2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست

سلام برنامم برا امروز ان شالله 

صبح تا  ساعت  ۱۰ و نیم خواب بودم 😐   

بیدار شدم مامانم اومد خونمون بیمارستان بود بهش صبحونه دادم‌

مربای بهارنارنج درستیدم برا اولین بار یکم تلخ شد نمیدونستم باید سه بار بهارنارنجا رو بجوشونم   🤔 

پسرم راهی کردم مدرسه 

اومدم کتابخونه 

از الان 

گرامر ۱ ساعت 

لغت  ۲ ساعت 

فیلم زبان ۱ ساعت 

برم دنبال پسرم  

افطاری درست کنم +نهار برا پسرم 

نمازام بخونم 

داروها خورده شه 

ظرفای شام شسته شه

نیم ساعت کتاب بخونم 

گاز تمیز شه 

خونه در حال ترکیده شدنه ، و من وقت نمیکنم اصلا به‌جز غذا پختن  و شستن ظرفا به کارای دیگه برسم ، اگه جمعه رسیدم با همسرم تمیز کنم چه خوب 

اگر نه کمکی میگیرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اوکی اما همش خوبه.حتما انجام میدم.بنظرم ذکر و ارتباط با خدا بهترینش هست.

برای من جواب نمیده بار ها و بارها به نیت اینکه در طول ظرف شستن یا جارو کردن  ذکر بگم کارمو شروع کردم ولی فقط مدت خیلی کوتاهی تونستم بگم و باز ذهنم رفته جای دیگه 😧

🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من جواب نمیده بار ها و بارها به نیت اینکه در طول ظرف شستن یا جارو کردن  ذکر بگم کارمو شروع ...

مدیریت پرش افکار کار یک روز و دو روز نیست،اگه خیلی شدیده با دارو هم قابل کنترله

سلام دوستان گلم و کدبانو ها . امروز دکتر بودم بهم گفت اگه دردت شروع نشه میری برای سزارین . من اصلا ...

سسلام عزیزم خوبی بهتری چیشد گلم من تازه پستتو خوندم چخبر ؟

استرس نداشته باش ان شاءالله زایمانت طبیعی میشه پیاده روی داشتی ؟

الان مگه چند هفته ای ؟ 

پسر کوچیکه منم خیلی دیر اومد ولی طبیعی شد 😍.  

🖤🖤🖤🖤
مدیریت پرش افکار کار یک روز و دو روز نیست،اگه خیلی شدیده با دارو هم قابل کنترله

عزیزم قبل اینکه بدونم مشکلی دارم😅 اینکار میتونه راه حلی داره انجام میدادم و با خودم میگفت شیطان مانعش میشه 😂 

نمیدونم ولی به هیچ دکتر روانشناس و روانپزشکی اطمینان ندارم نمیدونم چرا 😑مگرنه حتما میرفتم . 

الان جوری هستم که وقتی با پسرا صحبت میکنم یا بازی میکنم جسمم عمونجاست و روحم نمیدونم کجاست یعنی خودم احساس میکنم ذهنم خیلی،شلوغه حتی نمیدونم کجاست ولی شلوغه 

احتمال میدم به خاطر زیادی کارا و نداشتن اولویت باشه یا از راضی نبودن اوضاع 😬

🖤🖤🖤🖤
سسلام عزیزم خوبی بهتری چیشد گلم من تازه پستتو خوندم چخبر ؟ استرس نداشته باش ان شاءالله زایمانت طبیع ...

سلام عزیزم .ممنون نه هنوز خبری نیست 

رفتم بیمارستان یسری آزمایش و... نوشتن فردا باید ببرم ببینم چی میگه پزشک بیمارستان. 

۳۹ هفته دقیق. 

چقدر خوب خدا حفظش کنه .

ان شاءالله منم طبیعی باشم .دوست دارم دردهامو تو خونه بکشم بعد برم بیمارستان اینطوری کمتر اذیت میشم .

سلام عزیزم .ممنون نه هنوز خبری نیست  رفتم بیمارستان یسری آزمایش و... نوشتن فردا باید ببرم ببین ...

ان شاءالله که خیره نگران نباش پیاده روی کن البته اندازه نه بیش از حد . 

من 40.هفته بعد کلی انتظار زایمان کردم . ای چه روزایی بود یادش به خیر همسرم دانشجو بود و توی یه شهر دیگه هی اجازه میگرفت میومد میدید خبری نیست باز میرفت😂

زایمان دومم 39 هفته بود . 

🖤🖤🖤🖤
نمیدونم چون فکر میکنم بلد نیستن باید بگردم خوبشو پیدا کنم 😂 جای ما روانشناسی و روانپزشک یا کلا پزش ...

بله بسته به مشکلتون بایستی به روانکاو یا روانپزشک یا مشاور مراجعه کنید،افراد متخصص باتجربه توشون زیاده و در هر شغل و صنفی ادمای متوسط هم وجود دارن که طبق اندازه ی اون مشکل میشه از دانش متوسط ها هم استفاده کرد،کاچی به از هیچی هست😅

از نظر من صبح زود بیدار شدن بهترین راهکار برای این است که به تمام کارهای روزمره رسیدگی بشه البته تا جایی که آدم توان داشته باشه.
صبح زود بیدار شدن صرفا برای این نباشه که فقط کار خونه انجام بشه