2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043744 بازدید | 88182 پست
ممنون عزیزم امتحان میکنم  برای شیردهی بد نیست؟

نه اتفاقا سیاهدانه شیر افزاهم هست

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
ان شالله موفق باشه. دلمون برای گزارشهای با حال شما تنگ شده بانو جان. حس و شور و حال گزارشاتون خیلی ...

ممنون عزیزم از لطفتون، قالی هم ان شاالله نزدیکه آخراشه دیگه  تموم کردم عکس میزارم انشاالله  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم از لطفتون، قالی هم ان شاالله نزدیکه آخراشه دیگه  تموم کردم عکس میزارم انشاالله &nbs ...

♥♥♥♥😘😘😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دیروز رو که زیاد یادم نمیاد  

امروز برنامم

پسرم سرما خورده  

ببرمش دکتر

داروهاش بخرم

شام سالاد ماکارانی درست کنم

برای غذای فردای همسرم الویه

نهارم سوپ جو گذاشتم

برم کتاب خونه. 2 ساعت کتاب بخونم

پسرم ببرم خونه ی خواهرم

نمازا خونده بشه

داروها خورده بشه

ظرفای دیشب شام شسته بشه  زیاد نیست

ظرفای نهار و شامی که پختم و قراره بخوریم شسته بشه

لباس خشک ها تا زده بشه و بره سرجاشون

پذیرایی مرتب بشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام منم خعیییییییییییلی دلم براتون تنگ شده بود، خیلی !خوبی عزیزم ؟  خدای من 😍 دخملی تون کنکو ...

سلام رومینا جان ممنون عزیزم ،مثلا اینکه صبح دخترتا بیدار کنی صبحونه جلوش بزاری نازشا خریدار باشی با خستگیاش همراه بشی شبا با بی خوابیاش همراه بشی دلداریش بدی انگیزه بدی وقتی نا امید وخسته واسترسی میشه کمکش کنی و امیدوارش کنی به غذا وتغذیه اش اهمیت بدی و...

♥♥♥♥😘😘😘

سلام به همه خانما سرکه انگبین درست کردم صبحانه آماده کردم ک خوردیم به پرنده‌ها رسیدگی کردم(شامل ت ...

تنبیه پرنده ها چطوریه 😆؟ 

من نمیدونم دیشب چرا یهو بیهوش شدم 😅

9 رفتم یکم بخوابم که بازی رو کامل ببینم دیگه کلا خوابم برد تا صبح. خبر برد فرانسه رو صبح شنیدم 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
کمردرد  پادرد  میگرن  عفونت های مکرر  تپش قلب های هر از گاهی 😒😓

پادرد و کمر دردت چون تو حیطه کاری من هست اگر مشکل در سیستم استخوانی ات نباشه و حتی اگر باشه،حرکات اصلاحی و فیزیو و چند تا موضوع دیگه مثل کمربندهای مراقبتی مناسب باهم میتونن کمکت کنن❤️تخصصا روی کمردرد های مزمن low backbone کار کردیم❤️

سلام دوستان ظهر همگی بخیر ☘️

این یکی از همون کتاب‌هاست که قبلا گفتم، به زبان ساده و روان و کاملا امروزی نوشته شده و برای همه گروه‌های سنی قابل فهمه، تصویرگری داخلی‌ هم متناسب با هر داستان خیلی بامزه و جالبن

اینم داستان مشهور  «سگی پای صحرا نشینی گزید» که توی مدرسه داشتیم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چند صفحه جسته و گریخته گزارش‌ها را دیدم،همگی خداقوت. چندجا دیدم خیلی از سرما خوردگی شاکی بودین، من قبلا نسخه جادویی خودم را گفته بودم، شما همه کدبانو و بلدین ولی بازم یادآوری میکنم ،برای تقویت سیستم ایمنی بخصوص سرماخوردگی،(چون ما قبل از این معجون از بس بچه ها را دکتر می‌بردیم واقعا کلافه بودیم)  

من همیشه مردادماه لیمو میگیرم، پوست سبز و لایه های سفید زیرش را تا حدامکان جدا میکنم میشورم و خوب خشک میکنم، حلقه حلقه کرده و هسته ها را می‌گیرم داخل شیشه میریزم،یک لایه لیمو+عسل +کمی دارچین. دوباره لایه بعدی تا شیشه پر بشه. داخل یخچال میذارم و هر چند روز شیشه را سر و ته میکنم تا کاملا مواد به خورد هم بره و جا بیفته. 

از اوایل شهریور شروع میکنم صبح ناشتا چند قاشق از شربت روی لیموها را داخل آب ولرم میریزم و جرعه جرعه میخوریم. هر وقت شربت تموم شد اگر لیموها هنوز جانی داشته باشن😁دوباره یه دور عسل میریزم روش. 

خوردن این معجون از واکسن هم قویتره. امتحان کنین😉

الان که دیگه گذشته، 1.🍯روزانه صبح ناشتا از ترکیب عسل و لیمو +آب ولرم غافل نشین که معجزه سلامتی ست. 

2.🥣خوردن سوپی که داخلش سبزی(گشنیز+جعفری+پیاز +سیر+کمی ادویه گرم... +لیموترش) داشته باشه بسیار مقوی و مؤثره. بهترین حالت اینه که روزی یه پیاله حالا به عنوان پیش غذا، دسر، عصرانه یا...... یا اگر سخته هفته ای چند بار را داشته باشین. 

❗(فقط به شرایط خودتون و خانواده از نظر ممنوعیت مصرف عسل توجه داشته باشین) 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