2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست
من اول کارایی که واسه زیبایی دارم رو میگم: موهامو هایلات کنم 1سانت از موهامو کوتاه کنم اصلاح کنم ابرو رنگ کنم به پوستم برسم این کارارو انشاالله تا اخر این ماه انجام میدم
🍁🍁🍁🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان 5 سال گذشته رفتم پیگیری کردم میگن همونجایی که 5 سال قبل رفتی باید بری و نمیشه جایی دیگه من احمق اونموقع کلاس میرفتم میدون انقلاب بهار رفتم حالا موندم چجوری هر روز برم انقلاب البته گفتن دوجلسه برو و مهم امتحانه منم خلاصه پایه اممممممم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
گواهینامه دارم ولی رانندگیم خوب نیست واسه همین شوهرم نمیذازه پشت ماشین بشینم میگه میری یه بلایی سر خودت میاری ولی حتما تا اخر امسال رانندگیم خوب خواهد شد،،، تو برنامه هام هست
🍁🍁🍁🍁
دقیقا خیلی بده میگم فامیل ما تازه همه با حجاب ولی قاطی نشستن اما بازم خیلییییییی خلوت بود
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
منم از اون تصادف خیلییییییییییی ترسیده شدم از دو تا چیز میترسیدم رانندگی و شنا شنا رفتم یک ماه باردار شدم خخخخخخخ حالا می خوام بعد از یک ماهه شدن نی نی برم گواهینامه بگیرم
خدایی سخته مجبوری کلاس بیشتر بری با یه راننده خوب