2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست

سلام خانومهای گل. 

امروز می تونستم بمونم خونه:

موندم و کمر همت بستم. 

البته تو فواصل کارها به لپ‌تاپ هم سر می زدم برای همین یه کم طول کشید کارهای خونه:

لباسهای تیره با لباسشویی شسته شد

کف حمام با جرمگیر شسته شد: نظافت اساسیش می مونه وقتی تو مراحل خونه تکونی، نوبت بهش برسه

لباسهای خشک شده تا شد.

از اینجا به بعد:

خونه، دیروز جارو شده برای همین می تونم وقت بذارم برای کارهای دیگه مثلا

خیلی وقته نرسیدم به کیک پزی، امروز اگه خدا بخواد یه کیک آماده کنم

دخترم، روزه ست و حلوا رو به فرنی ترجیح میده: برای افطارش، حلوا درست کنم

کفش  و کوله ی مدرسه ی دخترم شسته بشه

یه اتوی مختصر انجام بشه. 

و اما خونه تکونی. 

به دلایلی، کندتر از چیزی که انتظار داشتم، پیش رفت ولی رفت:

کمد دیواری اتاق دخترم، فقط تو اتاقش واقع شده یعنی عملا به جای وسایل خودش، جای انواع لوازم منزله. 

من فعلا رسیدم:

1- قسمت لوازم بهداشتی ( دستمال کاغذی، کرم ها، شامپوها و امثال اینها) رو به صورت کامل مرتب، دسته بندی و تمیز کنم. 

2- تو قسمت لوازمی که فعلا لازم نیست دم دست باشن:

قاب عکس ها، تعدادی ظرف و قابلمه... گردگیری، تعویض روکش و دسته بندی مجدد، انجام شد 

تتمه ی عروسک ها و اسباب بازی های دخترم هم این قسمت بود توی سه تا کیسه. 

خودش چند ساله دل کنده ازشون

ولی من هر سال فقط دلم می اومد بخشی از اینها رو از خونه خارج کنم 

مخصوصا که بعضی هاشون رو خیلی واضح یادم بود کی و کجا خریدیم یا اون هایی که بی نهایت دوست می داشت و چقدر پافشاری کرده بود برای داشتنشون...

امسال دیگه همه رو دادم رفت و فقط تعدادی رو نگه داشتم که مناسب تنوع دادن به میزها و آویزهای توی خونه ان. 

چند تا وسیله هم بود که امید می رفت قابل تعمیر باشن،  ولی بالاخره یقین حاصل شد که نیستن، برای همین دادمشون رفت:

حلقه ی ورزشی دخترم، ساعت رومیزیش... که این آخری رو چقدر دوتامون دوست می داشتیم. یه ساعت صورتی خیلی خوشگل

ولی تو یکی از گردگیری ها، دستم خورد بهش و محکم پرت شد پایین. 

من گردگیری خسارت بار، زیاد داشتم متاسفانه

مخصوصا سر همین وسایل دخترکم. آخه میز و شلف های این دخترهای نازنین، پره از چیزای ظریف و کوچولو... خدا حفظشون کنه. 

اینجا کار خونه تکونی یه پیچی خورد و نتونستم کار این گنجه رو به اتمام برسونم بعد برم یه قسمت دیگه.  

از طرفی هم نمی خواستم وقت تلف کنم برای همین نقدا رفتم سراغ راهروی ورودی و جاکفشی:

جاکفشی، کامل تمیز و خلوت شد و با سرکه ضد عفونی. 

البته کلمه ی خلوت خیلی هم صدق نمی کنه چون فقط یه کفش رو دادم رفت:

کفش زرشکی خودم که از عجایب روزگار، تا براش کیف زرشکی خریدم، رویه اش از حیز انتفاع خارج شد... 

