2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043620 بازدید | 88179 پست

سلام کارهای روز پنج شنبه  زیاد یادم نیست چه اتفاقاتی افتاد 😐 ولی تا اونجایی که ذهن یاری کنه 

تا ۱۱ خوابیدیم بیدار شدم تند رفتم با همسرم اسناد رسمی برای گذرنامم که دوباره بگیرم 

بعد اومدم خونه  صبحانه و نهار و با هم خوردم  نهار درست کردم ....

حموم رفتم 

با پسرم چندین ساعت تکالیف و درس کار کردم 

رفتم بیرون عطاری یکم وسیله خریدم و یکی دو جا کار داشتم افطار اوردم و جمع کردم‌

ظرفا رو هم نشستم گذاشتم برا امروز 

کل خونه رو مرتب کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

امروز برنامم  به امید خدا 💚💚💚 جمعه 

ظرفا رو بشورم 

نهار درست کنم 

گاز تمیز کنم‌

زبان بخونم  ۳ ساعت 

کتاب بخونم    نیم ساعت 

تخت و اتاق مرتب کنم 

به موهام و صورتم دارو بزنم 

نمازا خونده شه 

دارو ها خورده شه + امگا پسرم 

سطل زباله خالی شه 

افطار درست کنم 

افطاری اماده کنم بچینم و برچینم 

ظرفای افطار رو بشورم 

پذیرایی مرتب شه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایول . پس اهداف شما اساسی هست من صرفا برای اینکه دوست دارم هم سرگرمی باشه هم حداقل در آینده به بچم ...

به نظرم اگه علاقه داری  بشین آلمانی بخون و باهاش میتونی درآمد زایی کنی 

انگلیسی اشباه شده ولی میتونی سه سال وقت بزاری  آلمانی یاد بگیری و تو اموزشگاه ها کلاس برداری یا همین خونه 

مدرس آلمانی کم هست و درآمد خوبی هم داره 

جدا از درآمد ، به قول شما هم از الزایمر جلوگیری نیکنه 

سلام سحر بیدار شدم برای همسرم سحری گذاشتم خودم فعلا نمیتونم روزه بگیرم تا چند روز آینده . دوباره خوا ...

💜🌺 خوش اومدی 

موفق باشی 

من از اینکه این چند روز از شب قبل کارای مهم را بنویسم خیلی راضیم

ممکنه نصفش هم تموم نشه اما به جاش ممکنه کارای دیگه پیش بیاد و حتما انجام میشه.

برنامه امروزم این بود

وسایل خیاطیم را مرتب کردم

کمد و کشوی لباسها مرتب شد

چندتا لباسام را دیدم دیگه دوستشون ندارم گذاشتم کنار

بدجوری کمبود لباس خونگی گرفتم و خیلی دوست دارم خودم بدوزم.وقتم کمه اما خداروشکر دستم تندتر شده تو خیاطی

لباسای زمستونی را جدا کردم

جارو و گردگیری انجام شد

ماشین لباسشویی روشن شد،لباسها پهن شد

شوهرم جمعه ها اکثرا برای ناهار می‌ره خونه مامانش این بود که امروز از فرصت استفاده کردم.البته هنوز خیلی مونده تا کمدها و کشوها کامل مرتب بشه.امروز شاید یک دهم کار انجام شد

بعد از جارو  دوش گرفتم،نمازم را که خوندم آقامون هم اومد خونه

ناهار کله جوش برای خودم و پسرم درستیدم

احتمالا تا شب بازم یه کارایی انجام بدم میام میگم

سلاااااااااام‌  

هفته ای که گذشت..

روتین همیشگی +گردگیری +شستن لباسا و تا كردن خشک شده ها+جدا سازی کامل لوازم کمد و نوشتن جزییات و برچسب زدن +لوازمی که قراره فروخته بشه جاشون عوض شد که مرتب جلوی چشمم باشه زودتر یه فکری به حالشون کنم 

مطالعه#  ‍ ‍ حسابی تنبل شدم‌ و تو این ۷روز ،۱روز وقت گذاشتم واسه کتاب صوتی ۵قسمت گوش دادم ۱روزم که کتاب انگیزشی ۵۰صفحه ای خوندم و‌ نکته برداری کردم بقیه ی روزا میلم به خوندن نبود

قلک صدقه رو خالی کردم  به پول درشت تبدیل شد و تحویل نیازمند دادم

واریز بیمه و اجاره و دوره اموزشی و ....

