجا هستی موفق باشی 

مواظب خودت و خوبیات باش دوستم

سلام عیدتون مبارک دخترا🥰🥰🌹🌹🌹 امیدوارم این چند روز تعطیلی خوش گذشته باشه.  ما دوشنبه عصر ...

حتما عزیزم ...

سلامت باشن خواهر جونی 

سلام به همگی، من خواننده خاموش بودم و بخاطر این تاپیک عضو نی نی سایت شدم، از گزارش های خانوم های باس ...

سلام عزیزم خوش اومدی جمع مون 

با کمال میل منتظر گزارش دادنتم   

سلام دخترا 

فکر میکنم آخرین بار چهارشنبه بود که گزارش دادم 

راستش از پنج شنبه تا امروز کار مفیدی انجام ندادم و بیشتر به استراحت کردن گذشت و دوتا قورباغه قورت دادم یکیش سرزدن به یه رفیق قدیمی بود یکی دیگه ام مربوط به خرید پوشاک 

برنامه فردا رو نوشتم اگه شرایط جسمیم اجازه بده ،بعد از عملی کردنش میام گزارش میدم 

روز و روزگارتون خوش  

سختهههههههه    خودت تا به حال عملیش کردی ؟ فقط عادت دارم اینکه پوست پرتقال و تخم مرغ ...

نه سخت نیست😍میتونی یه سطل مجهز بگیری که خیلی گرون هم نیست و اینکارو برات انجام بده😍راه حل تنبلونه شه😁

سلام عیدتون مبارک دخترا🥰🥰🌹🌹🌹 امیدوارم این چند روز تعطیلی خوش گذشته باشه.  ما دوشنبه عصر ...

سلام زهرا جون

ان شالله به خیر میگذره.

این نیز بگذرد...                                                       
میترا جون سلام خوش اومدی به جمع مون     چه پرانرژی اومدی انگیزه گرفتم ازت   بابت ...

سلام عزیزم 

منم از شماها خیلی انگیزه گرفتم ...قبلا فقط کاربر خاموش بودم...ولی الان تصمیم گرفتم فعال باشم 

خوشحالم که با کمک هم و با نوشتن برنامه روزانه از همدیگه ایده و انگیزه میگیریم🙂❤️

برنامه امروزم

✅شستن لباس 

یه عالمه لباس مونده هنوز بشورم 

فردا اگه حوصله داشتم یه دور دیگه میشورم 😃

✅گذاشتن استوری در پیج کاری اینستاگرام 

✅گذاشتن پست در اینستاگرام 

✅جواب دادن به دایرکت ها در اینستاگرام 

✅ماسک صورت لایه بردار بزنم به صورتم 

❌۲۰ صفحه کتاب بخونم «کتاب شفای زندگی »

✅لباس ها را روی تاب بندازم 

❌خونه را جارو کنم 

❌گاز پاک کنم 

❌کمی خیاطی «یکی از لباسام تنگِ بازش کنم کمی گشادش کنم 😇🥰

.

.

با دخترم و خواهرم ‌‌خواهر زاده ام رفتیم پارک 

حدودا ۲ ساعت پارک بودیم

بعدش رفتیم دریا بچه ها یه عالمه بازی کردن بهشون خوش گذشت 

آخرش خرچنگ پای دخترم را زخمی کرد خیلی عصبی و ناراحت شدم سر خواهر زاده هام داد کشیدم بعدش عذاب وجدان گرفتم و دخترم هی گریه میکرد

بعد از نیم ساعت گریه و زاری آروم شد 

قرار گذاشتیم شام بریم ویکولند 

خیلی خوب بود 

البته تعدادمون زیاد بود 

چون پیشنهاد من بود 

مجبور شدم همه را مهمان خودم کنم 

ساندویچ چیزبرگر سفارش دادیم با سه تا سیب زمینی و ۵ تا نوشابه 

شد ۹۰۰ هزار تومن 

کیفیت غذا افتضاح بود 

دیگه چیزی بود که خودم انتخاب کرده بود 

.

.