2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043772 بازدید | 88183 پست
سلام زهرا جون خوبی؟ خوشحالم میبینم تا 5 کارات تموم شده من امروز اصلا حالم خوب نیست سردرد شدید دارم و اصلا هیچ کاری انجام ندادم.سرم داره میترکه.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام به همگی سلام راناجون خوبی نی نی نانازیت خوبه من ازپنجشنبه بامامانم اینارفتیم باغشون امروزصبح اومدم بعدم ازهمونجارفتیم خونه مامانم الان اومدم خونه وااااااااااای چه خونه ای همسرم یه شلخته واقعی هرچندقبلشم خونه تمیزنبودچون پرنیادوسه روزی مریض بودولی الان دیگه افتضاحه فکرکن ازفرداکه ماه رمضونم هست بخوام روزه بگیرم واین همه کار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااااااام ستاره جون خوبی عزیزم؟ خوش گذشت؟ عیبی نداره فقط خونه تکونی لازم شدی بدیش اینه که ماه رمضونه و ...... کاش اگه حال داشتی یه کم جمع و جور میکردی هم شب هوا خنکتره هم انرژی الان شاید بیشتر باشه. می خوای یه برنامه بنویس برای فردا و انشاالله از پسش بر میای مرسی دوستم چشمات قشنگه خشگل میبینه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
راستی دوستان من میخام دو تا فرش بگیرم....... نظرتون؟چه طرح و رنگی قشنگه..........فعلا مبلهام راحتی ..رنگ گوشتی هستش.....تقریبا.......ولی حالا مبل ها رو بیخیال.........چون ممکنه اونها رو هم متناسب با فرشها عوض کنم.............
یه مشکلی که دارم وقتی میرم بیرون ازخونه خیلی لباس باخودم میبرم مثلاهمین پنجشنبه جمعه هاکه میریم باغ برادوروز2تاساک لباس براخودم به خصوص پرنیامیبرم بعدکه میاییم بایدهمه رابشورم بااینکه همشون تمیزن اصلایه ساکم بازنمیشه ولی دلم نمیگیره بعدتامیام بشورم اتوکنم دوباره پنجشنبه میشه ومیریم آخه ماتابستوناهرپنجشنبه جمعه بامامان وبابا وخواهرهاوبچشه هاشون میریم باغ البته بدون شوهرامون خیلی حال میده ولی من مشکل زیادلباس بردن دارم همه بهم میخندن خواهرام هرکدوم یه ساک کوچیک که شایددودست لباس باشه برابچه هاشون میارن ولی من نه همش فکرمیکنم شایدلازم بشه شایدکثیف شه نمیدونم چیکارکنم
خوبی پارسا پارمیس جان دلم برات تنگ شده بود ممنون عزیزم زحمت کشیدی رفتی سیسمونی و دیدی نظر لطفت هست
پارسا پارمیس جان من فرشهام و فانتزی خریدم از این مدل ها که مثل شن و سنگ کنار رودخونه هست چون برجسته هم هست هر کس دیده خوششون اومده میگن روش راه میریم احساس خوبی داره. اگر تهران هستی فرش کرم و خیلی روشن نگیر چون زود سیاه و کثیف میشه. آره کاری به مبلهات نداشته باش چون مطمئنا اونا رو همنهایت تا سال دیگه عوض می کنی. بزار یه سرچ بزنم ببینم چی میبینم خاله من مبلهاش و آبی روشن و ملیح که فوق العاده خوشگل و خوشرنگ هست و چوبش نقره ای خریده فرشهاش هم تو همین مایه رنگ خیلی خوب شده
راستی پارسال رفتیم فرش فرهی طرح ابریشم های خیلییییییی خشگلی داشت همینطور فرش ملل.
سلام رانا جان ممنون میشم بله تهران هستم...منم از این طرح های فانتزی دوست دارم ....... ولی همسری نه.........شما فانتزی ها رو مناسب گرفتی؟ آخه الان قیمت فرش هم گرون هستش منظورم اینه که اختلاف قیمتش چقدر؟