2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
خانوما چند تا سوال داشتم  ❤️سر بچه هاتونو تا چند سالگی با شامپو بچه میشورین؟ ❤️میشه کسایی که ...

عزیزم شامپو بچه رو تا یازده دوازده سالگی چون شامپوی ملایمیه. 

فرشهامو یه بار شستم. هر سال هم داخل خونه با شامپو فرش تمیزشون میکنم. 

برنامه ی خاصی هم ندارم که میخوام تغییرش بدم.  فقط پنجشنبه ها روز جارو برقی و شستن حیاطه. 

شستن لباس هر روز یا یه روز در میون. 

شستن ظرف بعد غذا. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام بچه ها ♥️

روز شنبه تون بخیر 

امیدوارم این هفته خبرهای خوب بشنوید 🤗🤗منم بشنوم 🤗🤗

کارهای امروز:

اول بخوابم 🤣🤣خیلی خوابم میاد 😴😴😴😴

بعد شستن ظرف 

شستن سرویس 

چای دم کردن 

تا کردن لباس 

شام هم برای بچه ها پیتزا درست کنم😖 

درست نکنم به جا پیتزا من رو میخورن دیگه امشب 😑😑😑چند وقته امروز فردا میکنم 🤪🤪🤪

کی مثل من پیتزا دوست نداره؟؟؟ 🥴🥴🥴

7 تا 8 که جونگ میونگ رو باید ببینم بعدش ببینم میشه رفت لوازم تحریر خرید 😶😶

این جونگ میونگ هم شد واسه ما مایه دردسر، از کار و زندگی افتادم 😅😅

خانوما چند تا سوال داشتم  ❤️سر بچه هاتونو تا چند سالگی با شامپو بچه میشورین؟ ❤️میشه کسایی که ...

سلام دوست خوبم ♥️

من برای بچه هام هنوز استفاده میکنم ده سالشونه فیروز میگیرم. 

فرش هام رو دو سال یه بار میشورم البته اوایل که بچه نداشتم سه چهار سالی نشستم چون نیاز نبود☺️

خونه مادر همسر هم زندگی نکردم قبلا خیلی گارد داشتم که اصلا نرم پیش اونا ولی الان که سنم رفته بالا و شناخت پیدا کردم ازشون، فک کنم بتونم مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کنیم 🤣🤣🤣🤣

البته که استقلال داشتن  خیلی بهتره ولی اگر مثلا اوایل زندگیتونه و با نشستن خونه همسر میتونید شرایط مالی بهتری داشته باشید در آینده، گزینه خوبیه. 

البته به ‌شرطی که همسرتون و خودتون این شرایط رو موقت و فقط در جهت پیشرفت بدونید 😊

برنامه هفتگی هم ندارم روزانه کارام رو انجام میدم 

سلام سلام بچه ها ♥️ روز شنبه تون بخیر  امیدوارم این هفته خبرهای خوب بشنوید 🤗🤗منم بشنوم 🤗🤗 ...

منم میخورم ولی نه از سر رغبت 

البته خیلی ساله دیگه خودم درست نکردم

گذاشتیم به عنوان تفریحات سالم 

منم میخورم ولی نه از سر رغبت  البته خیلی ساله دیگه خودم درست نکردم گذاشتیم به عنوان تفریحات س ...

منم اصلا دوست ندارم لازانیا رو با عشق میخورم ☺️ولی پیتزا رو نه حرفه ای بلدم درست کنم نه دوست دارم 🥴🥴

ولی از رو نمیرم باز خودم درست میکنم بعصی وقتا 😅

منم اصلا دوست ندارم لازانیا رو با عشق میخورم ☺️ولی پیتزا رو نه حرفه ای بلدم درست کنم نه دوست دارم 🥴 ...

من با خمیر جادویی درست میکردم 

خوشمزه میشد ولی دلم نمیومد پنیر زیاد بزنم 

بعد بیرون هم که میریم پیتزا ایتالیایی میگیریم که به نسبت کم پنیر تره 

ولی من بازم گراتن و پنینی و اشترودل رو ترجیح میدم 

سلام سلام بچه ها ♥️ روز شنبه تون بخیر  امیدوارم این هفته خبرهای خوب بشنوید 🤗🤗منم بشنوم 🤗🤗 ...

سلام عزیزم 

وقت شما هم بخیر🥰

من که عاشق پیتزام پسرمم مثل خودم شده‌ البته پیتزاهام چندان هم خوب نمیشه. مطمئنا بیرونیها رو ترجیح میدم به مال خودم.

🙃 

زنده باشین💚 رانا جون اگر امکانش هست بمونین پیش ما، آخه همه دوستای مجازی من ازم کوچکترن،حس مسنی بهم ...

سلام عزیزم خوبی گلم چشم حتما دارم تلاشم و میکنم که سرزدن به تاپیک و کم کم برگردونم به تایم روزانه چون خودم هم خیلی نیاز دارم به چک لیست اینجا دوستت دارم .قربونت برم به سن کاری نداشته باش سن فقط یک عدده اتفاقا با سن های پایینتر هم صحبت شدن خیلی جذابه چون به روز تر هستن و میشه ازشون یاگرفت

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلامت باشی باران جان منم اتفاقا دو سال یه بار میگیرم لباس فرم بچه ها رو  مبارک گل پسرتون هر چی ...

دیدم اکثرا دو سال یکبار فرم میگیرین چقدر خوب دختر من که لباس پارسال اینقدر شستم یک کم رنگ و رو رفته شد پجبور شدم دوباره بخرم مقنعه هم که پارسال ۵ تا خریدم 😬😬😬

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام دوستای عزیزم پریروز ظهر اومدم گفتم کلی کار دارم، میرم انجام میدم میام گزارش میدم. انجام دادم و ...

سلام عزیزم خدا قوت حال همسر چطوره بهترن؟