2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست
سلام شبتون بخیر.  امروز روز سختی بود،  مهدی کوچولو مریض بود و اصلا پیش پرستارش نمیموند، ه ...

عزیزم ...

بهتر باشه پسر کوچولومون  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام بر بانوی فعال  😍 سلام بر همه دوستان 🌹 نماز و روزه هاتون قبول باشه🌈🍃 خداقوت همگی🌼 م ...

سلام رفیق قشنگم 

نماز و روزه تون قبول باشه 

خوبی عزیزم؟ 

ممنونم با معرفت حسابی غافلگیر و ذوق ذوقی شدم 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همکارای شمالی ام هم میگن تو اشتباهی کورد شدی،باید شمال فرود میمودی😅😁من بیام شمال ماموریت اول م ...

اینجوری که تعریف کردی دلم خواااااااااست 

سوسن میدونه من چقد عشق شمالم و تا به حال نرفتم و اگه برم قراره چقد با خودم خوشمزه هاشونو بار بزنم بیارم

زولنگ یا چوچاق،خالواش یا کوتکوتو،بینه،سوسنبر،پلنگ مشت،خرش،برگ سیر😍شمالی نیستم ولی اینا کراش های منن ...

منم چهار محالی هستم الان موچه میچینیم شنگ یا یملیک میچینیم کنگر میچینیم پاغازی یا غازیانی میچینیم اینا اطراف شهرماهست شهرهای دیگ بخصوص اطراف کوهرنگ ولردگان  هم کاردی هست پر موسیر  وموسیر  هست سیر دنگ هست بونصور هست  کرفس کوهی هست که الان کیلویی ۹۰۰ هزار میفروشن وخیلی سبزیهای دیگه که من اسمشونا نمیدونم   

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
خام دوست نداریم خیلی وقته از روروک گرفتمش دیگه یک و سال و نیمش هست جایی بند نمیشه هرچی میام گازو ر ...

آجر که خطرناکه منم با بچهام این مشکل را داشتم همیشه سر شیرهای گاز را درمیوردم میزاشتم اونجا 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام رفیق قشنگم  نماز و روزه تون قبول باشه  خوبی عزیزم؟  ممنونم با معرفت حسابی غاف ...

ممنونم عزیزم همچنین🌼

الحمدلله شما خوبی؟

استادمعرفت که شما هستی من درس پس میدم عزیزم

ان شاءالله که همیشه شاد باشی ❤️

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم دقیقا خواهر شوهر منم این شکلیه اونا زیرزمین بودن مادرشوهرم طبقه وسط ما بالا زندگی میکردی ...

كافيه يه بار كتاب جادوى نظم رو بخونى يه خانم چينى نوشته ديگه براى هميشه نظم ميره تو جونت

من از خودم و مامانم شلخته تر تو دنيا نديدم ولى الان طورى منظم شدم كه ميرم خونه مامانم اونو هم هدايت ميكنم به راه راست😂

تازه من تنبلم هستم ديگه خودت حساب كن چقد تكنيك هاى اين كتاب كار راه اندازن

البته لازم نيست صد در صدسو انجام بدى همينكه طرز فكرت عوض ميشه عاليه بعدشم همش پيج هاى خانه دارى اصولى و فنگ شويى و مينيماليسم رو فالو كن تا همش در معرض امواج نظم باشى بهت قول ميدم منظم شدن برات مث اب خوردن ميشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

سلام دوستان گلم و کدبانو ها .

امروز دکتر بودم بهم گفت اگه دردت شروع نشه میری برای سزارین .

من اصلا دلم نمیخواد سزارین شم وحشت دارم ازش .

تو رو خدا برام دعا کنید دردم زودتر شروع شه .

دوست دارم دردهام طبیعی باشه بدون آمپول فشار برام دعا کنید لطفا .😘😘😘😘

آجر که خطرناکه منم با بچهام این مشکل را داشتم همیشه سر شیرهای گاز را درمیوردم میزاشتم اونجا 

یعنی ممکنه بیفته؟

اما اینم که سرشعله را دربیاریم تا حالا به ذهنم نرسیده بود.همین کارو میکنم . مرسی

سلام دوستان گلم و کدبانو ها . امروز دکتر بودم بهم گفت اگه دردت شروع نشه میری برای سزارین . من اصلا ...

به خودت استرس نده . مطمعن باش زایمانت هرچی باشه خوب پیش می‌ره.اما با دکترت از قبل اتمام حجت کن بگو نمی‌خوام عیبی برام پیش بیاد .تا چهل روز بعد از زایمان هرمشکلی داشته باشی که البته خدا نکنه دکتر باید پاسخگو باشه.حتی میتونی شکایت کنی

اما انشالله همه چی به خوبی پیش بره.ماروهم دعا کن

كافيه يه بار كتاب جادوى نظم رو بخونى يه خانم چينى نوشته ديگه براى هميشه نظم ميره تو جونت من از خودم ...

من تو یه سایتی خلاصه ش را خوندم . فقط اونجا و نوشته بود که میگه وسایل اضافه را بندازید دور ...تو تمرینات فلای لیدی هم می‌گفت خونه رو یه بار تمیز کنی و برای همیشه تمیز نگه داری که این برای بچه دارها از محالاته

میشه بطور خلاصه بگی دیگه چه چیزایی از کتابش یاد گرفتی؟ 

ممنونم عزیزم همچنین🌼 الحمدلله شما خوبی؟ استادمعرفت که شما هستی من درس پس میدم عزیزم ان شاءالله ک ...

اره عزیزم 

قربونت مهربون 

همچنین 

سلام دوستان گلم و کدبانو ها . امروز دکتر بودم بهم گفت اگه دردت شروع نشه میری برای سزارین . من اصلا ...

سلام به روی ماهت 

امروز خیلی به یادت  بودم زهرا ولی هی سرم شلوغ میشد نشد بیام واتساپ حالتو بپرسم

امیدوارم هرچی به خیر و صلاحته همون بشه و روشش فرقی نمیکنه مهم اینه که هردوتون صحیح و سالم از این مرحله گذر کنید

اینجوری که تعریف کردی دلم خواااااااااست  سوسن میدونه من چقد عشق شمالم و تا به حال نرفتم و اگه ...

اره منم میرم بار میزنم میام😁اره من تفریح ام شماله و بازارهای روزش🙈ماموریت های شمالو همیشه قبول میکنم