2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043389 بازدید | 88176 پست
اینا واقعا نیازه؟؟؟؟؟؟؟ اگر اینجوری باشه باید ساک مسافرتی با خودم ببرم نه ساک بچه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی تجربه ام خواهر چیکار کنم؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سانازی جون واقعا؟اشکالی نداره؟ راستی چیکار کنم زردی نگیره؟؟؟؟؟؟؟؟/خودم که همش گر گرفته هستم آتیش از بدنم در میاد کولر شبانه روز روی دور تند روشنه بازم من بادبزن به دستم میترسم زردی بگیره
بادام تلخو اره از داروخونه میگیری روزی 2 سه بار.کمو زیادش ضرر نداره فقط مالیده میشه به سوتین که میتونی دستمال کاغذی بزاری. از این لاستیکهای گرهی بگیر نوارو بزار توش ببند بهش.فهمیدی از کدوما میگم.همونایی که زمونای ما مادرامون می بستن.
خدا نکنه ولی فکر میکنم با این اوصاف میگیره خیلی چیزای خنک بخور اگرم خدایی نکرده کرفت جای نگرانی نیست اکثر بچه ها میگیرن دو روز زیر مهتابی باشن خوب میشن فقط واسه مادر سخته باید صبور باشه
🍁🍁🍁🍁
سانازی نخنننننننننننننننند دلم درد گرفت از بس با شما خندیدم بابا پس کسانی که میان ملاقات چی بخورن؟؟؟؟؟؟؟ آره یادمههههههههه مگه هنوزم هست از اونا خیلی با حال بود فردا میگم مامانم بره بخره
خصوصی یه ساک کوچیک میدن که توش مسواک خمیردندان شونه حوله ی دست دستمال کاغذی و دما سنج و کنسرو باز کن هست.دمپایی و لباس مخصوص هم همون اولش میدن.بچه رو هم با لباس مخصوص بیمارستان و پتوی بیمارستان نگه میدارن.
چه خوب آره درسته یاااااادم اومد منم فیبروم عمل کردم یه ساک دادن مهر نمازم داشت همه چی بود