2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042951 بازدید | 88173 پست
بعد اینکه عزیزم لازم نیست تمام و کمال سیسمونیت رو تهیه کنی بعضی وسایل سیسمونی تا چند وقت اصلا لازم نمیشه مخصوصا که الان مشکل مالی داری فعلا وسایل مورد نیاز خودتو نینی رو بخر ان شاالله سر فرصت بقیه چیزا....
🍁🍁🍁🍁
قبل از زایمان خونتو کاملا مرتب و تمیز کن که تا چند وقت اصلا نمیتونی دست بزنی اگه تنهایی میتونی که هیچی اگر نه که یا از شوهرت یا کس دیگه کمک بگیر یا واسه یکی دو روز کارگر بگیر
🍁🍁🍁🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی ساناز جوون واقعا بهم انرژی میدی.ممنونم که میای و تنهام نمیزاری فردا میام گزارش میدم. الان میرم یادداشت میکنم و دنبال اسم میگردم.همسرم اسم ملودی دوست داره ولی من حساسم و نمیدونم واقعا اسم مناسبیه؟ یکبار نظر خواهی کردم همین نی نی سایت 99 در صد موافق این اسم بودن و تعریف کردن. متاسفانه لباس زیاد خریدم برای نی نی و فکر کنم کاره اشتباهی بود. الان این خریدام مونده سرویس تخت و کمد سرویس خواب(تشک و ...) ساک لوازم شلوار هیچی نخریدم دستمال خشک کن پوشک بهداشتی مثل شامپو و ... ست بیمارستانی تخت پارک وااااای میبینی این همه خریدم هنوز این وسایل مونده که اصلی هم هستن
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام رانا جون.............. امیدوارم که سرحال باشی عزیزم.............این اولین روزی هستش که تا این ساعت همه کارهام رو انجام دادم.......و همش به خاطر لطف شماست که این تاپیک رو زدی...........پس خودتم پر انرژی باش عزیزم........... در مورد خرید هات هم جای نگرانی نیست........... همش رو تو 2 روز میتونی انجام بدی......برای تخت و کمد اگر تهران هستی یا برو یافت آباد و یا برو....ابوسعید که قیمت هاش مناسب تر هستش..............................برای بقیه لوازمت هم برو پاساژ همایون بعضی مغازه هاش فوق العاده خوبن......همه چی دارن............. راستی برای تخت ............روی "تخت کنار مادر رویا" هم فکر کن جالبه.......... تو گوگل بزن برات میاره............ زیر انداز تعویض کم گرفتی بیشتر بگیر 4.5 تا.....و برای اون روز های اول هم از داروخانه زیر انداز یکبار مصزف بگیر چون همش نمیتونی بشوری عزیزم
آفرین خیلی خوبه منم امروز خیلی از کارهام انجام شد خدا رو شکر از دیشب هم نیم ساعت از بیداریم و کم کردم به جای 3-4 ساعت 2/5 خوابیدم ولی به جاش صبح زود بیدار شدم می خوام همینجوری ساعت خوابم و تنظیم کنم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مرسی پارسا پارمیس جان ببخشید اینقدر سوال کردم ممنونم به سلامت عزیزم فردا میبینمت
سعی میکنم نگرانیهام و کم کنم همش میترسم خانواده همسرم سرزنشم کنن که چرا اینجری خریدی چرا کوچیکه چرا بزرگه ؟؟؟؟؟؟ با عرض شرمندگی یه سوال دیگه ساک لوازم کودک و چیکار کنم و با چی لباساش و بشورم؟
خانمی ادم که به خاطر حرف کسی زندگی نمیکنه که، اگه اینطور باشه پس کلاهت پس معرکه است،،، من با پودر مخصوص لباس بچه میشورم، ساکم انواع مختلفی تو بازار هست چیکو بد نیست اما جنساش با هم فرق میکنه
🍁🍁🍁🍁
ـآره ساناز جون باید بی اهمیت باشه حرفهاشون و کاره خودم و بکنم.بی خیال باشم و هر کاری فکر میکنم درسته بدون نگرانی انجام بدم من موقع خرید جهیزیم به مشکل خوردم و فکر میکنم الان هومن موضوع باعث اضطزابم هست نقاش خونمون و دیر تحویل داد و من نمیتونستم وسیله هام و ببرم.وقتی تحویل داد زنگ زدم که سرویس چوبم و بیارن که گفتن ما مراسم ختم داریم رفتیم شهرستان.خلاصه با کلی التماس و خواهش و ....... شب قبل عروسی تازه سرویس چوبم و تختم و آوردن اونم چی تخت و با تشک قرار بود بیارن وقتی ؟آوردن تشک نداشت خلاصه تمااااااااااااااام برنامه ریزی هام بهم خورد و الان مضطربم همش فکر میکنم نکنه اتفاقی بیفته نکنه به موقع تحویل ندن و............
اضطرابی که داری طبیعیه و من کاملا درکت میکنم من یه شرایطی داشتم که اگه بگم باورت نمیشه ولی گذشت و الان همه چیز خدارو شکر خوبه، الان به حرصایی که خوردم میخندم واسه همین نمیخوام تو حرص بخوری من میرم بخوابم توکل به خدا ارامشتو در همه حال حفظ کن خدا همیشه با ماست شبت پر اط ستاره
🍁🍁🍁🍁
امروزم هیچ کاری نکردم ولی فرداحتما شروع به کارمیکنم کارهایی که دارم مرتب کردن اتاق پرنیا(انجام شد) مرتب کردن کمدلباسام مرتب کردن کشوهای دراور جاروودستمال کشی شستن دستشویی پختن مربای توت فرنگی والبته خریدنش اتوکردن لباسها مرتب کردن جاکفشی تمیزکردن تراس شستن ملافه های کثیف مرتب کردن آشپزخونه (کابینت ها) برداشتن بخاری
2810