2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

سلام امروز بعد بیداری ساعت ۱۰ ونیم کل دیشب بیدار بودم بخاطر این ویروس جدید ک هممون درگیر شدیم نفسم بند میومد انقدر ک سرفه کردم 

خونه رو مرتب کردم همه چی جمع کردم 

گل هارو اب دادم غبار پاشی کردم اسفند دود کردم 

کل خونه رو جارو برقی کشیدم 

ی سری لباس ریختم لباسشویی 

ی سری ظرف شستم 

صبحانه و ناهار پسرمو دادم بردمش مهد برگشتنی ی نیم ساعت پیاده روی کردم با این حالم موندم اگه تو این حالم دردم بگیر اصلا حال دارم زایمان کنم یا نه😐😐😐

اومدم خونه داروهای خودمو خوردم یکم شلغم پختم خوابیدم 

تا الان شام هم نزاشتم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام امروز بعد بیداری ساعت ۱۰ ونیم کل دیشب بیدار بودم بخاطر این ویروس جدید ک هممون درگیر شدیم نفسم ب ...

سرفه رو ی جوری میشه سر کرد تب تب مخصوصا بچه پدرم دراومد 

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرفه رو ی جوری میشه سر کرد تب تب مخصوصا بچه پدرم دراومد  خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

انقدر سرفه هام بد خشک میسوزه از اونور شکمم بالا اومده با هر سرفه هم شکمم هم قفسه سینم  درد میگیره عضلاتم میگیره روزهای عادی بود انقدر اذیت نمیشدم از ی طرفم میترسم اگه تو این حال دردم بگیره اصلا جون دارم برا زایمان طبیعی .

ولی قبول دارم تب بچه خیلی ترسناکه منم پسرم تب کردنی تا صبح نمیخوابم میترسم تشنج کنه مخصوصا وقتی پایین نمیاد

اگه میزاره شبا براش شیاف ۳۲۵ بزار اب رو اتیش فوری میاره پایین خودتم راحت میخوابی ولی هر ۵ ساعت بزار  

ولی هیچی اندازه اینکه کسی نیست ک کمکم کنه ادمو نمیسوزونه مخصوصا شوهرت هییییی

انقدر سرفه هام بد خشک میسوزه از اونور شکمم بالا اومده با هر سرفه هم شکمم هم قفسه سینم  درد میگی ...

من چی بگم که دخترم متاسفانه مثل خودم سابقه تشنج با تب داره 

بچم در دفعه موقع تب دیازپام میخوره😭😭

سلام  برنامه ی امروزم

پسرم ببرم دکتر ✅

نهار درست کنم ✅

باهاش درساش کار کنم مجازی شده  ۳ساعت طول میکشه ✅

پذیرایی مرتب بشه و✅

پذیرایی و اتاق خواب  ها جارو  دستمال بشه ✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

ابچکون جمع بشه ✅

آشپزخونه برقی و طی کشی بشه ✅

شام درست کنم ✅

ظرفای شام و نهار شسته بشه ✅

حموم برم با اعمال شاقه‌✅

صورتم شیو کنم ✅

داروها ✅

نمازا ✅

یه سری وسیله ها و طلاهام ببرم خونه ی مامانم ✅

میز نهار خوری مرتب بشه ✅

جانبی   لباس اتو کردم  کلی وسیله برا فردا جمع و جور کردم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من چی بگم که دخترم متاسفانه مثل خودم سابقه تشنج با تب داره  بچم در دفعه موقع تب دیازپام میخوره ...

اخی عزیزم واقعا بچه ها خیلی معصومن من همیشه میگم خدایا خودم مریض بشم ولی پسرم نه

سلام 

کارهایی که باید امروز کنم: 

جارو برقی کل خونه 

شستن حیاط با اب خاکستری

شستن ظرفها 

شستن لباسها 

پسر بزرگم رو حموم بدم 

ناهار؟ 

شام؟ 

غذا برای دوقلوها

دستمال کشی کابینت‌ها

......

دیشب بحث بدی با شوهرم داشتم حتی دوست ندارم از زیر پتو بلند شم تموم شب رو داشتم کابوس میدیدم. 🥺☹️

از خدا میخوام بهم توانی بده که بتونم تحمل کنم و خودش کمک کنه که حالم بهتر شه. اینجا کسی نیست که من باهاش درد دل کنم تا حداقل سبک شم متاسفم که اینا رو اینجا گفتم. 🥺

سلام دوستان من امشب مهمون دارم پسر کوچیکم از دم صبح با سرفه بیدار شد یک ساعتی بیدار بود دوباره خوابید...منم از ۵ بیدارم...کارهای امروزم:

آب دادن به گل ها

جارو وطی کشیدن راه پله

ناهار دارم خدا رو شکر

پختن شام

جارو زدن و طی کشیدن خونه

شستن بالکن 

شستن لباس

شستن سرویس

اصلاح صورت

مهمونامون تا جمعه بعداز ظهر هستن برای همین هر وعده یک نوع غذا میپزم براشون کمی راحتم...چون نزدیک عیده و خونه تکونی قراره بکنم خیلی دست و دلم به کار نمیره...شنبه هم تولد دو تا از پسرامه بازم مهمون دارم...دیگه از هفته ی آینده خونه تکونی رو شروع میکنم...البته دو سه روز درگیر تمیز کردن کمد ها و ریختن لباس‌های اضافه به بیرون بودم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
سلام  کارهایی که باید امروز کنم:  جارو برقی کل خونه  شستن حیاط با اب خاکستری شستن ...

عزیزم ما اینجا به لطف این فضا دورهم جمع شدیم و هممون بارها از مشکلاتمون گفتیم پس چه اشکال داره؟

حق بهت میدم که خسته باشی،چون سوای جروبحث،کابوس و خواب بد دیدن انرژی زیادی از آدم میگیره.

من خودم وقتی خواب بد ببینم تا یک روز بدنم درد میکنه.

شما هم به خودت فشار نیار.اگر توانش رو داری فقط شام و ناهار رو بپز و بیشتر استراحت کن.اگرم نمیتونی از بیرون بگیرید.

انشاالله فردا سرحال تر میشی و همه چی حل میشه😍.

من بعد کلی وقت دوباره اومدم بگم ک واقعا در انجام کارای خونه ضعف دارم هر روز خونم بهم ریخته هست هروز تمیز میکنم هر روز کلی ظرف میشورم بازم تموم نمیشه 

هیچوقت خونم تمیز نیس 😥

با یه بچه ی دوساله ک همیشه در حال گریه کردنه و میخواد من باهاش بازی کنم

و شوهری ک همیشه سرکاره

تازه میخوام خونه تکونی کنم کمد دیواری رو فعلا مرتب کردم 

ولی هزاران کار دیگه مونده 

برای هر سن و وزنی که نمیشه شیاف استامینوفن ۳۲۵ استفاده کرد!!!

اره اینو یادم نبود من برحسب پسر خودم گفتم ک ۵ سال و نیمشه ولی دکتر از ۴ سالگیش بهش داده بود