2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043338 بازدید | 88176 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستهای مهربونم خوبین؟ خوبی ستاره جون چه خبرا عزیزم؟؟؟؟؟؟ به به سانازی جون خاااانم خوبی؟دلمون برات تنگ شده بود این مدت چه کارها کردی؟ واااااااااااااای الی جون چه کرده عروسکی شونه کرده به به به الی جون آفرین داری واقعا خوشم اومد.هم میدوزی هم مرتب میکنی و ..... آره الی جون تازه من گفتم کی بیام گفت احتیاجی نیست اگر خواستی 20 روز دیگه اگر هم مشکلی بود بهم زنگ بزن فقط پاتولوژی فیبروم قبلی که جراحی کرده بودم و می خواست گفت اونو بیار. مرسی الی جون دعا کنید این چند هفته هم زودتر بگذره
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مرسی الی جون برای پیتزا تابه ای عااالی بود بچه ها کسی تا حالا سوسیس و کالباس خونگی درست کرده که خوشمزه بشه؟ ما کلا سوسیس و کالباس و حذف کردیم اما دلم می خواد لامصب خوشمزه هست کسی دستور خوبی داشت بزاره ممنونم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
ختم دسته جمعی قرآن کریم تقدیم به آقا امام حسن مجتبی (ع) در روز ولادت ایشان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=892946&PageNumber=3 شما هم سهمی داشته باشید...
انجام کار تـــــــــــایپ و پـــــاورپــــــــــوینت با قیمت اختـــــــــیــاری http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=973237&postID=38035772
سلااااااااام الی آنی جون تخت و کمد و گفتن تا آخر هفته میارن ساک نوزاد هم امروز همسرم رفت خرید فردا انشاالله ساک و میبندم آخر هفته هم قراره خواهر و همسر و مامانم و...برن سیسمونیم و بچینن و خونه رو جمع جور کنن الان فقط روتختی و تشک دم دستی مونده راستی الی جون من و همسرم خیلی سر به هوائیم مخصوصا نصف شب لز خواب بیدار بشیم میترسم پا بزاریم روی نی نی.یک ماه اولم خونه مامان هستم تخت پارک خوشم نمیاد احساس میکنم نی نی خفه هست توی اون برزنت نمیدونم چیکاااااااااار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا موندم
الی جون یه سوال دیگه منم از همه شنیدک ماه آخر و هر هفته باید برن دکتر چه کاری انجام میدن ؟؟؟؟ معاینه خاصی هست؟ به من گفت نمی خواد بیای نگران شدم گفتم سونو؟؟؟؟؟؟؟گفت نه سونو برای چی؟؟؟؟؟؟نینیم وزنش کم نباشه؟
رعنا جون من ماه نهم هفته ای یه بار میرفتم .کار خاصی هم نمیکرد. دکترم اینقدر ماهر بود که با دستش از روی شکم میگفت خوبه خوبه. سر بچه دومیم که فیبروم درشت هم داشتم گفت همه چی خوبه بچه هم وزن گرفته سرش هم اومده پایین ( اخه هفته های اخر بچه برمیگرده سرش میره پایین تا مادر بتونه زایمان کنه ) وقتشه سزارین بشی .فکر کنم دوهفته زودتر بهم وقت عمل داد.منم گفتم نه هنوز زوده اخه یه روز هم یه روزه.رشد بچه روزهای اخر زیاد میشه.خلاصه اومدم خونه بعد از چند روز کاملا احساس کردم بچه بزرگ شده وقتش رسیده.کاملا سرشو ناخناشو که چنگ مینداخت حس میکردم.بالخره راضی شدم که زود دربیاره.قبل از اتاق عمل هم اومد با من سونوگرافی همون بیمارستان تا تصمیم بگیره کجا رو ببره که به فیبروم نخوره.
مرسی عزیزم دکتر من دل گنده هست حسااااااابی به من قبلا گفت 22 مرداد امروز گفت 20 خوبه کافیه فکر کنم شکمم و دید گفت نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورده خواب بچه و له نشدنش نظری یا تجربه ای داری؟؟؟؟؟؟/نگرانم
در مورد خوابیدنش خیلی زود بهش عادت میکنین.همیشه هم روی تخت بخابونش (الهی من قربونش برم).اگه میترسی خودت یا شوهرت تو خواب غلت بزنین بخورین بهش یه بالش بزار کنار دیوار بزارش طرف دیوار بخابه.کلا این بالش خیلی به درد میخوره موقعیکه میزاریش وسط تخت هم این بالشو حائل بین بچه و پدرش کن.من متکا میزاشتم.این تختها گهواره ها اصلا به درد نمیخوره.بچه همیشه پیش مادرشه نمیشه دائم گذاشت تختش دوباره برش داشت.
2810