2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست
من معمولا تا ۱۰و۱۱ میخوابیدم اما تصمیم کرفتم بین الطلوعین ییدارباشم و تا جایی که بتونم دیگ نخوابم هم ...

ما که ساعت خوابمون داغون بود خداردشکر از وقتی بچه دار شدیم تونستم همسرمو قانع کنم کاراشو زود بکنه تا ساعت خوابمون تنظبم شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه

منم امروز پنجمین امتحانم رو دادم و خداروشکر فقط یکی مونده 

دیشب دیر خوابیدم برای همین کسلم یکم (همسرم گفتش باید حداکثر تا یکسال دیگه از خونه مادرش اینا بلند شیم بریم خونه خودمون ،به اینجا عادت کردم یکم برام سخته ذهنم دیشب همش درگیرش بود)

تا امتحان بعدی زمان زیاد دارم تصمیم گرفتم یه دستی به سر و روی خونه بکشم که تو ایام امتحانا وقت نکرده بودم)

برنامه امروز

اول ناهار بپزم

هویچ زیاد تو یخچال مونده اونایی که خیلی پلاسیده ان حلقه ای کنم بقیه  رو رمده کنم و فریز کنم 

یکم لوبیا نم کرده بودم فریز کنم 

اتاق خواب رو تمیز کنم 

کتاب جدید رو دانلود کنم (تنبلی کردم یفارش ندادم حالا باید از رو گوشی بخونم )

لباس نی نی بشورم 

لباس بندازم ماشین 

بعد از ظهر حتما بخوابم اگه حال همسرپ بهتر بود و میتونست بچه رو نگه داره

یکم انار دون کنم 

لباس های خشک شده رو تا کنم بزارم سر جاش 

یک کیک هم بپزم که خیلی وقته هوس کردم 

شام بپزم 

ظرف کثیف تو سینک نمونه 

خوشا شیراز و وضع بی مثالش ما هم خوشحالیم اومدین تو جمع ما😊 من برعکس شما عاشق خرید برای خونه هستم. ...

من عاشق خرید لوازم خونه و ظروف و دکور و لباس هستم

ولی از سوپری و بقالی و نونوایی و سبزی فروشی. و.... بدم میاد ک برم خرید کنم

ب همسرم این خریدا رو واگذار کردم

ولی خرید لوازم خونه و ظرف و ظروف و ... با خودمه همیشه

من اول صبح ک بیدار میشم ساعت یه ربع ب ۶

اول میام آشپزخونه

رادیو روشن میکنم و کارهام رو انجام میدم

صبحونه آماده کنم

میز صبحونه میچینم

پسرم رو ساعت ۶ و نیم بیدار میکنم

ی چند لقمه میخوره

ساعت ۷ راهی مدرسه میشه با سرویس

همسرم هم بعد بیدار میشه صبحونه میخوره یا با هم میخوریم

۸ و نیم همسرم راهی میشه سر کار

دیگه من میز رو مرتب میکنم

آشپزخونه دستمال میکشم 

مرتب میکنم

کابینت‌ها رو هفته ای یکبار درهاشون دستمال میکشم

داخلش هم اکثرا وسایل سرجاش هست

اگر بهم ریخته باشه همون لحظه مرتب میکنم

هر روز جارو میکنم خونه رو

چون پسرم ماشالله شیطونه

ریخت و پاش میکنه

اتاقها رو هر روز مرتب میکنم

حیاط کوچولویی داریم هر روز تمییز میکنم

سرویس بهداشتی توی حیاط هست ، هر روز میشورم

لباس هفته ای دو بار میشورم

ملحفه اینا اگر مهمان بیاد فورا بعد رفتن مهمان میشورم

پتوهای مهمان رو بعد رفتن مهمان میشورم

ملحفه های بالشت خودمون ۱۰ روز یکبار میشورم

یخچال هم ببینم نامرتب باشه فورا داخلش مرتب میکنم

دستمال میکشم

خلاصه کارهام اینطوریه

ولی من عاشق این کارهایی هستم ک انجام میدم

تا ظهر ک توی آشپزخونه کار دارم رادیو روشن و با گوش دادن ب رادیو کارهام میکنم

عاشق رادیو هستم و برنامه هاش

سلام وقت همه عزیزان بخیر 

دیشب از خستگی خوابم برد نشد گزارشمو بنویسم😅

کارهای دیروزم: صبح بیدارکردن پسر برا مدرسه،دخترم مهدش تعطیل بود خودش هم تب داشت نرفت،آماده کردن صبحانه و جمع کردن،دوبار روشن کردن لباسشویی،گذاشتن لباس پسرا تو کمدشون,جمع و جور کردن خونه،نهار قورمه،به لطف بارون روی گاز تو حیاط خلوتم پر آب شده بود یادم رفته بود روش پلاستیک بزارم🥺😥(آخه حیاط خلوتم از قسمت بالا یکی از دیوارهاش باز مونده برا تهویه و اینه که موقع گرد و خاک و بارون به فنا میره)

