2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام به همه دوستان مهربونم ♥️ ماه مهر ماه شلوغی هست برای من از لحاظ کاری  بخاطر این خیلی به خ ...

ممنون بابت دستور پخت 🌹

منم دو روشش رو میپزم ولی بچه هام و پدرشون آنچنان استقبالی ازش نمیکنن متاسفانه🥺 برای همین خیلی کم پیش میاد درست کنم

عزیز دلم خوشحالم از اشنایی و داشتن دوستانی چون شما🥰 ان شاءالله که لایق این همه لطف و محبت شما و بق ...

😘😘😘😘💖💖💖💖💖💖💖🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما لطف دارید❤❤🌺 انسانها همیشه  آیینه کمالات و خوبیهای خودشون  رو در ...

😃😃😃😃🤩🤩😍😍

خدای من ،چقدر خوشحالم و پر از ذوق و حس خوب از دیدن پیامتون،ممنون که اومدین و خدا رو شکر که حالتون خوبه🌹🌹

اختیار دارید بانوی مهربون ،لطف رو شما نسبت به من دارید😘

تصویری که گفتید از شما دارم به طور حتم دلیلش چیزی نیست جز دیدن مهر و محبت شما نسبت به دوستان،در زمان حضورتون در اینجا. اون وقتایی که به دیانا جان میگفتین میچکای من،حتی برای منی که مخاطبتون نبودم پر از حس و انرژی خوب بود و این به نظرم به خاطر محبت واقعیی بودکه تو پیامهاتون وجود داشت. 

الهی که همیشه و هرجا که باشید سلامت و خوشبخت باشید و زندگیتون سرشار از آرامش🤲🤲❤️

الهی آمین برای دعای قشنگتون ،همچنین برای شما عزیزم🤲🤲🤲🤲

باورت میشه با یکی و نصفی شیاف و بدن شویه از ۳۹ نیومد رو ۳۸ دوباره می‌رفت بالا  به معنای واقعی ...

خدا بهشون سلامتی بده و به شما توان بیشتر ان شاءالله🤲

خدا قوت ،حق دارین مریض داری سخته اونم برای دوتا بچه باهم.

الهی که تا الان حالشون خوب شده باشه و دیگه مریض نشن.

دختر منم تبش خیلی زیاد بود🥺 با شربت استامینوفن و آب سیب و دستمال خیس پایینش اوردم.بعد اینکه تبش قطع شد صداش گرفت که بهش شربت گیاهی تیموس کامپاند کیم دادم مه ترکیب آویشن عسل و انجیر هست همچنین شربت سرماخوردگی پلارژین کیدز .به پدرش میگفت ،بابا نمیدونم کی صدامو برده😅

*حدیث کساء که بصورت شعر نوشته شده است*💥  تقدیم به شما محب اهل بیت که عاشق این خاندان معظم ومعز ...

گفتمش ای نور چشمانم حسین😭

احسنت به شما دوست خوبم،ممنون🌹 چقدر خوب به شعر برگردونده شده واقعا قشنگه✅✅✅خدا به شاعرش اجر وثواب بده🤲🤲

الهی آمین و ان شاءالله برای دعاتون🤲🤲🤲🤲

برنامه امروزم‌

جمع کردن لباس  خشک ها و تا زدنشون و جا به جا کردنشون  

اتاق پسرم مرتب بشه

ابچکون خالی کنم

برم دوش بگیرم

نهار درست کنم‌

ظرفای دیشب بشورم

ظرفای نهار بشورم  نهار دارم

نمازا خونده بشه

داروها رو بخوریم +امگا + دی

شام درست کنم

غذای فردای همسرم درست کنم

ظرفاش بشورم

گاز تمیز کنم

کالریم رو ۱۳۰۰ ببندم

پذیرایی مرتب بشه

اتاقم مرتب بشه و تختم

۱ ساعت کتاب بخونم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
گفتمش ای نور چشمانم حسین😭 احسنت به شما دوست خوبم،ممنون🌹 چقدر خوب به شعر برگردونده شده واقعا قشنگه ...

قربان شما،خدیجه خانم نازنین و مهربان.😘😘🤗🤗

بله خیلی زیباست،من خودم عاشق حدیث کسام ،اینو دیدم خوشم اومد،گفتم برای شما دوستان هم بفرستم ...

الهی آمین.🤲🤲🤲

خدا بهشون سلامتی بده و به شما توان بیشتر ان شاءالله🤲 خدا قوت ،حق دارین مریض داری سخته اونم برای دو ...

عزیزم واقعا مریضی بچه سخته خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه 

ب مادرها هم صبر و توان و روحیه بالا بده

عزیزم واقعا مریضی بچه سخته خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه  ب مادرها هم صبر و توان و روحیه بالا بد ...

خواهرزاده ی من یه دختر پنج ساله داره،شش ماه بزرگتر از دختر منه،،،دکتر بهش گفته بود اگه میخوای دخترت مریض نشه یا اگه شد خفیف باشه و طولانی نشه،،،،بهش شربت زینک بده...

من خودم ازقبل به دخترم شربت زینک و شربت مولتی ویتامین میدادم... یه چند وقتی هم هست که شربت سانستول براش میگیریم،،،زینک هم داره. 

کلا زینک خیلی خوبه،هم اشتهای بچه رو بهتر میکنه،میل به غذا پیدا میکنه،هم مقاومت بدن رو میبره بالا.

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام. صبح همگی بخیر. 

مهر ماه یه جور خاصی میگذره، ترکیبی از طولانی بودن و دیر گذشتن فروردین و برق و باد بودن اسفند😂

همسرم ساعت پنج  و نیم رفتن سر کار.  من دوباره خوابیدم. 

صبح ساعت هشت بیدار شدم. 

چای دم کردم. 

رختخوابارو جمع کردم. 

خواهرم هم بیدار شد(دیشب اینجا موند که امروز بریم خیاطی) 

مقنعمو اتو کردم. 

منتظرم پسرم بیدار شه، صبونه بخوریم. 

یه کم خونه رو مرتب کنم. 

خواهرمو ببرم دفتر خدمات قضایی، سنا بگیره برای وام من. 

بعد بریم خیاطی. 

بنزین بزنیم.

تماس تلفنی با همکارم برای تعمیر کولر مرکز. 

سفارش سی دی های پسرم. 

بریم خونه مامان. 

ظهر برم مدرسه تا غروب. 

برگردم خونه مامانم بمونیم تا هشت، بعدش بریم دنبال همسرم. 

بیایم خونه شام بخوریم. البته شام آماده نکردم باید املت بخوریم. 

فعلا همین. 

مراقب خودتون باشید. 

سلام😘 خیلی خیلی ممنون از محبتت❤️🌹 راستش متوجه نمیشم منظورتون از ریپورت چیه🤔😅😅 ولی خود بیمارس ...

همون لینک جوابش رو برام بفرست

بعضی از مراجعه کننده ها از روی عکس mri شون برام عکس میندازن که اصلا واضح نیست معمولا،برا همین میگم نتیجه یا همون ریپورت یا گزارش mri  رو برام بفرستین