2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044402 بازدید | 88227 پست
یه شبه دیگه منت چیه نوبت بقیه هم میشه. توی روزنامه جاهایی که نوشته تشریفات باغ و ... سراغ دارن اما گرون میگیرن و جاهای پرت ما برای 10 شب به بعد می خواستیم 3 سال قبل 1800 میگرفتن انتهای همت غرب و چیتگر و .... نمی ارزید آخر رفتیم سراغ پارکینگ خودمون
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون نمیدونم زنگ بزن بپرس عجبا چرا قبول نمیکنن؟مگه خلاف شرعه؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سانازی جون از تقلب ها خخخخخخ ما هم خوبیم مرسی
دوستیامن حس میکنم تو کارای خونه غرق شدم بنابراین میخوام امشب قبل خواب دو تا لیست بنویسم یکی کارای عقب مونده کوتاه مدت مثل تمیز کاری منزل ،دوش و... یکی هم کارای دراز مدت مثل گرفتن گواهی نامه رانندگی ،قبولی ارشد،تکمیل زبان انگلیسی و.... کی پایه هست لیست بنویسیم؟
خیلی برات سخت میشه.واحد روبه رو همسایه مهربون نداری؟ راستش ما برای 40 -50 نفر هم تالار گرفتیم ما مهمونها خیلی هر کدوم یک طرف میشینن و زشت میشه رستوران سنتی ها هم هستن با موسیقی زنده اگر بخواین و بزن و بکوب نداشته باشین
ولی به نظر من میارزه قبول میکنن پارکینگ ما 15 واحده فکر کن همه قبول کردن. مگه میخوان چیکار کنن؟ 4 ساعت می خواد ماشینشون بیرون باشه دیگه
شب به خیر حق داری بعضی وقتها آدم گیر میوفته و نمیدونه چیکار کنه سخته
مامی پسر شجاع من به بدبختی گرفتم زدم به یه افسر پانچ کردن گفتن دوباره باید امتحان بدم