2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043805 بازدید | 88183 پست
رعنا جون نمیکنه چیکارش کنم؟الان چند ساله دارم روش کار میکنم نمیکنه که نمیکنه.بیشتر دوستاش هم همینن.اصلا بچه های این دوره زمونه همینن.به خدا امروز نبودند خودم بدون اینکه حرصو جوش بخورم کارا رو کردم تا اومدند باز شروع کردند به حرص دادن. کولر هم درست شد خدا رو شکر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون انشاالله کم کم خودش درست میشه اما بی خیالش نشو عشق مامان جون خوش آمدی عزیزم هیچ اجباری نیست توی برنامه ریزی هر طور دوست داری و راحت تری بیا اینجا بنویس و اجرائیش کن
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
دخترا همینجورین مخصوصا مدل های جدیدشون خخخخخخ یه واحد روبه روی مامانم اینا هست یه پسر دارن نمیدونی مامانه چه جوری از پسر بچه که فکر کنم 8-9 سالشه کار میکشه.صداش میاد دانیااااااااااااااال بدو زباله ها رو ببر دانیاااااااااااال برو جاکفشی و تمیز کن و دستمال بکش دنیییییییییییی بدو برو پنیر نداریم دنیییییییییی اتاقت تمیز شد؟ خانمه تن صداش خیلی بلنده همش صداش میاد به مامانم گفتم بیچاره این بچه مامانم گفت آره دیروز پسرش داشت جارو برقی می کشید خودش ماسک گذاشته بود روی صورتش من رفتم از توی دستشویی سرش و آورد بیرون سلام احوالپرسی کرد خخخخخخخخ.(مامانم دیروز یه نذر کوچیک داشت برد براشون)؟؟؟؟؟؟؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
راستی توی تاپیک سیسمونی وروجک های مردادی عکس بعضی از خریدای سیسمونیم و گذاشتم دوست داشتین بیاین ببینین صفحه 83 و 84 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=741232&PageNumber=83
سلام خداروشکر مهمونی خوب برگزاار شد، از ساعت شش دیگه کاری نداشتم و کمی چرت زدم و پسرم از سرو کولم بالا میرفت الانم ظرفارو گذاشتم سر جاش و اشپزخونه رو مرتب کردم و اثار مهمونی و از بین بردممممم فقط جارو مونده که چون جوجم خوابه میمونه واسه فردا سپاس رانا جون از ایده هات ، کلا از تاپیک انگیزه گرفتم و باعث شد کارام رو برنامه پیش بره بازم میام و از کارهای عقب افتادم میگم بوس
سلام رعنا جون واقعا سلیقه خوبی داری . خریدات ناز ن . کارای امروز من :1-جمع و جور هال و اشپزخونه . 2-شستن دستشویی و حموم . 3-پختن غذا . 4-شستن لباسای امیر حسین . 5- شستن مانتو شلوارم . 6-خرید {سبزیخوردن . شکر . خرما }7-گرد گیری
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
مژی جون دیشب تا دیر وقت میومدم سر میزدم ببینم مهمونیت چطور شده یه جورایی نگرانت بودم خدا رو شکر وقتی دیدم راضی بودی واقعا خوشحال شدم.بازم بیا ببینیم به بقیه کارها رسیدی؟
ممنونم الی آنی جون و زهرا جون دوستهای خوبم زحمت کشیدید و رفتین لباسهای نی نی و دیدین. سلیقه من که در برابر سلیقه کدبانوهایی مثل شما چیزی نیست شما لطف دارین
منم این کارها رو دارم 1-دوش بگیرم 2-شستن ظرف (شستم) 3-زنگ زدن به دکتر و وقت گرفتن 4-عکس نمدی ها رو در آوردم باید انتخاب کنم و نمد سفارش بدم؟این کارم از هفته قبل متاسفانه مونده همسرم هم امروز بعد از کلنجار دیروز حاضر شد مروز بره سراغ خونه و شیشه ها رو تمیز کنه و پرده ها رو بده خشکشویی و دو تا دیار و تمیز کنه(امروز روز کزت بودنش هست خخخخخ)
عکسای سیسمونی رو دیدم،، رانا خیلی خوبن مبارک باشه عزیزم تقدیم به دختر گلت،، رانا حسابی استراحت کن چیزی نمونده هااااا،،، خوب کاری کردی از همسرت کار کشیدی حالا حالاها به کمکش احتیاج داری. منم فعلا کاری ندارم انجام بدم همه چیز حله
🍁🍁🍁🍁
سلام سااااااانازی عزیز خوبی دوستم؟ ممنون لطف داری چشمهای شما خشگله سیسمونی دخترم و خشگل میبینید. آره خودم استراحت می کنم از همسری کار میکشم.همسرم تنبله زیاد دوست نداره کار کنه دیروز کلی باهاش حرف زدم حاضر نشد بره میدونه من کوتاه نمیام امروز گفت کلید خونه رو بداشتم شب میرم تمیز کنم