2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043548 بازدید | 88177 پست
سلام به قول دوستان نوشتن کاراتون اینجا و گزارش دادنتون باعث میشه یه جور تعهد داشته باشین برای انجام ...

بعله دقیقا درسته خدیجه جون

وقتی اینجا گزارش میدم خیلی مرتب ترم😄

سلام یادم نیست تا کجای خونه تکونی رو گزارش دادم دیروز فایزه اومد، بهش گفتم فقط پیش پسرا باشه ولی خ ...

سلام زهرا جان،خیلی با حالید شما.من خودم هدیه ام....😄

منم اشترودل میخوااااام....ما فقط مشهد که میاییم اشترودل میخوریم حتی دستورش هم گرفتم درست کنم اما انگار اونجا نزدیک حرم بعد از زیارت بری بخوری،،،خیلی بیشتر مزه میده.....حتی حتی کامفت هم،، تو شهر خودمون هم هست ولی به خوشمزگی کامفتهای مشهد نمیرسه....

مثل سوهان قم می مونه که فقط باید از شهر خودش بخری....😊

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و امروز بعد از صبحانه رفتم سراغ ادامه خونه تکونی لباسشویی روشن شد ظرفهای دیشب شسته شد زیر گلد ...

ماشین رو کجا پهن کنیدد؟؟؟؟😂

وای خوش به حالتون من اگه جایی دعوت باشم اصلا تمرکز روی کارهای دیگه ندارم،فقط باید کارهای مربوط به مهمونی رو انجام بدم.شما فوق العاده هستید...من چشمم شور نیست اما شما اسپند دود کنید.😍

سلام خدارو شکر النا تو کلاس خانم جعفری افتاد  خیلی خوشحال و البته خسته چون دیشب از استرس امروز ...

خدا همه ی مادرا رو حفظ کنه....

مادرم توی همه ی این مراحل از زندگی من جاشون خالی بود....برای شادی روح همه ی رفتگان یه صلوات بفرستید.

هر کسی که نوشته ی منو خوند.

الان بهترین موقعیت رو دارین که بتونین یه مهارتی رو کسب کنین و تو اون بهترین بشین از زمانتون استفاده ...

عزیزم هیچوقت دیرنیس ماهی روهروقت ازآب بگیری تازست😍امیدوارم همینجابیاین بگین منم موفق شدم وازموفقیاتتون برامون بگین

قبول نیست،،،شماها همه زرنگ و کدبانو و هنرمند هستید

من اصلا روم نمیشه با خوندن گزارشهای شما گزارش بدم.

امروز فقط کارهای چله رو تا الان انجام دادم و صبح دو سری فقط تیشرتهای پسرمو شستم...

ناهار خوردیم.

ظرفهای ناهارو شستم و چند تا خورده کاری دیگه انجام دادم،سینک و سبد تفاله گیر رو با سفید کننده شستم.

یه چای بخورم برم سراغ شام.

باید برم کاموا بخرم برای خودم و دخترم یه ست خوشگل ببافم.برای دخترم پالتو،خودم ژاکت یا رو مانتویی که بشه زیر چادر پوشید.به نظرتون کاموا چه رنگی بخرم که برای دوتامون خوب باشه.برای دخترم قبلا ست سویشرت و کلاه زرد و بنفش حوله ای (مثل مخمل نرمه کامواش) بافتم یه ست ژاکت و کلاه و شال تقریبا پیازی رنگ و یه ست شیری رنگ کت و کلاه و پاپوش ...برای کوچولویی هاش بافته بودم به اضافه یه شلوار پیشبندی کالباسی رنگ ،یه سارافون گلبهی هم براش بافتم با یه سارافون شب یلدایی.یه کلاه خاکی رنگ هم پارسال بافتم براش.اینا رو گفتم که بدونید چه رنگهایی  داره،  ممنون میشم کمکم کنید تو انتخاب رنگ.البته توی این رنگها من از سفید و شیری هم کنارشون استفاده کردم.

عزیزم هیچوقت دیرنیس ماهی روهروقت ازآب بگیری تازست😍امیدوارم همینجابیاین بگین منم موفق شدم وازموفقیات ...

ممنونم 🙂🙏 انشالله. همچنین منم برای شما چنین ارزویی دارم. 🙏🥰

خدا همه ی مادرا رو حفظ کنه.... مادرم توی همه ی این مراحل از زندگی من جاشون خالی بود....برای شادی رو ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

خدا مادرتون و همه رفتگان رو بیامرزه ان شاءالله🤲

من هم وقتی یازده ساله بودم مادرم رو از دست دادم،وقتی هم ۲۴سالم شد پدرم فوت کرد😔😔😔

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹 خدا مادرتون و همه رفتگان رو بیامرزه ان شاءالله🤲 من هم وقت ...

روحشون شاد باشه.پدر من هم سال ۹۷ از دنیا رفتن.مادرم سال ۷۶.

خدا اونایی که دارن بهشون ببخشه و اونایی که پدر و مادرشون رو از دست دادن،روحشونو شاد کنه و همنشین انبیا و اولیا و صلحا باشن إن شاءا...

۲۹ شهریور:

🌱سلام به همگی.امروز ساعت ده و خورده ای بیدار شدم چون عجله ای برای آماده کردن ناهار نداشتم🌱

🌱طبق معمول هر روز اول چایی درست کردم و بعد وسایل ناهار رو آماده کردم🌱

🌱روتین پوستی صبح رو انجام دادم🌱

🌱صبحانه خوردم و بعد مشغول درست کردن ناهار و شستن ظرف های صبحانه و دیشب شدم🌱

🌱در حین آماده شدن غذا نیم ساعت ورزش کردم🌱

🌱صبر کردم یکساعت از ورزشم بگذره و بعد ناهار خوردیم🌱

🌱خیلی سریع ظرف ها رو شستم و آشپزخانه رو مرتب کردم،چون اگر تنبلی کنم و بزارم بمونه برای عصر بهم حس خوبی نمیده🌱

🌱بعد از ناهار کمی تو سایت چرخیدم و بعد سرویس دستشویی رو شستم🌱

🌱آماده شدم که برم خرید نان و تره بار🌱

🌱خریدها رو انجام دادم و مرتبشون کردم🌱

🌱به موهام و ابروهام روغن زدم و یکساعت صبر کردم و بعد رفتم حمام🌱

🌱مسواک زدم و روتین پوستی شبم رو انجام دادم🌱

❌بعد از شام آشپزخانه رو مرتب نکردم چون خیلی خستم بود❌

❌امروز کتاب نخوندم چون فیلم دیدم و فردا باید جبران کنم❌

این بود از امروز من.

در ضمن دوستان شاید با خودتون بگید چقدر کارهای خونش کمه.

ولی من چند روز پیش خونه تکونی آخر فصلم رو انجام دادم.ی

فقط میمونه کارهای معمولی مثل جارو و گردگیری که هر چند روز که ببینم نیاز هست انجام میدم.