2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043006 بازدید | 88173 پست
به بچه هات اگه میتونی از شون کار بکش بگو مثلا کار ها رو تقسیم می‌کنیم و با هم انجام آخر بهتون جایزه ...

مرسی عزیزم خیلی دلم میخواد ولی اون دو تا کوچیکا یه سالشونه فقط شیطنت و به هم ریختن بلدند. 🙂

پسر بزرگمم هنوز کوچیکه پیش دبستانیه گاهی میگه بذار ظرفا رو من بشورم ولی پوست به شدت حساسی داره که با اب و خاک و همه چی سریع زخم میشه. 

دارم سعی میکنم بهش یاد بدم کمی مستقل شه و  حداقل کارهای شخصیش رو خودش انجام بده.‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وضع خونه منم همینه من دوتا دختر دارم 

شده روزی دوبار جارو زدم و جمع و جور کردم هیچی به هیچی 

امروز ی جارو کشیدم 

سرویس فرنگی رو شستم 

لباسها رو اتو کردم 

ظرف ها رو جمع کردم 

رفتم دنبال النا 

باز هم باید لباسشویی روشن کنم 

مرسی عزیزم خیلی دلم میخواد ولی اون دو تا کوچیکا یه سالشونه فقط شیطنت و به هم ریختن بلدند. 🙂پسر بزرگ ...

خداواستون نگهشون داره حالاکه اینطوره به خودت سخت نگیر گفتم شاید بزرگ هستن بازیگوشی میکنن اتفاقا منم یه دختر کلاس اولی دارم و یه دختر یه ساله که همش میریزه و میپاشه ولی دخترم تا جایی که بتونه کمکم میکنه ولی همین بچه یه ساله ام کلی به خواهرش نگاه میکنه ‌و همون کار انجام میده باید بالاسر بچه بزرگامون بایستیم 😂تا کوچیکا  ادب یاد بگیرن 😅

وضع خونه منم همینه من دوتا دختر دارم شده روزی دوبار جارو زدم و جمع و جور کردم هیچی به هیچی امروز ی ج ...

مامانم میگه اصلا نزار بچه هات کوچیکترین چیزی بریزن اگه ریختن فوری جمع کن همیشه یه زیر انداز بزار که مجبور نشی دوباره جارو بکشی هم خونه تمیز میمونه هم خودت خسته نمیشی صد البته اجازه ندی بریزن من همیشه با خودم میگفتم بزار بعد جمع میکنم کلی خونه بهم ریخته می‌شد و هم خودم از خسته میشدم 

دوستان نمیدونم چطوریه که من کلی زمان میذارم و تمیزکاری میکنم بعد اگه یه ساعت بشینم خونه کن فیکون میش ...

,خواهر پسر من ۱۱ سالشه همینه 

لباساشو همون وسط اتاقش در میاره 

همه چیش گم میکنه .هر چی بهش تذکر میدم تنبیه میدم اصلا اثر گذار نیست که نیست 

بچه که بود خونمون انگار بمب ترکیده بود  اصلا یه وضعی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوستان نمیدونم چطوریه که من کلی زمان میذارم و تمیزکاری میکنم بعد اگه یه ساعت بشینم خونه کن فیکون میش ...

عزیزدلم من کاملا درکت میکنم. 

این دوران هم میگذره و فقط خاطراتش میمونه. 

من ی مامان وسواسی بودم در حد زیاد. 

دوتا بچه پشت سرهمی واقعا اوضاع خونمو بهم ریخته بود و دیگه داشتم به خودم آسیب میزدم و رجوع کردم ب دکتر. 

خداروشکر الان بهترم و وقتم برای بچه ها خالی شده

اعصابم بهتر شده و رفتارم با همسرم خیلی بهتره نسبت به قبل. 

فقط به این فکر کن زمان طلایی تربیت و آینده بچه همین سالهاییه که ما داریم الکی و بدون بازدهی میگذرونیمشون. 