روغن تراپی پا رو دوباره شروع کردم

دتاکس واتر رو دوباره شروع کردم (با سیب و پرتقال)

برنامه هفته ی آینده رو نوشتم 

درمورد چندتا دکتر و بیمارستان سرچ کردم و به مرحله تصمیم گیری رسوندم ان شاللله فردا نوبت میگیرم

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
تا صفحه ۱۳۰ خوندم گفتم یه سری نکته که خودمم جدید یاد گرفتم رو یادآوری کنم اگه مهمون راه دور دارید ک ...

ص ۱۲۹رو خوندم یاد چند وقت پیش افتادم که با حدیث @کارنلین   برنامه ریزی میکردیم واسه عروسی داداشش 

مرسی که یاداوری کردی عزیزم  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
حتما جدی بگیر‌. خیلی خوبه. من مجرد بودم گواهینامه گرفتم،ولی بابام هیچوووقت احازه نداد بشینم.اما به ...

دم مادرشوهرت گررررررررم  

از این سفره های جمع نشدنی گاهی ما هم داریم 😜😁

یه سری شباهتا به سلطان ظرف داریا  شهرزاد تو روحت نتونستم صدات کنم امیدوارم خودت اینجا رو بخونی 

فداتشم عزیزم که اینقدر مهربونی مطمعنم دعاتون قبول میشه و شمام مطمعن باش خدا به خاطر مهربونیتون حاجتا ...

اره واقعا رفتم تو یه حال و هوای دیگه ...

ممنونم از مهربونیتون 

جریمه رو همسر پیشنهاد میده که بیشترش هم قلقلکهههههه منم که قلقلکی حسابی صدام درمیاد

اره خداروشکر تعطیلات خوبی بود

در مورد مهمونی :اولین بارم که تونستم به موقع آماده کنم ساعت ۱۷دیگه زیر خورشتمو خاموش کردم برنجمم دم گذاشتم نمیدونی چقد خیالم راحت شد ولی متاسفانه من از استرس تمیزی کثیفی های پنهان ،تو مهمونی حسابی بهم سخت میگذره که الان مهمونمون کجاهاسرک میکشه  اونجا رو تمیز کردم یا نه !!!ا

امیدوارم بتونم این استرسمو کنترل کنم یا اینکه اخلاق مهمونمونو عوض کنم  

اره واقعا رفتم تو یه حال و هوای دیگه ... ممنونم از مهربونیتون  جریمه رو همسر پیشنهاد میده که ...

از چشم خودمون دور نیست میدونیم کجاهای خونه نیاز به رسیدگی مداوم داره

دیگه میخوام امسال ماهی یه بار حتما اینارو انجام بدم .میگم شاید به درد شما هم بخوره

مرتب کردن کمد ،کشو ،کابینت

گردگیری نقطه های پنهان مثل بالای کمد،پشت تلویزیون،قاب عکس...

دیوارهای دستشویی و حمام

شیر آلات

شیشه پشت گاز وچدن های گاز

جارو زدن زیر مبل ها و کابینت ها

ورودی و درب رو به کوچه

درها و پریزها 

حیاط،باغچه 

البته بعضی هاش باید مرتب انجام بشه

من عادت کردم برای هرکاری تایم میگیرم.باور کن خیلیاش در حد ده دقیقه  زمان بره .فقط کمد و کابینت بیشتر وقت گیره .اونام نهایت دو ساعت برای کل کابینت ها کفایت می‌کنه

اما اگه تلنبار کنیم برای عید داغون میشیم

تاپیک مینیمالیست رو هم بخون که یاد بگیری چیزای اضافه را بندازی دور

سلام برنامه ی انجام شده ی من 

ظرفا رو بشورم ✅

نهار درست کنم ✅

گاز تمیز کنم‌❌

زبان بخونم  ۳ ساعت ❌

کتاب بخونم    نیم ساعت ❌

تخت و اتاق مرتب کنم ✅

به موهام و صورتم دارو بزنم ✅

نمازا خونده شه ✅

دارو ها خورده شه + امگا پسرم ✅

سطل زباله خالی شه ✅

افطار درست کنم ✅  با شام سه مدل شد 

افطاری اماده کنم بچینم و برچینم ✅

ظرفای افطار رو بشورم ✅

پذیرایی مرتب شه ✅

جانبی  ⬅️عصری با همسرم تصمیم گرفتیم بریم بیرون بگردیم‌

رفتیم دو ساعت بیرون بودیم  طبیعت گردی کردیم 

یه خورده سبزی از جنگل چیدم شستم و ریز کردم گذاشتم فریزر 

بعد از ظهر خوابیدم 

رسیدگی به مو و صورتم 

میز نهار خوری رو مرتب کردم 

ارد برنجا رو تو ظرفاش جا کردم