لوستر این قسمت تمیز شد

گلدان روی جا کفشی تمیز و جاکلیدی ای که میذارم کنارش، شسته شد: یه سازه شبیه یه برگ که چون قابل شستشو ست، تمیزشده ، ولی انگار امسال لازمه یه رنگی هم بخوره بهش. 

یه کشوی جا کفشی که مخصوص ابزار دم دستی برای تعمیرات جزیی وسایل خونه ست، تمیز و دوباره چیده شد. 

از این قسمت می مونه یه پادری که شستنش مال مراحل آخر خونه تکونیه. 

این از بخش نظافت خونه تکونی. 

تو بخش تهیه ی وسایل کاربردی برای منزل که تو مراحل خونه تکونی، کم کم می خرمشون، فعلا:

یه رخت آویز جمع و جور تاشو خریدم

و برای نگهداری و گرم کردن غذا، سه تا ظرف پیرکس کوچیک و بزرگ خریدم، تا سلامت غذاها حفظ بشه و چند تا ظرف لعابی که به همین منظور مورد استفاده بودن ولی  رویه شون آسیب دیده بود رو دادم رفت. 

🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️

سلتم عزیزم چدن گاز رو با چی میشورین ؟ من چون تو بارداری استراحت مطلق بودم کسی ام برام تمیز نکرده جر ...

سلام مریم جون

گاز من رومیزیه و چدنهای خیللللی جم و جوری داره، واسه همین زود به زود میشورمشون، خیلی جرم نمیگیره، امروز با سیم ظرفشویی و مایع شستم،  بخوام خیلی اساسی بشورم با سیف کرمی میشورم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه 

صبح صبحانه خوردیم و دور خونه جنع شد و ظرف هاشو شستم 

ابجیم اومد کارتمو گرفت میخواست بره بازار برای پسر منم لبلس خونه بخره یک ساعتی با هموحرف زدیم

یکم از لباس های نی نی رو شستم 

ناهار پختم خوردیم و ظرف هاش شسته شد 

نی نی رو خوابوندم بشینم درس بخونم ولی حسابی خوابم میاد اول باید چند لیوان چای بخورم اگه نی نی پا نشد بخونم

کتاب اخرمو پست اورد باید حتما امروز درس بخونم 

شام بپزم 

ظرف تو سینک نمونه 

ریزش موهام خیلی شدید شده باید داروهامو بخورم حتما 

میخوام از این به بعد روزی یک صفحه قران هم بخونم 

یک بطری اب هم گذاشتم برای خودم تا شب همه شو بخورم 

آفرین به تعداد شناها که هرروز بیشتر میشه👏🏻👏🏻 راستی یه بار دیگه بگین برای روزه خبر  چیکار م ...

فدایت 🌺😘

روزه خبر یعنی دوری کردن از هر گونه خبر منفی و دنبال نکردن اخبار از تلویزیون، شبکه های اجتماعی، سایت‌های خبری و... اخبار منفی خودشون به اندازه کافی دامنگیر ما هستن دیگه لازم نبود خودم هم روزی چند بار دنبالشون برم. الان واقعا احساس خیلی بهتری به اطرافم دارم🤗☺️

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
به به ...سلام عزیزم شما بچه هم داری؟ خیلی برنامه ریزی عالی داری

سلام ممنون از تعریفتون🌺بله بچه دارم اونم  در سخت ترین شرایطش🤕😩

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بازم ماشالله کلی کار کردین مامان بزرگم یه مینا داره خیلی قشنگ تقلید صدا میکنه، واقعا من میشنوم فقط ...

شرمنده میکنی حدیث جون زنده باشی❤️💮

قبلا یکی داشتیم یه دایرة المعارف عاشقانه بود رابطه خیلی خوبی با همسرم داشت(چون آقا بود با ما معذب بود) ، تا می اومد کنارش شروع می‌کرد؛ سلام باباجون، فدات بشم، ناناز منی، جیگر منی، خوبی قشنگ من، خوشگل باباااا، بوس بده بوس بده..و.....آخر همه حرفهاش رو هم با ناز می‌کشید خیلی معرکه بود 😂😂😂حیف که مرحوم شد، اینم از کسی به من رسیده فعلا که فقط سلام میکنه و انواع سوت را بلد، و بقیه اش الکی آلودگی صوتی😆

بازم خیلی کار کردین👌 ببخشید ولی مغزم رو نکته عمه شما و خاله همسرتون گیر کرد😅😅یعنی همسرتون میشه پ ...

