سلام صبحتون بخیر
خب در جریانید که دارم خونه تکونی میکنم
تا دیروز رو خیلی آروم پیش بردم چون پارسا درس داشت و نمیخواستم حواسش پرت بشه یا آشفتگی اذیتش کنه دیگه دیروز آخرین آزمونش رو داد 💃💃💃(یه نیمچه امتحان هم داره دوشنبه که زیاد انرژی نمیبره نه از من نه از خودش)
پنجشنبه صبح زود رفتیم حرم و از اونجا سه تا کوچیکا رو گذاشتیم خونه مادر شوهر و هنوز نیومدن، دیروزم رفتن باغ
و این دو روز تایم های دوتایی و سه تایی ما با پارسا خیلی بیشتر بوده خداروشکر، با هم بازی کردیم، فیلم دیدیم، صحبت کردیم و....
دیروز صبح هم رفتم باهاش دم در حوزه امتحانی ایستادم تا آزمون بده،. همسر و خودش میگفتن بی فایدست و کار بیهوده ای، اما خودم دوست داشتم و آرامشم بیشتر بود،. اونجا کلی هم با مامانا گپ زدیم و با شنیدن چالش ها دیدم ما شاء الله پسر خوبی دارم و باید قدرش رو بیشتر بدونم
گشت 3 رو هم شب قبل آزمون دیدیم که یکم از حال و هوای درس و استرس دور بشه
کابینتهای اضافه شده به آشپزخونه رو دیشب همسرم برچسب زدن و خوب شد خدارو شکر
یخچال و فریزر و کابینت زیر سینک رو هم دیروز تموم کردم، پذیرایی و سرویس ها و اتاق خودم و اتاق علی و لاندری روم وداخل بقیه کابینت ها رو هم روزهای قبل تمیز کردم
مونده :
بقیه کارهای آشپزخونه
جرمگیری لباسشویی
اتاق ثنا
کمد دیواری اتاق پارسا که مربوط به مزون هست
اتاق پارسا
راه پله
نشیمن
تراس ها
لکه گیری مبل ها
بخشی از دیوارها و کلید پریزها
پنجره ها
ان شاء الله از امروز سرعت کارهام بیشتره نیروی کمکی هم دارم 😈 و برنامم اینه تا آخر هفته تمومش کنم
بچه ها هم امروز میان خونه البته
مطالعه و ورزش مستمر هم دارم
سحرخیزی هم ادامه داره
تای گوشیم مدیریت میشه و سه بار در روز تو ساعات مشخص و مجموعا 2 ساعت گوشیمو چک میکنم ☺️