سلام خوشگلا

برنامم برا امروز

صبحانه خوردم راهی مغازه شدم

الانم نشستم تا ظهر که پسرم بیاد بریم خونه.✅️  

از ظهر

خودم صبحانه مفصل خوردم.  دیگه نهار نخورم ✅️

.برا شام مرغ زعفرانی درست کنم و سیب زمینی سرخ کنم ✅️

برا پسرم نهار درست کنم  ✅️

شام پسرم رو درست کنم ✅️

لباسا رو بشورم و پهن کنم ✅️

پسرم رو آماده کنم راهی کنم بره تولد ✅️

۱ ساعت بخوابم  از ساعت ۴ تا ۵ ✅️

اتاق پسرم مرتب‌ بشه ❌️

ابچکون خلوت بشه ✅️

نمازظهر  ✅️

داروها✅️

آشپزخونه مرتب بشه ✅️

ظرفا شسته بشه ❌️

گاز و کنار گاز تمیز بشه ✅️

آرد ها تو ظرفا جا بشه ❌️

عصر بیام مغازه ✅️

شام ببرم و بیارم ✅️

نیم ساعت کتاب صوتی گوش کنم ❌️

نماز شب ✅️

جانبی.  برا بابام شام درست کردم و بردم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامم برا فردا 

چون صبح می خوام فوری به کارام برسم. برنامم الان میزارم 

بیداری ۷ 

نهار درست کنم  هویج پلو 

زعفران بسابم و دم کنم 

برا بابامم نهار بفرستم بدم شوهرم ببره 

برم حموم 

برم باشگاه 

ظرفا رو بچینم ماشین‌ 

ظرفا رو با دست بشورم 

برم مغازه 

بیام برم حموم 

نماز ظهر 

داروها 

مغازه عصر تا شب 

نماز شب 

شام درست کنم

اتاق پسرم رو مرتب کنم 

لباسا رو بشورم و پهن کنم 

نیم ساعت کتاب صوتی 

@masumehjoon اگه وقت داشتی عزیزم به منو بقیه کاربر ها راهکار برای تمیز موندن خونه بگو و اینکه همیشه ...

سلام عزیز دلم ❤️ سلام دوستای عزیز 

مگه چالش هفتگی تمیزی خونه رو انجام نمیدی ؟

هر هفته پنج شنبه ها چالش داریم 👌

تو گروه رویا جون دوستان در کنار هم به خونه زندگی اشون می‌رسند ...

انشالله فردا هستم در خدمت با یه گوشه ای از تمیزی خونه!😍

و اینکه چیکار کنیم همیشه خونه امون تمیز باشه ؟

همیشه کارهای زیر دو دقیقه رو زود انجام بده نذار بمونه به هیچ وج ☘️

مثلا چایی ریختی ...استکان هارو بعد از خوردن چایی 

زود بشور بذار سرجاش ...نذار تو ظرفشویی ...نذار زردی بگیره ☘️

برای دفعه های بعدی زیاد وقتت رو میگیره ...بندازی تو سفید کننده ...

یا مثلا تلویزیون نگاه می‌کنی ...میبینی زیرش  کثیف و لکه دار ....آنی دستمال رو بردار ...در عرض دو دقیقه پاک کن ☘️نذار انباشته بشه روی هم ...هم تلوزیونت رو تماشا کن ...هم زیرش رو پاک کن☘️

لباس های خشک رو جمع کردی از روی بند ...همون سربالا 

.در عرض دو دقیقه تا کن بذار سر جاش ....دیگه اونطوری گولوله ...گلوله ...نذار تو کمد 👌هی اتو کنی ...صاف نشه 👌 زمان ازت بگیره 

شام رو خوردین ...همونجا سفره رو پاک کن قشنگ ...نذار کنار که حالا عصر می‌شورم ...که چند روز بمونه تو حموم و سفره از کیفیت بیوفته 👌 

