2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست
یه سری شباهتا به سلطان ظرف داریا    شهرزاد تو روحت نتونستم صدات کنم امیدوارم خودت اینجا رو ...

اره   😂گزارش مینویسه ، اخلاقیاتش شبیه منه 

من خودم در سالیان دور سلطانی بودم برا خودم 😜 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برای آلمانی باید حتما فایل  آموزشی بخری درسته؟ انگلیسی منظورتون اینه که قواعدش عوض شده؟

نه تو نت کلی رایگان هست یا تو یوتیوپ    خودخوانم می تونی تو خونه یاد بگیری 

نه منظورم اینه همه رو اوردن سمت انگلیسی و بازار کارش زیاد جالب نیست  ولی آلمانی چون هم زبان سختیه و هم اینکه تعداد کمی مدرس نسبت به متقاضی داره  خیلی راحت میشه باهاش درآمد زایی کرد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا رفتم تو یه حال و هوای دیگه ... ممنونم از مهربونیتون  جریمه رو همسر پیشنهاد میده که ...

وقتی حرف دیگران برات مهم نباشه ، این حس از بین میره ، واسه دل خودت زندگی کن ، نه دل دیگران ، 

من که چند باری مادرشوهرم اومد و خونه در حال انفجاااار ولی راحت و ریلکس هههه   اون میگفت فلان جا کثیفه ها من کیگفتم نه اصلا فکر میکنی کجاش کثیفه 

به جا اینکه اون بزنه تو ذوقم من میزدم تو ذوقش 😂😂😂 

سلام  برنامه ی انجام شده ی امروزم  ۸ تا ۹ لغت زبان  ✅ ۹ ربع  تا ۱۰ فیلم زبان✅ ...

👏👏👏👏

آفرین دختر خیلی خوبه کاش منم بتونم رانندگی کنم کاش .

اسمشو میارم استرس میگیرم .

زن داداشم زایمان کرد ان شاءالله اگه مشکلی پیش نیاد بعد امتحانات ترم همون تیر ماه برم ثبت نام کنم واسه گواهینامه . 

راستی دوستان اول باید کلی تمرین داشته باشم بعد برم ثبت نام کنم یا نه همونجا یاد میگیرم 😁

🖤🖤🖤🖤

سلام به تک تک عزیزان😍😍 خیلی خوشحالم که بعد چند سال پیج نی نی سایتم رو باز کردم و دوباره کنارتون هستم ❤️❤️❤️. این دفعه اومدم که مصمم و با اراده تر برای کارهام در کنارتون باشم 🌹❤️

غبطه میخورم به اینکه رانا خیلی وقتا خسته و بی خواب بوده ،بچه ش هم گریه می‌کرده اما تو همون حالت از ا ...

👏👏👏

آفرین . ممنون واسه نکات خوبت 

من فقط چند صفحه اول تاپیک خوندم 

باید از الان دوباره شروع کنم بخونمشون

🖤🖤🖤🖤

یکی از خوبیهای بچه زیاد که بهت گفتم همینه دیگه 😂

انقد کار داری حال نداری سفره جمع کنی نه مثل شماها دنبال کثیفی پنهان هم باشی 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
یه سری شباهتا به سلطان ظرف داریا    شهرزاد تو روحت نتونستم صدات کنم امیدوارم خودت اینجا رو ...

ارادت دارم 

به هر حال کاریه که از دستم برمیاد 😎

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اره   😂گزارش مینویسه ، اخلاقیاتش شبیه منه  من خودم در سالیان دور سلطانی بودم برا خو ...

خواهر اخلاق کجا بود جبر روزگاره 

سلام  نمیدونم نیمه شب یا بامداد یا سحرتون بخیر  گزارش دیروز و امروز رو بدم  از بعد ...

به به ببینید کی اومده . خوش اومدی صفا اوردی 

دلتنگتون بودم . 

خدا قوت . 

ماشاءالله سرعت عمل معلومه خوابه بهت خیلی چسبیده بود و انرژی بهت میداد  11 تا 12 شب کلی گل کاشتی . 

🖤🖤🖤🖤
ماشاالله  چقدر خوب با جزییات میگی . احساس کردم منم اونجا بودم😅⁦🖐️⁩ خب منم دیروز صبح ماشی ...

👏👏👏

ممنون بابت پیشنهاد ترخون حتما امتحانش میکنم 

خیاطی سه سوته ما شاءالله

🖤🖤🖤🖤
 از چشم خودمون دور نیست میدونیم کجاهای خونه نیاز به رسیدگی مداوم داره دیگه میخوام امسال ماهی ی ...

ممنون نکات خوبی بود 

منم امروز گفتم بیام تایم بگیرم آشپزخونه رو مرتب کنم با خودم گفتم بیست دقیقه کافیه تا کل آشپزخونه مرتب بشه و ظرفا شسته شه .و ...تایم گرفتم دیدم بله فقط 40 دقیقه ظرفا طول کشید 😢 و نیم ساعت بعدش مرتب کردنش بدون جارو و تمیز کردن گاز . تازه امروز متوجه شدم که کل روزم چجوری میگذره با لباس شستن و ظرف شستن . 

نمیدونم چرا اینقدر کندم . 😭

دوستان اگه پیشنهادی داری تا یکم سریع تر باشم ممنون میشم بگید 

🖤🖤🖤🖤
نه تو نت کلی رایگان هست یا تو یوتیوپ    خودخوانم می تونی تو خونه یاد بگیری  نه منظور ...

سسوسن جان جدای از درامد زایی بنظرت میصرفه بریم سمت آلمانی یا همون انگلیسی بهتره چون دانشگاه و مدارس تدریس میشه . منم هی شروع میکنم زبان آموزی رو هی ول میکنم . 

الان با خودم میگم من تا زبان انگلیسی یاد بگیرم از مد میافته و به دردم نمیخوره باید بعدش  برم دنبال یه زبان دیگه 😂

🖤🖤🖤🖤