2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043489 بازدید | 88177 پست

سلام

روزهای سختی هست و غیر دعا کاری از دستمون برنمی‌آید.

این چند روز سطح انرژیم بابت خبرهای بد پایین بود.

امید به خدای مهربونم دارم که کمک کنه❤️❤️❤️❤️💝💝.

امروز صبح بعد از راهی کردن اقایون، مهدی هم بیدار شد، کنارش خوابیدم تا دوباره بخوابه، چون حال روحیم خوب نبود ترجیح دادم خودم هم بخوابم تا کمتر فکر کنم.

بیدار شدم، با مهدی جون صبحانه خوردیم، براش انار دون کردم.

پای لپتاپ نشستم، خداروشکر برخلاف دیروز که اصلا تمرکز نداشتم امروز بهتر پیش رفت .

علی جون اومد با یه ظرف کیک، دیروز برای مامان دوستش که علی جون رو از مدرسه میاره یه ظرف کوچولو کلوچه خرمایی گذاشته بودم، دیشب تماس گرفته بود و تشکر کرد، امروز هم کیک خونگی برامون فرستاد.

نهار خوردیم

من یکم با لپتاپ کار کردم و پسرا بازی کرد

ادامه امروز:

علی جون خوابید

منتظرم آقای مهدی هم بخوابه

جو کامل گذاشتم چند ساعت پخته، برم بسته بندی کنم بزارم فریزر

برای شام سوپ بزارم

برای نهار فردا آبگوشت بزارم

خونه رو مرتب کنم

ظرف بشورم

دوش بگیرم

با لپتاپ کار کنم

شب احتمالا بریم خونه پدر همسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خریداتون مبارک😃🌹 ان شاءالله کارای دندونپزشکیتون هم راحت و آسون باشه و زود تموم بشه🤲

ممنونم عزیزم

فعلا که دندونپزشکیمم باز به تعویق افتاد

انشالله هفته آینده که شرایطم بهتر باشه

چه خوب که هواتون داره سرد میشه ،ما اینجا هنوز کولر روشن میکنیم چند روز پیش که اصلا دوباره شرجی شده ب ...

امروز یکم هوا گرم شده 

بخاری خاموش کردیم

ولی خب دیگه از مرحله کولر رد شدیم چند هفته هست☺️

سلام خانوما.شهر ما امروز اولین بارون پاییزی بارید و من بسی خوشحالم😍.موقع باریدن برای همه دعا کردم.

گفتم خدایا ما که جز خودت کسی رو نداریم خودت کمکمون کن🌹.

عاشق حال و هوای ابری خونه هستم.

الان هم که دارم این پیام رو مینویسم تقریبا اکثر کارهام رو کردم فقط خرید کردن مونده بود که بخاطر شرایط جسمی ام گفتم بیرون نرم تا خوب بشم.

⬇️لیست کارها⬇️

🌱تا کردن و اتو زدن لباس ها🌱

🌱گردگیری کردن میز آرایش،میز جلو مبلی،میز تی وی و عسلی ها🌱

🌱جارو زدن🌱

🌱تمیز کردن یخچال🌱

❌شستن بالکن و سرویس به علت کمر درد فعلا کنسل شد تا فردا ببینم چی میشه❌

من امروز فقط خواب بودم دیشب کلا درد داشتم از شونه به بالا داغانم 😔برام دعا کنید 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من امروز فقط خواب بودم دیشب کلا درد داشتم از شونه به بالا داغانم 😔برام دعا کنید 

ان شاءالله شفای عاجل نصیبتون بشه و زودتر حالتون خوب بشه🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

سلام 

روز و روزگارتون خوش

امروز صبح شیش و نیم پاشدم. خورش بار گذاشتم . رفتم بیرون تا ۱۱ کارم طول کشید . اومدم ادامه خورش رو کامل کردم . پلو پختم. ظرف شستم. چایی گذاشتم . میوه آوردم جایگزین صبحونه شد . 

کمد وسایل مشترکمون رو مرتب کردم . ناهار کشیدم و خوردیم. 

زبان خوندم یه نیم ساعتی.

رفتم باشگاه . یکساعتی هوازی کار کردم 

تو مسیر برگشت رفتم عدس و لوبیا سفید خریدم و یه قمقمه برا باشگاه . پلاستیک نبرده بودم لباس هام رو تو کیف باشگاه خالی کردم و بازهم برای خریدم از فروشنده کیسه نایلون نگرفتم 😎😎

اومدم خونه بانکه حبوبات رو پر کردم. از انباری کیسه  برنج اوردم و  جابرنجی رو پر کردم 

آبچکون رو خالی کردم 

دوباره ظرف شستم .

رو کابینت ها رو دستمال کشیدم .

نت گردی یه نیم‌ساعتی

کوکوسبزی پختم برا شام

کمد خنزر پنزرا رو مرتب کردم . 

باید دوش میگرفتم سردم بود بی خیال شدم 

شام خوردیم

حالا هم ولو شدم دلم میخواد کتاب بخونم ولی دارم پدر سالار میبینم 😂😂