اینطوری عزیزم ❤️ اگه دقت کنی بیشتر کارها دو دقیقه ای 

نذاریم بمونه برای بعد که بیشتر و سنگین تر بشه 👌

اما چیکار کنیم که فرز باشیم و تنبلی نکنیم ❤️

مثلا من الان می‌خوام ظرف هارو بشورم...ولی تنبلی ام میشه 

زود در شمارش ...چهار ...سه ...دو ....یک...یا علی بلند میشم 😉

ببینید دوستان مغز انسان بعد شمارش عدد پنج ...یعنی همون پنج ثانیه دستور میده که بشین ...حالا خسته ای ...چقدر کار می‌کنی حالا ...🙁خسته نشدی اینقدر کار می‌کنی 🙁از این حرفها 

کار مغز همین دوستان ....کارش خراب کردن ذهن ❤️

بیا وقتی تصمیم گرفتی تا شمارش چهار زود بلند شو تا مغز فرمان نداده بهت زود دست به کار شو 

برای کارهایی که حوصله ات نمیشه حتما گوشی کوک کن 😍

من پاک کردن گاز برام سخت میاد ...گوشی رو کوک میکنم رو ده دقیقه...تا می‌خوام بلند شم 

مغزم فرمان میده تو که بدت میاد ...اح بذار حالا بمونه 🙁

تو اون حالت میگم من که تموش رو پاک نمیکنم ...تا صدای گوشی ام بیاد هستم بعد دست میکشم از کار 😅 

یعنی اینقدر بیزارم از پاک کردن گاز 

ولی همیشه تا صدای آلارم بیاد پاک کردم تمام ...کمال ..تموم شدم 😍و رو سیاهی به زغال مونده 😅

اینطوری عزیزم ♥️ 

سلام دوستان عزیزم،شبتون به خیر و خوشی.

مدتی هست که سر نزدم اینجا،امیدوارم حال همگی خوب باشه.

من همچنان دارم با دخترم میرم پیش دبستانی،هر روز به جز پنجشنبه و جمعه.😉خیلی بهتر از روزای اول شده،اما هنوز اجازه به من نمیده که بذارمش و برگردم...

بگذریم یه سؤال داشتم از خانمهای باسلیقه و دوستان کدبانو و همه چی تموم خودم در مورد برنامه ریزی برای تمیزکاری روزانه ی خونه.میخواستم بپرسم به نظرتون تمیزکاری هر روز به یک بخش یا قسمت از خونه اختصاص داشته باشه بهتره یا اینکه هر روز یک کاری از هر قسمتی انجام بشه؟

مثال میزنم مثلاً: شنبه ها کارهای مربوط به آشپزخانه مثل تمیز کردن کابینت ها،هر بار یکی،رسیدگی به یخچال و پاک کردن درب کابینتها و خلاصه کارهای مربوط به آشپزخانه(به جز کارهای روتین منزل).

یکشنبه کارهای مربوط به اتاق خواب...(به جز کارهای روتین)

🌹🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌹

یا مثلاً:شنبه یک کابینت و کمد اتاق خواب و تمیزکاری مبلهای پذیرایی (به جز روتین روزانه)

دوباره یکشنبه یک کابینت دیگه و یه کار مربوط به اتاق خواب و سالن.(به جز ...)

کدوم مدل بهتره؟

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام دوستان عزیزم،شبتون به خیر و خوشی.مدتی هست که سر نزدم اینجا،امیدوارم حال همگی خوب باشه.من همچنان ...

سلام درنا جانم

خوش برگشتی عزیزدلم. 

خودم به شخصه مورد اول رو دارم و خیلی هم راضیم

سلام دوستان عزیزم،شبتون به خیر و خوشی.مدتی هست که سر نزدم اینجا،امیدوارم حال همگی خوب باشه.من همچنان ...

سلام عزیزم 

من که کدبانو نیستم

ولی هر روز هر جا لازم باشه تمیز می کنم 

اختصاص به یک روز نمی دم 

عزیزدلم من کاملا درکت میکنم. این دوران هم میگذره و فقط خاطراتش میمونه. من ی مامان وسواسی بودم در حد ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتین و برام نوشتین. ⁦💚💙❤️⁩🙏

درست میگین تو این دوران باید وسواس رو کنار گذاشت و فعلا تربیت بچه ها و روحیه خودمون از همه چی مهمتره. 

2810