2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043381 بازدید | 88176 پست
عذر میخوام اگر دیر جواب دادم مسافرت هستم و گاهی گوشیم گم میشه کلا زیاد دور و برش نیستم  این طب ...

👌👌👌

خیلی ممنون عزیزم .خوب گفتی

راستش بعضیا رو میبینم همیشه پرانرژی فعال و اینطور که بگم رباط باشن خب نه.اما یه جورایی تعادل دارن .هم تو کار هم تفریح و استراحت .متاسفانه من چون پیگیری درست ندارم نتونستم تعادل برقرار کنم

💚 امروز روتین های همیشگی خونه رو انجام دادم و بعدش با مامانم کلی تلفنی حرف زدیم

💚 کارای اینترنتیم رو بررسی کردم

💚 ناهار خوردم و رفتم حموم، روتین پوستی انجام دادم و لاک زدم و  یکم خوابیدم و بعدش حاضر شدم برم بیرون

💚 میخواستم یه مانتوی دکمه دار مشکی بخرم واسه پیاده روی، پیدا کردم و خریدم، یه تاپ بنفش هم خریدم

💚 یکی از اشناهامون رو دیدم، یکم حرف زدیم

💚 میخواستم یه سبد پیک نیک هم بخرم بعد از اینکه چند تا مغازه رفتم با قیمتهای فضایی! یکی خریدم

💚 بدو بدو اومدم خونه و شام پختم

💙 جمعه ها با همسرم میریم بیرون، دیروز خاله ام تماس گرفت میخواست بیاد خونمون ولی من گفتم یکم خرید دارم و خیلی خریدام ضروریه بمونه هفته بعد بیاین، نمی‌دونم ناراحت شد یا نه ولی خب برنامه خرید داشتم و نمی‌تونستم مهمانداری کنم، همسرمم فقط جمعه ها خونست و استراحت داره، از همون اوایل ازدواج همه مهمونارو واسه جمعه کنسل میکنم‌.

نمیدونم کار درستیه یا نه🤔 

شبتون آروم و  پر ستاره🌟🌻😘

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه بچه بودم یه همسایه داشتیم بنده خدا یکی دو بار در هفته ساعت ۹ که می‌شد میومد خونه ما مهمونی&nbs ...

خدارو شکر که مستاجر بودن و رفتن مگر نه باید خودتون خونتون عوض می‌کردید 🤣🤣🤣

🖤🖤🖤🖤
سلام پاییز جان خوبی درباره لباسشویی  نمیدونم کدوم شهری اما تو قم سرای ایرانی لباسشویی هاش ر ...

ممنون ستاره جان .  آره شرایطش خیلی  خوبه ولی متاسفانه از ما خیلی دوره 

🖤🖤🖤🖤
همیشه میخواستم گزارش بدم ارور میداد  بلاخره امروز تونستم 🧡 من ساعت یازده از خواب بیدار شدم ه ...

عاشق ترشی انبه هندی.  برای درست کردنش حتما از ادویه مخصوصش استفاده کن عالی میشه . ما داخلش هویج هم میریزیم خیلی خوب میشه . 

🖤🖤🖤🖤

سلام دوستان

من تا الان این تاپیک رو ندیده بودم 

نوشته های اول تاپیک خیلی زیاد بود

سرسری خوندم اومدم آخر تاپیک

یه چیزایی متوجه شدم

انگار گزارش کارهای خونه رو میدید

برام جالب بود. برم بیشتر بخونم سر در بیارم دقیقا چیکار میکنید

موفق باشید

😊
عزیزم تا اونجایی که فهمیدم خونتون مرتب پر و خالی میشه فکر کنم با مادر خودت یا خانواده شوهرت تو یه س ...

آره درست فهمیدید داخل یه ساختمان نه ولی ههمون توی یه محله هستیم و با چندتا شون دیوار به دیوار.  .

پیشنهاد خوبیه اصلا هم تند ننوشتید ان شاءالله بشه عملیش کنم البته بیشتر خودمم که زود کوتاه میام باید سرسخت تر باشم.  ممنون از راهنماییت عزیزم 

🖤🖤🖤🖤
💚 امروز روتین های همیشگی خونه رو انجام دادم و بعدش با مامانم کلی تلفنی حرف زدیم 💚 کارای اینترنتیم ...

از نظر من خوبه که میتونی خیلی رک بهشون بگی کاری که من نمیتونم انجام بدم . 