فداتون سلامت باشین ان شاءالله شما هم کنار خانواده زندگی پراز شادی و آرامش داشته باشین🌺❤️

در مورد مینا بله اینم خیلی جنگی، البته من اصلا از قفس بیرون نمیارم. فقط گاهی توی حموم آزادش میذارم  که بالهاش ضعیف نشه بعدا میخوام آزاد کنم تو طبیعت. 

نکته را درست متوجه شدین همینطوره، ولی این را اگر میتونین حل کنین، من یک جاری دارم که دختر عمه خودم میشه، از زاویه دیگه دختر خاله همسرم و از زاویه دیگه خواهر شوهرِ خواهر من هستن، حالا بفرمایید همسر من با همسر خواهرم چه نسبتی دارن!!؟ 😆😆😆

سلام دوستان.  امروز صبح علی جون مدرسه نداشت ولی بازم صبح زود بیدار شد و اقای مهدی هم بیدار شد ...

سلام دوستان وقت همگی بخیرمن چقدر دوست دارم این تاپیک رومعمولاخاموش میخونم 

نمی‌دونم چراتونوشتن ضعیفم خیلی دوست دارم بنویسم ولی دست ودلم نمیره 

خوشحالم ک همیشه هستین ومیخونموتون امیدوارم بتونم باهاتون همراه شم 

ماشاالله همه تون کدبانو هستین خیلی کاراازتون یادگرفتم من خونه داریم یکم ضعیفه کاش بتونم اونم ازتون یادبگیرم این ضعفامم برطرف کنم بازم ممنونم ازهمه تون 

زهرا جونم شماروریپلی کردم چون ب امیدخداشروع کردم خیاطی یادبگیرم 

تاحالافکرشونمیکردم بهش علاقه پیدا کنم ولی تواین مرحله اززندگیم احساس میکنم لازمه حتمایادبگیرم 

چون من دوتادختردارم و هزینه هاهرروزبالاترمیره

میخواستم شمایکم راهنماییم کنین ازکجاشروع کنم یاچجوری شروع کنم بقیه دوستان هم اگه تجربه ای دارن حتماکمکم کنن

پیشاپیش ممنونم ازهمه تون خداخیرتون بده🙏🙏

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
سلام دوستان وقت همگی بخیرمن چقدر دوست دارم این تاپیک رومعمولاخاموش میخونم  نمی‌دونم چراتونو ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی 

منم چه قدر دلم میخواد تو این فرصتی که از مرخصی زایمانم مونده خیاطی یادبگیرم☹️

شرمنده میکنی حدیث جون زنده باشی❤️💮 قبلا یکی داشتیم یه دایرة المعارف عاشقانه بود رابطه خیلی خوبی با ...

واقعا همه این حرفا رو میزد؟!!!!😁😁😁😄

ای بابا چه حیف شد.دیدنی بوده

این نیز بگذرد...                                                       
فدایت 🌺😘 روزه خبر یعنی دوری کردن از هر گونه خبر منفی و دنبال نکردن اخبار از تلویزیون، شبکه های اج ...

متوجه شدم.

منم بتونم این موضوع رو نهادینه کنم خیلی خوب میشه.

همسرجان دنبال کننده اخبارهستن و بعدش تحلیل و هوووف🤯

چند شب پیش دیگه واقعا خسته کننده شده بود پاشدم رفتم تو اتاق درو بستم!!! 

مخصوصا اخبار اوضاع اخیر که ...

این نیز بگذرد...