2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043522 بازدید | 88177 پست
سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر والا این چند روز تعطیلی همش بیمارستان بودم و دیروز هم خونه بابام اینا ...

میدونم بی خیال شدن کارای خونه خیلی سخته ولی برای بهترشدن اوضاع بارداریتون و ان شاءالله به سلامت گذروندن این مدت باقی مونده ،،باید بیخیال خونه ترکیده بشید فعلا سلامتی شما و جنینتون واجبتر و مهمتره، اگه براتون امکان داره یه مدت خونه پدرتون بمونید چون تا وقتی تو خونه هستین میخواین بلندشید کارا رو بکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه سوال ببخشیدشماهاهمسراتون چراروزا خونه ان؟شیفت شبن همشون؟؟واقعاواسم سوال بزرگی شده😂

من همسرم کارش آزاده و از صبح تا یک و نیم یا دو ظهر سرکارن بعد میان نهار و استراحت باز از چهار به بعد میرن تا تقریبا هشت شب.حتی بیشتر روزهای تعطیل هم میرن سرکار و خیلی کم پیش میاد تعطیل کنن 

بچه هامن توخونه بیکارموبچه هم ندارم به نظرتون چه کارخونگی هس انجام بدم هم یه پولی دستم بیادهم سرگرم ...

عزیزم به نظرم هر کاری میخوای کنی رو به بهترین نحو انجام بده.

مثلا من خودم نقاشیم خوبه همسرم یکی دو سال پیش میگفت که همین رو ادامه بده بعد کم کم کلاس خصوصی میگیری و ...

من میگفتم نه بابا کی تو فامیل ما میاد کلاس خصوصی نقاشی، یا من که روم نمیشه از کسی پول بگیرم ... 

خلاصه من ادامه اش ندادم و ...

حالا چند وقته میبینم که یکی از اقوام که کلاس نقاشی رفته، خیلی از بچه ها تو فامیل پیشش میرن کلاس خصوصی. تابلو میکشه و درامد خوبی داره. ضمن اینکه وجهه ی خوبی هم تو فامیل براش داشته و همه به عنوان استاد میشناسنش. در واقع منظورم اینه یه نوع امتیاز اجتماعی براش محسوب شده. 

یعنی تو سن کم درامدی و مزایایی داره از مهارتش، که من با لیسانسم و دانشگاه خوب و سختیهای بیشمارش نتونستم کسب کنم.‌

الان بهترین موقعیت رو دارین که بتونین یه مهارتی رو کسب کنین و تو اون بهترین بشین از زمانتون استفاده کنین و امیدوار باشین. 

خود من ته ذهنم همیشه یه ناامیدی دارم که میگه تو نمیتونی نمیشه، امیدوارم شما مثل من نباشی.  

میدونم بی خیال شدن کارای خونه خیلی سخته ولی برای بهترشدن اوضاع بارداریتون و ان شاءالله به سلامت گذرو ...

سلام خدیجه عزیزم

خوبی بانو جان؟ رفع کسالت شده ان شالله؟ 

والا خدیجه چان تصمیمم همین بود ک برم و خونه بابام بمونم ولی خب هم مامانم و هم بابام جفتشون شاغلن و صبحا کسی خونشون نیست

داداشم هم امسال کنکور داره و سفت و سخت داره میخونه، لطفا اگه براتون مقدوره براش دعا کنید ب آرزوش که وکالت هست برسه🌹

اون یکی داداشم هم مدرسه میره و درس میخونه

ماه آخر میرم خونه پدرشوهرم اینا ان شالله

ولی الان فعلا نمیتونم جایی برم

سلام صبحتون بخیر دخترا 

یه گزارش بدم از دیروز که تموم پنجره های پذیرایی رو دستمال کشیدم چهارتا پنجره بزرگ با شیشه های کثیف .پرده شستم چون میدونستم امروز کارم زیاد هست نهار امروز درست کردم گزاشتم یخچال ..برای شام گوجه و بادمجان وسیب زمینی سرخ کردم .پسرم دوست نداره دوباره برای ایشون کته گزاشتم 😤😤😤😤.چایی دم کردم میوه آوردم  خوردن .خیارشورهامونو آوردم گزاشتم تویه سطل کوچیک داخل یخچال .کلی ظرف دکوری شستم 😒😪همسرم گفتن بیا فیلم ببینیم که خسته بودم ولی دیدم ناراحت میشه یکم نشستم پیششون ونهایتا اصلا خوابم نمیبرد به زور ۲بود خوابیدم والان بیدارشدم که خواب موندم 😄😄🫠برم کارهای خونه تکونی تموم کنم بعدبیام بخونمتون که دیر شده 😘😘😘😘😘

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام. صبح همگی بخیر. دوستان روشن و خاموش 😉من بالاخره امروز اومدم خونه قبلی رو تحویل بدم. منتظرم بیان. 

⭕پتو ها رو ببرم خشکشویی. 

⭕کلیدسازی برم. 

⭕یه سر  برم مرکز. 

⭕روبالشتی هایی که شستم پهن کنم. 

⭕یه روبالشتی و رو تشکی خیسوندم با دست بشورم. 

⭕کیسه جارو برقی رو خالی کنم بشورم.  یه کلید گم کردم امیدوارم اونجا باشه😂

⭕برم مقنعه و کرم پودر بخرم. 

فعلا همینا