🖤🖤🖤🖤
💚 امروز روتین های همیشگی خونه رو انجام دادم و بعدش با مامانم کلی تلفنی حرف زدیم 💚 کارای اینترنتیم ...

منم فقط جمعه ها اف ام،و خیلی بدم میاد جمعه ام رو با بقیه تقسیم کنم😅

سلام خانوما توروخدا کمکم کنید گند زده شده به زندگیم یه بچه ۴ماهه کولیکی دارم تازه خوابوندمش راهکار ب ...

سسلام عزیز دلم . چرا اینقدر آشفته ای عزیزم . خدا برات نگهش داره . یه نگا به صورت نی نی کن و به خاطرش برای چندمین بار شکر کن . 

نوزاد کولیکی خیلی اذیتی داره کاملا درکت میکنم پسر بزرگه منم کولیک داشت ولی  اون موقع نمیدونستم 😂 . اون زمان من دبیرستان میخوندم و عاشق درس و مشق که با بدنیا اومدن نی نی نشد درست و حسابی به درسم برسم ولی خب گذشت . الان پسر بزرگه اقایی شده برای خودش الحمدلله و دست کمک بزرگی هم برای من و هم برای باباشه 😊

کاراتو اولویت بندی کن . مثلا اگه شام نداری برو شام اماده کن و همزمان یه سرو سامان کوچیک به اشپزخونه بده. . 

بعدش اگه نی نی بیدار نشده بود خودت یه دوش بگیر که هم انرژی بگیری و هم به  اقای همسر که از سرکار میاد انرژی بدی ☺ . بعد فقط ظاهر خونه مرتبش کن اگه نشد هم اشکال نداره همین که غذا اماده است و خودت مرتبی برای استقبال از همسرتون خیلیه . 

ببین عزیزم نباید زیاد به خودت سخت بگیری و مطمعنن اطرافیانم درکت میکنن . 

اولویتت رو استراحت خودت و مرتب بودن بزار . و رسیدن به نی نی 😘😘😘😘

حالا من زیاد به تمیز کاری وارد نیستم  بعد دوستان میان میگن چکار باید بکنی . 

🖤🖤🖤🖤
سلام خانوما توروخدا کمکم کنید گند زده شده به زندگیم یه بچه ۴ماهه کولیکی دارم تازه خوابوندمش راهکار ب ...

اگر لباس شستنی داری اول بنداز ماشین،همزمان غذا رو بار کن،

من اول غذا رو میذارم😅تا حاضر بشه ظرفا رو میذارم ماشین یا خالی میکنم یا دستی میشورم،بعدش اشپزخونه یه جارو شارژی میزنم پش بندش میام پذیرایی و اتاقا رو هم میزنم،بعد در حال جارو زدن و حرکت وسایل هرجا رو میذارم سرجاش،بعد جارو گردگیری میکنم و لباسای خشک شده رو جمع میکنم و سطلا رو خالی میکنم و اشغالا رو میذارم بیرون،کلا تو دو ساعت😁

آره درست فهمیدید داخل یه ساختمان نه ولی ههمون توی یه محله هستیم و با چندتا شون دیوار به دیوار.   ...

آره کوتاه نیا

گاهی بدون اخم و دعوا با یه لبخند جلوشون به بچه هات بگو ساعت ۱۰ شده بدویید بخوابید منم خوابم میاد🤗

شوهرت رو هم از قبل بفرست بخوابه بعد هی بگو بچه ها آروم باشید سیسسسسس ساکت باباتون خستس خوابه فردا سرکار خوابش میبره .کم کم خودشون میفهمن که شلوغ کاری بچه ها به خاطر حضور اونهاست و درست نیست این ساعت اونجا باشن 

بچه ها یکی به من بگه چرا هروقت خونم رو تمیز کاری اساسی میکنم و میگم خب حالا کارای خونم را روتین میکنم تا بیشتر به خیاطی هام برسم همون فرداش یه درد جسمی میاد سراغم😢😢😭😭😭

یه بار کرونا یه بار دندون درد امروزم که سرما خوردم 😓درد ماهانه هم که بماند

کما بیش یه کارایی انجام میدم اما هنوز به اون رضایت استفاده از وقتم نرسیدم

همش دلم میخواد بیام اینجا گزارش بزارم .اما خیلی وقتا میبینم چیز خاصی برای گفتن ندارم بجز همون کارای روزمره😑