2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
قرار بود امروز روز استراحتم باشه ولی مگه مامانا میذارن     خداحفظشون کنه  گزارش امر ...

من همه اون وسایل اضافه که البته خودم نخریده بودم و مامانا به اجبار خریده بودن رو دارم رد میکنم😁به اضافه خیلی از اونایی که با عشق خریده بودم😁یه جور مبارزه با اگو خودم راه انداختم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرار بود امروز روز استراحتم باشه ولی مگه مامانا میذارن     خداحفظشون کنه  گزارش امر ...

توفیق اجباری شد یه خونه تکونی انجام بدی.

این نیز بگذرد...                                                       
سریال اوشین رو هنوز میبینم و خیلی خیلی بهم انگیزه میده بچه ها خیلی باحاله .مثلا داره کارای خونه رو ...

سلام صبح دل انگیزشما وهمه دوستان بخیروشادی، وای ماهی طلا، گفتی اوشین خاطرات رو زنده کردی، یه زمانی الگوشده بود   ازبس فعال وکارمیکنه توتاپیکم نمونه اوشین زیادداریم گلم البته غیرازمن  منم قبلا نگاه کردم مخصوصا آن‌جاکه پابه ماه وخیاطی میکنه، منم فقط میام میخونم بیشترمشغول کلاس رفتنم زیادبچه کارای خونه نمیرسم درحد معمول، ولی دوستدارم یه خونه تکونی اول فصل داشته باشم انشالله انجام دادم میام گزارش اوشین وارمیدم  

سلام  من اومدم برنامه فردامو بنویسم  باید برم بیمارستان بزام😄خلاص😂

سلام 

به سلامتی 😍😍😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

خدا قوت 

چه خوب که از اثاث کشی راحت شدی 

الان که داری دوباره چیدمان میکنی بهترین وقت پاکسازی و در کنارش اصلاح چیدمان هستش

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام صبحتون بخیر 

خب در جریانید که دارم خونه تکونی میکنم 

تا دیروز رو خیلی آروم پیش بردم چون پارسا درس داشت و نمیخواستم حواسش پرت بشه یا آشفتگی اذیتش کنه  دیگه دیروز آخرین آزمونش رو داد 💃💃💃(یه نیمچه امتحان هم داره دوشنبه که زیاد انرژی نمی‌بره نه از من نه از خودش) 

پنجشنبه صبح زود رفتیم حرم و از اونجا سه تا کوچیکا رو گذاشتیم خونه مادر شوهر و هنوز نیومدن، دیروزم رفتن باغ 

و این دو روز تایم های دوتایی و سه تایی ما با پارسا خیلی بیشتر بوده خداروشکر، با هم بازی کردیم، فیلم دیدیم، صحبت کردیم و.... 

دیروز صبح هم رفتم باهاش دم در حوزه امتحانی ایستادم تا آزمون بده،. همسر و خودش میگفتن بی فایدست و کار بیهوده ای، اما خودم دوست داشتم و آرامشم بیشتر بود،. اونجا کلی هم با مامانا گپ زدیم و با شنیدن چالش ها دیدم ما شاء الله پسر خوبی دارم و باید قدرش رو بیشتر بدونم 

گشت 3 رو هم شب قبل آزمون دیدیم که یکم از حال و هوای درس و استرس دور بشه 

کابینت‌های اضافه شده به آشپزخونه رو دیشب همسرم برچسب زدن و خوب شد خدارو شکر 

یخچال و فریزر و کابینت زیر سینک رو هم دیروز تموم کردم، پذیرایی و سرویس ها و اتاق خودم و اتاق علی و لاندری روم وداخل  بقیه کابینت ها رو هم روزهای قبل تمیز کردم 

مونده :

بقیه کارهای آشپزخونه 

جرمگیری لباسشویی 

اتاق ثنا 

کمد دیواری اتاق پارسا که مربوط به مزون هست 

اتاق پارسا 

راه پله 

نشیمن 

تراس ها 

لکه گیری مبل ها 

بخشی از دیوارها و کلید پریزها 

پنجره ها 

ان شاء الله از امروز سرعت کارهام بیشتره نیروی کمکی هم دارم 😈 و برنامم اینه تا آخر هفته تمومش کنم 

بچه ها هم امروز میان خونه البته 

مطالعه و ورزش مستمر هم دارم 

سحرخیزی هم ادامه داره 

تای گوشیم مدیریت میشه و سه بار در روز تو ساعات مشخص و مجموعا 2 ساعت گوشیمو چک میکنم ☺️

سلام  من اومدم برنامه فردامو بنویسم  باید برم بیمارستان بزام😄خلاص😂

😂😂😂  چه با حال نوشتی 

زایمان کردیبه سلامتی  ؟ اسمش چی گذاشتی ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

قسمتی بود تو کارش و ما نمیدونیم   لحظه رو خوش باش ....