فویل روش رو دراوردم و خودش و سرشعله ها و چدناشو شستم،دیوارا رو تا جایی که دستم میرسید شستم به اضافه کف،فویل جدید گذاشتم والان دیگه دلم نمیاد روش اشپزی کنم😅😅😅مرتب کردن آشپزخونه داخل ،شستن ظرفا،رفتم حمام اولش فرنگی داخلشو شستم بعد خودمو، نماز،رسیدگی به دختر تب دارم به خاطر تب سردرد داشت و گریه میکرد بردیم دکتر براش سرم زدن،براش فرنی درست کردم و درحال هم زدن فرنی  هود و دیوار پشت گازو دستمال کشیدم چند منظوره کار کردم😅،شام آماده کردم،گلدونامو مرتب کردم ،بعد شام همسرم پسر بزرگمو ( پنج دقیقه از قل دوم بزرگتره😆)برد بیمارستان که شب پیش پدربزرگش بمونه منم باهاشون رفتم که پدرشوهرمو ببینم ولی چون مسیر از ماشین تا بیمارستان و برعکس طولانی بود کمرم باز صداش در اومد و دردش زد به پام😢سر راه با همسر رفتیم فروشگاه ،برگشتم ظرفای شامو شستم،غذاهایی که از ظهر اضافه مونده بود تو ظرفای کوچیکتر جابه جا کردم وباز ظرف کثیف پدیدار گشت و شستم،نخودآب پخته بودم خواستم اضافه اشو فریز کنم که موقع گذاشتن تو کشو از دستم ول شد و کشویی که دیروز شسته بودم کثیف شد و من مجبور به تمیز کردن مجدد شدم😑روی کابینتا جمع و جورشد،کابینتی که برنجو شکر میزارم مرتب شد،یه کابینت دیگه هم یکم بهم ریخته بود مرتب کردم،آبچکون تخلیه و ظرفا سرجاشون چیده شد،حالا نوبت پسر سومیه شد که از گوش درد ناگهانی ناله کنه بهش دارو دادم و آبجوش درست کردم ریختم تو کیسه آبگرم گذاشت روگوشش یکم اروم شد و خوابید،داروهای دخترمو دادم وتمام

چند وقته دنبال ایده کسب و کارم خانوما  .... دوست دارم رشد و‌پیشزفت کنم ... یه ایده ک بشه تو خونه عملیش کنم.🤔🤔🤔 کسی پیشنهادی نداره؟

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

سلام روزتون زیبا 

گزارش شنبه 

نماز اول وقت +۱۴ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی بعد هر نماز ✅️

زیارتنامه شهدا +۱۰۰صلوات ✅️

دعای عهد هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها بعد از نماز صبح ✅️

سوره یس ✅هدیه به حضرت زهرا سلام الله بعد از نماز عصر ✅️

سوره واقعه هدیه به حضرت علی علیه السلام قبل از خواب ✅️

پک یلدایی دخترم رو حاضر کنم ✅️

ببرمش مدرسه و بیارم ✅️

لباس‌های رخت آویز جمع شود ✅️

اشپزخانه مرتب شود+سینک و گاز و یخچال و لباسشویی تمیز شود ✅️منم دیروز جاپودری لباسشویی رو در آوردم و شستم ممنونم ازتون 👌

رسیدگی به بچه ها و خوش اخلاقی تحت هر شرایطی ✅️

خانه مرتب شود و جارو برقی شود ✅️

باشگاه برم‌✅️

کتاب بخونم ✅️

زبان بخونم ❌️ در مورد این یکی دیگه خجالت میکشم تو گزارشم بیارم خیلی دیگه عقب افتاده ،ولی میدونم من آدمی نیستم کم بیارم دوباره قوی تر از قبل شروع میکنم 😉

به قول سوسن جون جانبی هم 

راه پله رو تمیز و مرتب کردم ولی جارو نزدم ، 

زباله های خشک رو به حیاط منتقل کردم ، 

لباس شستم و پهن کردم 

عیادت دختر عمه همسرم رفتیم . 

الحمدالله رب العالمین 

حدیث روزم بگم و برم برای کارهای یکشنبه ان شاءالله. 

امام  صادق علیه السلام:هر کس غذا را با نمک شروع کند هفتاد درد و آنچه او نمی‌داند و خدا می‌داند از او دفع می‌کند ‌.

راستی امروز اول ماه قمری هست صدقه دادن مجربه در حد توانتون کنار بگذارید هم برکت میاره و هم دفع بلا و.... 

روزتون به عشق 

سلام دوستان لطفا منم قبول کنید

از امروز با شمام

از صبح هیچکاری نکردم خوته فوقالعاده کثیفه، درسام مونده، درس بچه ام مونده. بنظرتون از چی شروع کنم؟خیلی رو هم موتده همه چیز

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
سلام دوستان لطفا منم قبول کنید از امروز با شمام از صبح هیچکاری نکردم خوته فوقالعاده کثیفه، درسام م ...

من همیشه اول از آشپزخونه شروع میکنم

آشپزخونه ک تمییز باشه انگار نصف کارها جلو رفتی

سلام دوستان لطفا منم قبول کنید از امروز با شمام از صبح هیچکاری نکردم خوته فوقالعاده کثیفه، درسام م ...

عزیزم  بشین تمام کارهایی که باید انجام‌بدی رو بنویس از ریزو درشت هر چی که به ذهنت میرسه 

بعد از نوشتن ، الویت بندی کن و یکی یکی شروع کن به انجام دادن ، و پیشنهاد من قبل انجام هر کاری شام و  ناهار رو حاضر کن که خیالت راحت باشه و به کارهات برسی . 

وقتی نوشتی و الویت بندی کردی بیا اینجا یه گزارش قبل کار بده که برات انگیزه بشه و بتونی انجام بدی ،آخر شب هم بیا گزارش بده تا ما ازت انگیزه بگیریم 😉‌

موفق باشه عزیزم .