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب منم کارای واجب امروز را انجام دادم عصر خونه رو با کمک های بی دریغ پسرم جارو زدم😂 جارو رو هل می ...

این کمک های بی دریغ پسر منم ۳ بار جاروبرقیم رو سوزوند  حواست باشه 😂😜

منم اگه بشه میخوام یه از این تک شعله ها بگیرم بزارم تو ایوون. تازه یه بار یکی تو نی نی سایت میگفت ت ...

همه میچینن   من ور چیدم    

من ۳ سال پیش خونه ساختم  مهندس بهم گفت مطبخ میخوای گفتم نه   ههههه بعد تو بالکنم یه گاز سه شعله انداخته بودم ماهی رو میبردم بیرون     اونم حوصلم نکشید برم تو بالکن چرب میشد  جمع کردم    همون تو آشپزخونه ای که وسط حاله نه اپنه نه هیچی آشپزی میکنم   ههههه 

چه بی  خیالم من 😁 

سلااااااام     گزارش این چند روز : یه عالمه اتویی داشتم که اتو شد (چندساعت طول کشید &nbs ...

نبینم  روحت ازرده باشه دوستم   همیشه شاد باشی و دلت خوش 😘😘😘😘😘😘🌺💕💕💕💕💕

گزارش این دو روز 

سعی میکنم غذاهام بیشتر درست کنم که آشپزی نکنم تو این گرما   خوب گرمای شمال فشارش بیشتره چون شرجیه   

ما هم برای صرفه جویی از برق  اومدیم تو اتاق خواب  زندگی میکنیم 

چون واقعا تا بیاد پذیرایی خنک شه که هیچی و در کل ما ببشتر تو اتاق خوابیم تا پذیرایی همیشه  

برا همین من غذا رو زیاااد زیاد درست می کنم 

بعد جونم بگه بالاخره باشگاه رفتم بعد دو ماه    هفته ای سه روز یه باشگاه 

منتظرم پری شم  تموم شه یه باشگاه دیگع  هم برم هفته ای سه روز اونجا تی ار    رو هم ۶ روز 

رژیمم هم برقراره 

حسابی این مدت چاق شده بودم ۶۰ کیلو بودم       شده بودم ۷۶   😐😓  

دیگه امتحان زبانمم که ۲ تیر بود کنسل کردم  چون هیچی نخونده بودم  گذاشتم برا اذر     

@دخترافغانستانی       نگین تو چه کردی ؟ چه خبر ؟ خوبی ؟

برنامه ی تیر رو نوشتم  (  تقلب کردم از روی دیانا )  

یه ماسک آماده زدم  ولی به نظرم هیچی ماسک طبیعی رو نمیگیره 

دیگه فعلا اینا یادمه 

برنامه ی امروزم 

خورشت لوبیا بار گذاشتم که خودش بپزه  بدون روغن 

همسرمم و پسرم نهار دارن 

تخت و اتاقم مرتب کنم 

۱ ساعت کتاب بخونم 

کتاب خونه برم 

زبان بخونم   ۳ ساعت 

بریم خرید   

خونه خریدا رو جا به جا کنیم 

شام درست کنم 

ظرفای شام و نهار رو بشورم 

ابچکون مرتب شه 

نمازا خونده شه 

داروهام به موهام و صورتم بزنم 

گزارش این دو روز  سعی میکنم غذاهام بیشتر درست کنم که آشپزی نکنم تو این گرما   خوب گرمای ش ...

من ازت که تو اهدافت نوشتی شکم صاف میخوای تا اخر امسال تقلب کردم چون خودم سالهاست دنبالشم و فقط غصه شو میخوردم چون هیچ وقت ورزش جزو علایقم نبود

میگم که انگیزه بگیری چون خودم فکر میکردم شکمم ارثیه چون مامانمم چاقه خیلی البته من چاق نیستم اصلا فقط شکمم نسبت به اندامم خیلی زیاده

رفتم ثبت نام کردم الان سومین ماهه  مرتب رفتم رعایت کردم رژیمم میگیرم نه خیلی جدی ولی ۸سانت دور کمرم جمع شد باورت میشه؟

خودم انقدر انگیزه گرفتم دیگه اگه شرایط خاصی پیش نیاد فکر نکنم ولش کنم

الان روندش یکم کند تر شده به قول مربیم میگه اگه قرار بود انقدر همه به سرعت کم کنن که شکم همه سریع صاف می‌شد باید صبور باشی جطور این همه سال این شکمو ساختی انتظار داری توی چند ماه جمع بشه 😅

بعضی وقتها ناراحتم یا حسش نیست برم به زور میرم ولی تا در باشگاه باز میشه صدای آهنگ میاد یهو اصلا حالم خوب میشه